Na pont ezért kérdeztem: ha mindkét embernek egy elég laza, 10% ranget adok, akkor sincs meg az odds.
Egyébként meg kb 5-7% közé tenném őket, messze minuszos call.
Arra gondoltam, hogy a "profik" bevállalnak az oriás sztekkért egy kis minusz EVs kockázatot, hogy majd későbbiekben kihasználják a zsetonfölényt.
Nálam a call range JJ+, esetleg AKs, 3.nak.
Az én 55ömet senki nem kérdezte ;-), az akkora fold mint a ház...
a KK-val mit csináltál végül?
a KK-val mit csináltál végül?
Hát elég funny, nem gondoltam volna, hogy valaha ilyet csinálok de fold lett belőle. QQ+ range ellen flippelek, ha beleveszem az AKs-t akkor is csak 52%-om van. 150BB deepen meg nagyobb edge-t éreztem a mezőnyön, hogy betegyem.
UTG+1 megadta, majd flopon ch/foldolt, CO azért mutatott, KK volt nála is.
a vicces az, hogy van olyan játékos aki az 5bet után eldob mondjuk egy KK-t azzal a dumával hogy hát izéizé...bli blá blú, biztos ászaid vannak.
ezért 5bet/ship all time
a vicces az, hogy van olyan játékos aki az 5bet után eldob mondjuk egy KK-t azzal a dumával hogy hát izéizé...bli blá blú, biztos ászaid vannak.
ezért 5bet/ship all time
Phil Gordon szerint az 5bet(vagy 4bet már nem emlékszem) mindig AA. :D
igen, a bellaggio 2-5$-os asztalain az volt 10 évvel ezelőtt, ahol az AVR kor 55 év volt.
hát még most mekkora hülyeség. :D
Tudom, hogy fish topicok százai nyíltak már ilyen témában, hogy "mit csináljak KK-val blablabla...", amiken 95%-ban csak mosolyogni lehet, mert tök egyértelműen be kell rakni. Szerintem itt a körülményeket figyelembe véve ha +EV is az 5bet/call, akkor is csak minimálisan, amit a mezőny feletti edge-el (szerintem) tudtam kompenzálni. Nyilván neten, vagy fiatalabb (képzettebb) élő mezőnyben nem szokásom a KK-n is csomót keresni.