Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

K1sk4rcs1
Válasz ChocG kommentjére
2011. jan. 24. 0:40

szvsz push

tga81
Válasz K1sk4rcs1 kommentjére
2011. jan. 24. 10:42

6+1 ÉLŐ MTT 3 kérdéses hand

Szervusztok!

1; "ratyi slowplay"
300/600 Hero-BB: AA effstack 70BB
HJ: limp (nagyon aktív, agresszív ellen, egész kompetensnek tűnik)
SB: limp (nem fontos)
Mindenki más fold

hero emel 2000-ig; HJ call; sb fold

flop: As Ks x

hero bet 3500; HJ raise 10 000; hero call

turn: Tos
hero check; HJ check (betelni kellett vona, de c/r akartam játszani ismerve az ellen agresszivitását)

river: Qs
hero bet 10 000; HJ raise 26 000; hero fold (itt a donk, már nagyon szarnak tűnhet, de ott callt vártam két pártól, bár azzal preflop emelt volna)

Szóval a jó line bet/4bet; bet; c/f mindenki szerint?

2; Ezt egy kicsit rövidebben:
Hero UTG+1 AKos bet 3,5BB; 4 call; effstack 25BB (hero 50BB)

flop: As Ks Q
hero:?

3; 500/1000 eff stack 50 BB
Hero-HJ AJos
UTG raise 3500 (okosnak látszó; fiatal online játékosnak tűnő)
UTG+1 call (szikla, tipikus élő női játékos)
hero call

flop: J 5 3 rb
UTG bet 7200; fold; hero: call

turn: 6
utg bet 12 000; hero call

river:K
utg bet 15 000; hero call

Amit így játszana a riverig, az nagyjából AJ; 99;TT ám a river wb-t nem tudtam hova tenni... Ki hogy játszotta volna?
(47os-t; sort mutatott)

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Kazika
Válasz tga81 kommentjére
2011. jan. 24. 12:31

Szia!
Tetszenek a szituációk, ismerősek live téren!

1.
HJ mekkora stacken csücsül??
Imidzsed milyen az asztalnál?
Én pre nagyobb betet tolok ilyen agresszív ellenfél ellen,ezek rendszerint callolnak ha érzi az edget az asztal felett, viszont ilyen pot/odds mellett
56-JTs is call ellened, ha eddig kicsit is feszes voltál!
Ha pedig HJ-n is premium pp van dettó call!

Flop: HJ stack mekkor????
Itt bizony 4bet, A settel pot ~+40bb sok mindennel nem tud tartani, ha pedig allé tesz vígan callolom!

Turn:T sztem semleges, bettel viszed a potot, ha nem így lenne River c/f

2.
Ahol én játszom live,ott is tele van ilyen call művészekkel!
Oop sokkal durvábban játszom innen AKos-t,
nagyobb PFR,
ha így is way potba kavarodom, ilyen flopnál beledonkolok valami irreálist pl.:1,5 bb-t, sokszor hatásosabb ellenük mint bármi, sok értelme nincs itt rombolni a stacked 4 caller ellen!
Showdown képes vagy, és valószínű elöl is,ha olcsón turnt tudok nézni és FD vagy Street esik fel is adom a partit!
Ha nem esik, value bet, itt már csak jobb fog megadni, optimális esetben!:D

3.
Bad beat szerintem!
Ezt én is kifizetem!

tga81
Válasz Kazika kommentjére
2011. jan. 24. 14:56

Szia, köszönöm a hozzászólást!

1.
HJ mekkora stacken csücsül??
Imidzsed milyen az asztalnál?
Én pre nagyobb betet tolok ilyen agresszív ellenfél ellen,ezek rendszerint callolnak ha érzi az edget az asztal felett, viszont ilyen pot/odds mellett
56-JTs is call ellened, ha eddig kicsit is feszes voltál!
Ha pedig HJ-n is premium pp van dettó call!

Flop: HJ stack mekkor????
Itt bizony 4bet, A settel pot ~+40bb sok mindennel nem tud tartani, ha pedig allé tesz vígan callolom!

Turn:T sztem semleges, bettel viszed a potot, ha nem így lenne River c/f

Mindketten kb. 70 bb-vel.
Az a kérdés szerintem, hogy mi számunkra a river "scary" kártya a Tos turn után, szerintem a Q, kiváltképp a suited.
Ha idevesszük a 9 pikket, kivéve a flop x és a T-t pikkből, azaz 7 színt+3 db os Q-t akkor kb.20% ami verhet, de valszeg kicsit túlfiózom a river betre meg pláne nincs mentség...

2.
Ahol én játszom live,ott is tele van ilyen call művészekkel!
Oop sokkal durvábban játszom innen AKos-t,
nagyobb PFR,
ha így is way potba kavarodom, ilyen flopnál beledonkolok valami irreálist pl.:1,5 bb-t, sokszor hatásosabb ellenük mint bármi, sok értelme nincs itt rombolni a stacked 4 caller ellen!
Showdown képes vagy, és valószínű elöl is,ha olcsón turnt tudok nézni és FD vagy Street esik fel is adom a partit!
Ha nem esik, value bet, itt már csak jobb fog megadni, optimális esetben!:D

A top két pár megadása nem tetszik a 22bb-s pushra 50bb-ből, a call vagy miniraise az ellen stackből az meg még gyanúsabb, ám a fold meg nagyon weak lenne...

3.
Bad beat szerintem!
Ezt én is kifizetem!

Sajnos, azt gondolom, hogy nem, ennél még a pre fold is jobb lett volna.
A raise/bet/bet/bet oop erős lapot takar általában pláne egy ilyen boardon; valahol ezekkel a stacksizeokkal vagy 3bet/fold vagy szimplán foldolni lehetett/kellett volna...

