Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

matusow88
Válasz danfiu kommentjére
2010. dec. 5. 9:00

Igazabol van 24 bb-m, 3bb-t nyit, mondjuk 8bb-ig 3betelek, es shove-ra dobok,marad 16bb-m, ami meg siman jatszhato fr asztalon+ nem rizikozom a versenyem a 2. helyrol CL ellen..

szvsz ez így nagyon rossz. ha ennyire félsz a CL-től, akkor inkább instafoldold, ahogy azt fentebb egy kolléga említette. :D

danfiu
Válasz matusow88 kommentjére
2010. dec. 5. 9:13

szvsz ez így nagyon rossz. ha ennyire félsz a CL-től, akkor inkább instafoldold, ahogy azt fentebb egy kolléga említette. :D

Akkor lehet h rosszul fogalmaztam, kb DON-hoz tudnam hasonlitani.6an vagyunk hatra, ugye 5 kap penzt, es en 2. vok, es van egy ultra ss aki betolja a stackjet es erre a CL pushol, nalam AK. Tehat nem akarom feltenni az egesz versenyt erre, megha AK-m is van.

gorcsy
2010. dec. 5. 10:55

Igazabol van 24 bb-m, 3bb-t nyit, mondjuk 8bb-ig 3betelek, es shove-ra dobok,marad 16bb-m, ami meg siman jatszhato fr asztalon+ nem rizikozom a versenyem a 2. helyrol CL ellen..

24BB-ből sose 3bet/foldolj

gorcsy
2010. dec. 5. 10:56

Akkor lehet h rosszul fogalmaztam, kb DON-hoz tudnam hasonlitani.6an vagyunk hatra, ugye 5 kap penzt, es en 2. vok, es van egy ultra ss aki betolja a stackjet es erre a CL pushol, nalam AK. Tehat nem akarom feltenni az egesz versenyt erre, megha AK-m is van.

DON az más tészta ott nyilván sima fold az AK ilyen szituban

fejes1988
Válasz gorcsy kommentjére
2010. dec. 5. 11:16

neked mi itt a restealelő range-d 20-25 vakkal egy sokat lopó és egy átlagos arc ellen??

Sokat lopó ellen minden pár, minden ászos lap, K7+, Q9+ mondjuk. Átlagos ellen picit szűkebb, de nem sokkal.

nekem ez insta fold!!!

Remélem leveling joke. Mert akkor (y)

Azt hittem a videóidból hogy képzettebb vagy. Ez annyira rossz játék, hogy szavakkal kifejezni nem lehet. Ha az a fontos hogy becsorogjál ITM-be, akkor üldd ki a shortot, és dobd el az A10s-t. Ha pedig a 16 nagyvakot "simán játszható"-nak ítéled, akkor még nagyobb a baj. No offense.

Krono
Válasz burinho kommentjére
2010. dec. 5. 11:16

nekem ez insta fold!!!

ez a hsz nálam meg insta lol :D

btn vs. sb ATs már nuts 24bbvel :)

ceewyl
Válasz gorcsy kommentjére
2010. dec. 5. 11:18

Ha az a fontos hogy becsorogjál ITM-be, akkor üldd ki a shortot, és dobd el az A10s-t.

Szateliten nem ez a cél?
Vagy ez most sima MTT hand (Dánfiú bevitt a sötétbe a példájával...)? :D

fejes1988
Válasz ceewyl kommentjére
2010. dec. 5. 11:24

Sztem nem.

Szateliten nem ez a cél?
Vagy ez most sima MTT hand (Dánfiú bevitt a sötétbe a példájával...)? :D

lol, látom te is szerkeszted a hsz-t, épp írni akarom hogy ha szat, akkor fold, de ez szerintem sima mezei mtt.

ceewyl
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. dec. 5. 11:27

lol, látom te is szerkeszted a hsz-t, épp írni akarom hogy ha szat, akkor fold, de ez szerintem sima mezei mtt.

Sorry. :p
Most újra átolvastam az egészet az elejétől, így már én is normál mtt handnek gondolom, így viszont a DON-os példa totál értelmetlen, mert teljesen más szituációról van szó... :D

danfiu
Válasz fejes1988 kommentjére
2010. dec. 5. 11:28

Azt hittem a videóidból hogy képzettebb vagy. Ez annyira rossz játék, hogy szavakkal kifejezni nem lehet. Ha az a fontos hogy becsorogjál ITM-be, akkor üldd ki a shortot, és dobd el az A10s-t. Ha pedig a 16 nagyvakot "simán játszható"-nak ítéled, akkor még nagyobb a baj. No offense.

Hat ezzel nagyon nem ertek egyet.Nem tudom milyen videomrol beszelsz...

1: En cg jatekos vagyok foleg,es tornakat nem is jatszom sokat, de szamomra elfogadhato eredmenyekkel. Eletemben egy budos mtt-s cikket vagy konyvet nem olvastam el.

Az h valaki hany bb-vel erzi kenyelmesnek a push/fold szakaszt az valtozo. Egy olyan asztalnal ultem, ahol az atlagstack 15bb-volt, meg kulonben is fr asztalon nem ernek korbe gyorsan a vakok.

Meg annyit elmondok, hogy figyelemmel kiserem a ladbrokes-os mtt regeket, es szoktam nezni a jatekukat, siman b/f 18 bb-bol vagy megvarjak mig lesz 5-6 bb-juk es azzal pusholnak...Nem azt mondom, hogy ez jo dolog, de az eredmeny oket igazolja.

Élő ügyfélszolgálat