Lehet hogy rossz a gondolatmenetem, de nem akartam 4betre dobni. Ilyen deepen előzmények nélkül nem szívesen kerülnék preallin JJ-vel. 3betelt potot se akartam OOP ezért a call. Postflop akartam lejátszani, de utólag lehet jobb lett volna a 3bet/f. Bizonytalan vagyok, ezért is raktam be a handet :)
pre 3bet, fold turn
Versenyen 23BB-vel JJ-t kaptok kis vakon. Az igen agresszív (37/25) dealer emel 3 BB-t.
Call, vagy allin?
Allint toltam, dobta. Biztosra vettem, hogy dobni fogja, mer nem akartam flopig keveredni, mer JJ az a lap, amivel 23BB-vel nem szeretem, ha a flopon meglátok egy ászt vagy királyt. Ha ez történt volna, biztosan check/raise allin megyek az ultraagresszív cbet után, és persze lehet beszopom.
Ugyanakkor mivel akármi lehetett nála, lehet profitábilisabb csak callolni, és flopon allin menni, gyakorlatilag bármi is a flop. Szerintetek?
(nyilván 18-20BB-vel sima allin megyek, csak ez a 23-25-ös stackméret gondolkodóba ejtett, hogy talán van terem callolgatni)
Std allin. Ha itt rátolod, akkor megadhatja AQ, AK, AJ, kisebb párok stb stb, de ha jön egy olyan flop ami nem találja el, akkor ott már hiába mész allin.
Std allin. Ha itt rátolod, akkor megadhatja AQ, AK, AJ, kisebb párok stb stb, de ha jön egy olyan flop ami nem találja el, akkor ott már hiába mész allin.
Ez oké, de biztosan cbetel, bármi is a flop. Mer ultraagresszív. Én checkelek, ő emel, és arra allin megyek, és akkor dob, jó esetben. Szóval ez a plusz tét izgat, hogy lehet be kellett volna kockáztatni.
nagyon könnyű allin. nincs tered callolgatni.
De ha meg jön egy Q magas flop, akkor a részedről meghal minden akció, és lehet, hogy az ő részérõl is. Szerintem hosszútávon többet nyersz, ha vissza tolod, arról nem is beszélve, hogy mi van, ha a nagyvak is megadja? :)
Amúgy meggyőztetek, a tervezett move-hoz nagyobb bátorságra lenne szükség, és az ma se volt meg. :)
Milyen boardot szerettél volna egy JJ-hoz??
Ha itt dobod,akkor jobb ha pre eldobod,és nincs gond...