PS $5(2R, 1A)
Hibáztam???
weaktight | Hand | KQo - $250/$500 Ante $60 No Limit Holdem
Stat nincs róla, mert 1-2 leosztással korábban ültem az asztalhoz
Elkezdtem tegnap meg ma high tournamenteket játszani.
Hogy kell/lehet ezeket kivédeni?
1., nigthly 162$ 40k gar.
weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament
2., weaktight | Hand | 22 - No Limit Holdem Tournament
3., sm
weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament
elképzelhető hogy a variancia másik oldalán állsz high limit, míg kisebb téten nyersz. de pár hand alapján feleslges következtetést levonni.
elképzelhető hogy a variancia másik oldalán állsz high limit, míg kisebb téten nyersz. de pár hand alapján feleslges következtetést levonni.
Hali!
Én nem játszom ilyen téten, szóval ez a véleményem, nem tuti h jó.
Másrészt statok nélkül nem sok értelme van sztem. Reg vagy fish az ellen, 8/7 vagy 19/18 nagyon nemmind1.
1. handben checkjére 2Xpotot pusholni miért jó? Nem játszom ilyne téten, de én betcallolnék( sztem jó player itt nem fog neked fdvel,AK-val callolni, plusz sztem dobatsz is ,66,77,88,1010,JJ, ket amikkel simán visszatolhatja), talán bet 1,4k-call.(de pre 1,1k-ig 3betelnék ip, játszhatóbb lesz postflop)Én arra törekednék, hogy meglássa az equityt:) De ha lenne infom, pl call the 3bet rangeről, akkor még lehetne számolgatni is.
2. hand Sztem itt nem vészes a call pre. Egyetlen baj, hogy 5way leszel a legrosszab pozicióba. Flop chekelnék, vagy hivnék, asztalfüggő, de mindenképp railsenék. Chekraise nagy erőt mutat de 5way pot mindenképp védeném a lapom, és fizettetném a drawokat. az emelésekkel 900a pot és 2600ad van.Én így raise-callolnék, vagy raise, turn pusholnék(kivéve ha fullosodok, akkor játszik chek is). De alapból ilyen szituba 5way potban, bottom settel, ilyne drawy heavy floppon én egyenesen játszanék bet 350 -raise-push-call:D
3.hand
IP QQ 2,5X 3X et 3betelnék, 4X sztem sok, max OOP. Floppon pot helyet fél pot bet-calloznék, turnon meg újra döntenék. Ha betelsz 750et majd callolsz, turn fold esteén is bőven jó stacked marad. A floppon 3bet allin, szerintem nem a legjobb játék. ellenfél pre 3bet callolt. Floppon chekraisel, és te allin 4-bet allin mész. Itt a rosszabb lapok közül nagyon sokat eldobatsz, és a jobbakat meg telibe fizeted.
Mégegyszer hangsúlyozom, nem az én tétem, de én így játszanék, info nélkül.Azért infoval más szitu lenne.
Ezt rudinesenek írtad? Ebből a 3 handből a következtetés: preflop rossz betsizing(még micron elmegy, de hs-en?...) A postflop betsizing meg még szörnyűbb...
Hali TiestoTomika!
A handel kapcsoltaban, szerintem pre okés, flop c-bet is jó,de itt a rr-t már stat függően callolnám ,raiselném. Mivel 1dolláros verseny, ezért én valszeg itt énis a call or pusht választanám, mert ugye AA, 99 3betel,ami ver az a 33, A9, A10,AJ( AQ is 3bet sztem).Ha ehhez hozzávesszük, hogy 1dolláros verseny, és 53bbd van toppárral fds boardon, akkor easy:) Ezen a téten a rangebe annyi szemét van, hogy sztem itt simán bekell tenni pre, vagy nem diamond turnon.
utolsó mondat, nem simán be kell tenni pre, hanem simán be kell tenni flopon:D
utolsó mondat, nem simán be kell tenni pre, hanem simán be kell tenni flopon:D
jaah, neki írtam. de nem szemléltem közelebbről a handeket csak a konklúziót néztem.