butaság volt?
weaktight | Hand | 88 - No Limit Holdem Tournament
Sztem nem. Max akkor gondolkoznek el a foldon ha extremen nit volt elotte.
Ugyanakkor simán lehetett volna nála szett is, én attól tartottam volna a leginkább ebben a szituban.
Mindenesetre szépen becsapdázott, sajnos néha előfordul, kivédeni ezt nagyon nehéz, szóval butaság biztosan nem volt.
Másrészt azért legalább készíthetsz róla egy jó kis jegyzetet, hogy ilyen módon is képes megjátszani az Ászokat. Lehet, hamarabb látod ennek hasznát, mint gondolnád. :)
Ugyanakkor simán lehetett volna nála szett is, én attól tartottam volna a leginkább ebben a szituban.
Mindenesetre szépen becsapdázott, sajnos néha előfordul, kivédeni ezt nagyon nehéz, szóval butaság biztosan nem volt.
Másrészt azért legalább készíthetsz róla egy jó kis jegyzetet, hogy ilyen módon is képes megjátszani az Ászokat. Lehet, hamarabb látod ennek hasznát, mint gondolnád. :)
Jó ez a pre minraise és a call? Mennyire standard egy nyerő regtől 92-vel 3betpusholni?
No Limit Holdem Tournament
PartyPoker
10 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG Ahtiito (18k)
UTG+1 ajaybhadre (30k)
UTG+2 Ruhrpott1 (53k)
MP1 ocin (39k)
MP2 Hero (122k)
MP3 mudderhul (152k)
CO CarodejAA (244k)
BTN deracha (42k)
SB PeMar777 (76k)
BB icecao (52k)
Blinds: 3k/6k Ante 600
Pre-Flop: (15k, 10 players) Hero is MP2 :jh: :ah:
4 folds, Hero raises to 12k, 3 folds, PeMar777 goes all-in 75k, 1 fold, Hero calls 63k
Flop: :2s: :9h: :jc: (162k, 2 players, 1 all-in)
Turn: :5d: (162k, 2 players, 1 all-in)
River: :2d: (162k, 2 players, 1 all-in)
Final Pot: 162k
Hero shows
:jh: :ah:
PeMar777 shows
:9s: :2h:
PeMar777 wins 162k (net +86k)
Hero lost 76k
Szuper standard a hand részedről, a 92 shove meg ultra szar. De az megnyugtató hogy ilyen moveokkal együtt lehet nyerőnek lenni
lehetne standard ha egy maniac moron lennél, neki meg kétszer ennyi zsetonja lenne. és még akkor is derék. nh
DRÁMAI FLOP!
mi a leglightabb, amivel bebikáznátok?
DRÁMAI FLOP!
mi a leglightabb, amivel bebikáznátok?
ismeretlen regre