Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

FeketeS
Válasz danfiu kommentjére
2011. febr. 1. 15:28

easy call, győzelemre hajtunk, és az ilyen szitu nagyon ritka, nagy százalékban elől leszel

CantusPutnok
Válasz FeketeS kommentjére
2011. febr. 1. 15:49

Minden valószínűség szerint én is calloltam volna ebben a helyzetben. Lehet, hogy a shorty elöl van ellened, de az idióta ellen minimum egy flipre jó vagy, annál - számodra - rosszabb szituációt nem tudok elképzelni. Akkor már a sidepottal számolva is bőven plusszos a call. simán el tudom képzelni azt is akár a shortynál is, hogy az "AK-AQ-AJ-any pocket"-ját elég erősnek érzi a fish ellen, hogy felduplázzon. Szvsz snapcall.

tylerhungary
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. febr. 1. 16:27

call mellett döntöttem, KK volt nála a shortnál pedig Ax, K magas flop után nem maradt sok esélyem,de inkább monster stackem legyen minthogy csak becsorogjak ft-re...

K1sk4rcs1
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. febr. 1. 18:39

(rommá, szanaszét, insta)callolnám :D

Szun Cu
Válasz K1sk4rcs1 kommentjére
2011. febr. 2. 10:24

weaktight | Hand Poll | JJ - No Limit Holdem Tournament

- 29/20 as emberke 6%-os 3bet ranggel
- a shorty sem kimondott szikla típusú játékos :)

CantusPutnok
Válasz Szun Cu kommentjére
2011. febr. 2. 10:51

weaktight | Hand Poll | JJ - No Limit Holdem Tournament

- 29/20 as emberke 6%-os 3bet ranggel
- a shorty sem kimondott szikla típusú játékos :)

Crying fold nálam. Utálok ilyesmit dobni, de a min-3betekre én általában dobok. 2+0,2-es tornákon simán előfordul, hogy még a ft-n is idiótán játsszák meg a monstert. Mivel a shortynak mindene bekerül gondolom, így ki is fog derülni, hogy mit játszott így. 3-way meg azért annyira nem jó ez a JJ. Szvsz fold.

Evolution
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. febr. 2. 11:37

Az ellenünk (nagy stack) 6%-os 3bete 77+,t AOo+-t takar. Ez ellen van 53,4% Equity-nk. Én biztos nem dobnék, egy min4bet - foldra gondoltam :), de min4bet - call sem rossz. Bár az ICM hatás miattnem éri meg ekkora zsetonkupacot kockáztatni. Szal 4betelsz mondjuk 210-ig, shortie betesz, hmm. harmadik fél ha van egy kis esze akkor izolálni fog, és allin, te meg...
Na jó vagy 4bet-call, vagy meg flateld le es setmineolj, és mákold le az AA-t :D

Agitator
Válasz Evolution kommentjére
2011. febr. 2. 11:44

Ha a 3betelőnek nem lenne ekkora stackje akkor nem lenne rossz a 4bet, de így elég kellemetlen, mert ha a short ai megy (ez kb. fix), akkor simán rr ai mehet a nagystack, ha meg csak calloz akkor is oop kell játszani ellene.

Krono
Válasz Agitator kommentjére
2011. febr. 2. 12:06

Nálam easy fold. UTG emel 4bb-t, ami alapból lehet AJ+ 66+ kis tornákon, és erre jön egy clickbet...50 bb-t biztos nem kockáztatnék ilyen szituációban ilyen gyenge mezőnyben.

Szun Cu
Válasz Krono kommentjére
2011. febr. 2. 12:33

A JJ-t dobtam, de a versenyt Shippeltem! :D 1,5K így reggelre jó érzés! :)

Élő ügyfélszolgálat