részemről ez sima all in, a megadó eldobja, az ss-t kiejtjük és tovább erősödünk :)
részemről ez sima all in, a megadó eldobja, az ss-t kiejtjük és tovább erősödünk :)
+1, instapush
...
29-en voltak még játékban,25-től ITM 4. helyen állunk.
Kérdés hogy kell e itt izolálnunk SS-t vagy dobjuk el AK-t és ücsörögjünk tovább.
Köszönöm a válaszokat,én is így gondoltam,pusholtam enemy instacallolt JJ-vel (persze ez még nem az a szint ahol bubble közelében egy gyökér nem teszi fel a versenyét egy bigstack ellen legjobb esetben egy coinflipre) és elbuktam.
[sírás]
Következőre bb-n AKs,már épp mondtam barátnőmnek hogy figyelje meg körfold lesz,majd sb hasonló stackel rámtolja és szarrá mákol. Így is történ,A7-re jött neki 7es.
Majd mikor 27 ember volt még nagyvakra se maradt chipem,rámért a bb,J4o körfold, sb-nél 64o és megint behúzta 25-75-öt.
Amig igazán szarul esett hogy ebben a körben esett ki a másik két emberke is,szal ha vki tököl legalább 10mp-t akkor kapok némi vigszdíjat de még aztse.
Azt hiszem átéltem az MTT játékosok legszörnyűbb rémálmát:-\
[/sírás]
Multi table játék, középső szakasz eleje, 50 a bb, még kb. alappénzen szorongok, 1500 zseton.
TT a lapom középen, emelek vele 200-ig, amit a nagyvak kiegészít.
Flop:
9 8 6 ugyanabból a színből. Az én tizeseimnek más a színe. :)
Maximum flösre váró kezet feltételezek, a pot most 425, emelek bele 300-at, bb tart.
Turn: 7-es egy lényegtelen színből. Nem jött a színe, nekem sorom van, pot most 1025, nekem van 1000 zsetonkám, akarom ezt a potot, emelek 500-at, BB-tart.
River lényegtelen, BB emel 500-at, meghívja a maradék pénzemet, én meg tartom.
KT van nála,flopon flösse volt.
Utána elgondolkoztam, hogy hogyan lehetett volna megúszni. Mit csinál egy jó tournament játékos ilyen zsetonállásnál, ilyen boardon.
Ha checkelek flopon a veszélyes 3 színt látva, szabadkártyát adhatok azoknak, akik valóban színre várnak. Utána turnon belehívhatok, de azt már nem fogják megadni. Tehát a flopos háromnegyed potos emelés jó.
Turnon nem érkezett plusz szín, nekem viszont sorom lett, egyedül a JT verhetett meg a flopos flöst leszámítva, tehát az emelés szerintem helyes játék, mértéke fél potnyi.
Egyedül a river volt baromság, hogy belehívott, én meg megadtam. Tudtam hogy vége a játéknak, de megadtam.
Lehetett volna másképpen játszani, hogy ne legyek elkötelezve a pot mellett? Mondjuk turnon elcheckelem?
sokak kezéből szinte lehetetlen kicsavarni a színhúzót ezért én a flop check mellett döntöttem volna, ha turn checkel és nem jön le a 4dik szin akkor pot közelit hívtam volna ( 4/5 pot) ha ott megad check/fold river
Matt: preflop elég 150ig emeljél, és nem tudom hogy egy jó tournament játékos mit csinál, de én is tönkrementem volna ezen a boardon, flop 2/3ad- 3/4d pot hívás jó, a turn hívásod lehetett volna picit nagyobb: 2/3ad pot(védeni kell a lapodat ugyanis), river hívást kötelező callolni.
Plastikman: flop check behind zseniális ötlet :S (szabad lapot adsz + ki se fizetteted a húzót)
Erre most nagyon kíváncsi vagyok, mi a véleményetek. Ne kíméljetek :)
Élő verseny, FT, 8 játékosnál, 3 fizet. Vak 800/1500, stack olyan 45000, ami valamivel az átlag fölött van.
BB, 92o. Körben UTG, CO, D, SB limp, én csekk. (Első lehetséges hiba - de többen eljátszották már a limpelt monstert kevéssel előtte.)
flop 9-5-4, két káró, egy kőr. SB csekk, én egy hívok 4500 (ez azt hiszem kb. helyes). Körbe fold, SB megad - neki olyan 30000 van egyébként. Nemrég kezdtük az FT-t, nem sokat láttam eddig, de elég loose-nak tűnt. Simán kinéztem belőle a két overcard callt.
Turn 3h. SB csekk, én megint raise 4500. (? többet? kevesebbet? all-in tenni?) SB megad.
River Kh. SB hosszas színjáték és rendezkedés után hívja a stackje 2/3-át, ami a pot felénél valamivel több.
Na itt mi a helyes? Lenn van egy sorlehetőség, egy flöss meg egy lehetséges overcard. A stackem fold esetén átlag körüli marad.
turnon 4/5 pot körülit hívnék, aztán ha erre válaszol, vagy akár megad akkor nehezen bár, de feladnám az ütközetet.