KQo / SM
UTG+1-nek 40% felett volt az EP emelése, a move-jaiból úgy vettem észre, nincs teljesen tisztában az oddsok fogalmával, nekem elég jó volt az image-em, így nála éreztem valamennyi FE-t, a fishnél alig-alig.
Viszont ez utóbbit láttam már coldcallolni QTs-el és QJo-val is, így ellene még akár elöl is lehetek, ha a nagystacket dobatom. Rátoltam, nagy stack dobott, aminek megörültem, fish megadta 88-al és behúzta a flipet. :)
Egyébként SM-en a téthez képest nem nagy szám a mezőny.
bexi34 -> +1 az easy pushra!
Én calloltam, és így tettek a limperek is, majd c/f volt a AQx boardon. Stat nincs, mert nincs hm-em, viszont azt észre vettem ezen a limiten, hogy, a buborékig behatárolhatatlanok a range-ek, annyira ész nélkül játszanak az emberek, viszont bubble-ban és az ft-n meg totál befeszülnek. Ez persze általánosítás, de ebből a meggondolásból nem 3beteltem. Itt a legjobb esetben is cf lett volna, de inkább JJ+. Főleg azért teszem JJ+, mert a 4bb emelés nekem úgy tűnt, mintha nem akarná kiűzni az embereket a kasszából, inkább csak vbet.
Sunday Million (vakok 400/800, ante:50)
UTG+1 nagystack (40ezer chip körül) bet 2400 -> 38/34 VPIP-PFR
MP-ből egy ember coldcall (14k chipből) -> 16/0 (idegesítően passzív fish volt postflop is)
többiek fold, én BB vagyok (10600 chipem van még a berakott vakon kívül) KQo-val.
Normálisan játszva ugye ez shove, vagy fold. Bár nem vittem túlzásba a 3beteket, úgy éreztem, túl sok FE-m nicns rajtuk. Ha egyiküket ki tudom zárni, egy flipre jó lehetek. Esetleg egy fishnek tűnő cold call és flopon eldől?
Ki mire voksol?
Élő MTT, nevezés 4000
átlag stack 82000
sb-->3000
bb-->6000
SB: A,Qo
CO: emel 20000ig olyan 250ezer stack-ből (előtte mindenki fold)
Az asztalnál jelenleg heten ülünk és előttünk 85ezres stack van.
Mit csináljunk???
Én calloltam, és így tettek a limperek is, majd c/f volt a AQx boardon.
Well Played Sir :)
Nagyon-nagyon standard ólin
Hozzáértők elemezhetnék a mai chilipokeres élőversenyen szusza leosztását, mi miért, mit gondolhatott az ellen, mire tehette szusza, stb...:
A 2. vakszinten jár a verseny, 75/150 a kisvak, nagyvak.
Szusza egy limpelő után 500-ig emelt, amit a CO 1 600-ig 3betelt. Szusza 4bet 4 000-ig, CO call.
Flop: 2c 8h 8s
Itt mindkét játékos checkelt.
Turn: Th
Szusza bet 5 600, CO call.
River: 9d
Szusza bet 17 200, CO kisebb gondolkozás után call.
Showdown:
Szusza: 6d 7h
Ellenfelének nem kellett volna mutatni, de mégis így tett, kissé bosszankodva: Kd Kc
Hozzáértők elemezhetnék a mai chilipokeres élőversenyen szusza leosztását, mi miért, mit gondolhatott az ellen, mire tehette szusza, stb...:
A 2. vakszinten jár a verseny, 75/150 a kisvak, nagyvak.
Szusza egy limpelő után 500-ig emelt, amit a CO 1 600-ig 3betelt. Szusza 4bet 4 000-ig, CO call.
Flop: 2c 8h 8s
Itt mindkét játékos checkelt.
Turn: Th
Szusza bet 5 600, CO call.
River: 9d
Szusza bet 17 200, CO kisebb gondolkozás után call.
Showdown:
Szusza: 6d 7h
Ellenfelének nem kellett volna mutatni, de mégis így tett, kissé bosszankodva: Kd Kc
3R Stars. Rebuy megvolt.
mp2: Én stack:30900 ,statom 25/14 volt
mp1: 39000 , 20 hand alapján 20/0-t játszott
BB: 29000 , lazább gamer 29/14/ 50 hand alatt...
200/400/75
Nálam JJ.
Emeltem 1000ig.
mp1 flatcall.
BB 3bet:2802-ig.
Mik lehetnek itt a range-ek, és mi lenne a helyes játék?