Nálam ez pre flop legalább 4BB-s hívás. A floppon is nagyobbat cbeteltem volna, hogy húzóval ne nagyon akarjon jönni és ha mégis jön, akkor ezen a turnon ráborítottam volna, aztán gondolkodjon... így neked kell ezt az igencsak kellemetlen döntést meghoznod. Én feladnám ebben a szituban: check/fold.
Nálam ez pre flop legalább 4BB-s hívás. A floppon is nagyobbat cbeteltem volna, hogy húzóval ne nagyon akarjon jönni és ha mégis jön, akkor ezen a turnon ráborítottam volna, aztán gondolkodjon... így neked kell ezt az igencsak kellemetlen döntést meghoznod. Én feladnám ebben a szituban: check/fold.
Pre es flop bet standard, turn talan 2/3 potbet jobban tetszene (persze az ilyen azt is adja) aztan riveren fejvakaros check/fold nalam barmennyire is weak.
Kivancsian varom mi is lett a vege!
Amilyen move-okat láttam ezen a versenyen, ha 4BB-t is emelek, akkor is jönnek velem mindenféle sz-rral. Meg egyébként is egy verseny későbbi szakaszában már nem divat a 3-4BB-s emelés, hanem egy 2,5-3x-osra is simán eldönti a másik, hogy dobjon-e, vagy megadjon, neadjisten visszaemeljen. Általában szoktam ezt a 2,5-3BB-s stratégiát alkalmazni versenyeken 100-as nagyvak fölött, a későbbiekben még inkább le lehet ezt vinni, olyan 2,2-2,5BB-re.
A parti végével megvárok még pár véleményt, aztán beteszem a komplett historyt.
Riveren valsz én is csekk-foldolnék, egyszerűen a stackek kicsit már a blocking bethez :(
Riveren valsz én is csekk-foldolnék, egyszerűen a stackek kicsit már a blocking bethez :(
No Limit Holdem Tournament
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$8.00+$0.80
Stacks:
UTG Ce10nt (4,960)
UTG+1 Hero (5,120)
MP1 zorgart (1,815)
MP2 silentas89! (5,825)
MP3 dingdong1984 (2,875)
CO danistiofi (8,280)
BTN IvarAa (3,337)
SB metivi (5,910)
BB mavilon (2,456)
Blinds: 60/120 Ante 15
Pre-Flop: (315, 9 players) Hero is UTG+1 :qh: :as:
1 fold, Hero raises to 360, 1 fold, silentas89! calls 360, 5 folds
Flop: :5d: :8d: :js: (1,035, 2 players)
Hero bets 600, silentas89! calls 600
Turn: :ah: (2,235, 2 players)
Hero bets 1,200, silentas89! calls 1,200
River: :4d: (4,635, 2 players)
Hero checks, silentas89! checks
Final Pot: 4,635
Hero shows a pair of Aces
:qh: :as:
silentas89! shows
:jc: :7c:
Hero wins 4,635 (net +2,460)
silentas89! lost 2,175
Mondhatnám azt, hogy enyhén meglepődtem a mutatáson..., de amilyen donkament ez ma volt, inkább nem mondok semmit. Végül kiestem a 37. helyen, 22$-ért A7 vs AK preolléban.
Köszi a kommenteket!
Úgy is, hogy kvázi committedek vagyunk, mert a fele stackünk benne van a partiban?
Úgy is, hogy kvázi committedek vagyunk, mert a fele stackünk benne van a partiban?
sortól nem tartanék, fd-vel flopon, settel turnön szokásuk visszaemelni. így nálam ez riveren pici bet, mondjuk 1500, nyögje ki a callt J-val.