Agitator
Válasz tga81 kommentjére
2011. jan. 24. 15:14

Szervusztok!

1; "ratyi slowplay"
300/600 Hero-BB: AA effstack 70BB
HJ: limp (nagyon aktív, agresszív ellen, egész kompetensnek tűnik)
SB: limp (nem fontos)
Mindenki más fold

hero emel 2000-ig; HJ call; sb fold

flop: As Ks x

hero bet 3500; HJ raise 10 000; hero call

turn: Tos
hero check; HJ check (betelni kellett vona, de c/r akartam játszani ismerve az ellen agresszivitását)

river: Qs
hero bet 10 000; HJ raise 26 000; hero fold (itt a donk, már nagyon szarnak tűnhet, de ott callt vártam két pártól, bár azzal preflop emelt volna)

Szóval a jó line bet/4bet; bet; c/f mindenki szerint?

2; Ezt egy kicsit rövidebben:
Hero UTG+1 AKos bet 3,5BB; 4 call; effstack 25BB (hero 50BB)

flop: As Ks Q
hero:?

3; 500/1000 eff stack 50 BB
Hero-HJ AJos
UTG raise 3500 (okosnak látszó; fiatal online játékosnak tűnő)
UTG+1 call (szikla, tipikus élő női játékos)
hero call

flop: J 5 3 rb
UTG bet 7200; fold; hero: call

turn: 6
utg bet 12 000; hero call

river:K
utg bet 15 000; hero call

Amit így játszana a riverig, az nagyjából AJ; 99;TT ám a river wb-t nem tudtam hova tenni... Ki hogy játszotta volna?
(47os-t; sort mutatott)

Előre is köszönöm a segítségeteket!

1 - Turnon én betelnék, aztán ha ott is erőlködnek, akkor a river ismeretében csekk-fold oké.

2. Sima bet flopon, mondjuk 1,5BB-nél biztos többet donkolnék :)

3. UTG emelés után az asztal legnitebb játékosa calloz UTG+1 akkor általában nagyon szarul fogunk szerepelni az AJ-vel, úgyhogy én megkockáztatom azt is, hogy a dobás sem rossz játék (mondjuk bőgve vállok meg az ilyen lapoktól :D). Vagy jó megoldás lehet squeeze, ha meg is adják, még mindig ip leszel hozzájuk képest...

fejes1988
Válasz Agitator kommentjére
2011. jan. 24. 15:24

1. pre 2400, flop shove
2. sima 3/4 potbet/call
3. fold pre

Kazika
Válasz Agitator kommentjére
2011. jan. 24. 15:56

1 - Turnon én betelnék, aztán ha ott is erőlködnek, akkor a river ismeretében csekk-fold oké.

2. Sima bet flopon, mondjuk 1,5BB-nél biztos többet donkolnék :)

3. UTG emelés után az asztal legnitebb játékosa calloz UTG+1 akkor általában nagyon szarul fogunk szerepelni az AJ-vel, úgyhogy én megkockáztatom azt is, hogy a dobás sem rossz játék (mondjuk bőgve vállok meg az ilyen lapoktól :D). Vagy jó megoldás lehet squeeze, ha meg is adják, még mindig ip leszel hozzájuk képest...

Igen pre/fold a jó játék, mint már látjuk!
Javítsatok ki ha rosszul látom a dolgot, de ha már játékban vagy, floppon számodra legjobban alakulnak a dolgok 10,5k-s potba nyit bele az általad gyanusnak vélt net playa 7,2k.-t, mire a terem nitje insta foldol!!!!!!!!
Ha már pre callolod a hívását egy insta nit call után, szerintem bad beat a folytatás!

Mit vársz net arctól, c/f,r oop?
Másik meg,milyen floppot akarsz kapni AJos ra, ha már bevállalod!
Ha már végig slowplay,gondolom elöl érezted magad a partiban végig!:D
Szerintem ez egy mocskos nagy bad beat parti amibe csúnyán belehúztad magad!
Netes fiúnak üzenem nice play:D

Szoszo
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. jan. 24. 15:59

1. pre: 2200, flop: 4bet ai
2. flop: cbet 3/4 pot, ha call kapok Turn: C/F
3. pre:3bet 13500-ig kítünő squeeze lehetőség sztem, kevésszer kapok callt, UTG (dob), feszes sztem dob, ha call, akkor C/C, river: C/F, ha pre esetleg 4bet, akkor fold

tga81
Válasz Kazika kommentjére
2011. jan. 24. 16:07

Igen így utólag pre fold :)
A bajom az, hogy hol lehetet volna az ismert bet és stack sizeok mellett 3betelni és/vagy foldolni. Amúgy tényleg nh :)

Ami jobban piszkál az az AK-s második hand dh boardon és itt is a stacksizeok miatt, amúgy bet/call-t játszottam 3 AI-t floppolt sor és fd ellen, mindkettő lejavult.

Ty

Kazika
Válasz tga81 kommentjére
2011. jan. 24. 16:28

Igen így utólag pre fold :)
A bajom az, hogy hol lehetet volna az ismert bet és stack sizeok mellett 3betelni és/vagy foldolni. Amúgy tényleg nh :)

Ami jobban piszkál az az AK-s második hand dh boardon és itt is a stacksizeok miatt, amúgy bet/call-t játszottam 3 AI-t floppolt sor és fd ellen, mindkettő lejavult.

Ty

1. fogalmam sincs:D
2. Lett volna rá 6+1k.-m, de Úriember biztosban nem fogad:D:D

Élő ügyfélszolgálat