Mennyit kellett volna hívnia az 1. és a 3. esetben? A 3-ban például 4 bb-ig hívott vissza. Az miért nem jó? Majd postflop meghívta a potot majdnem. Ott mennyit kellett volna? Mi a helyes betsizing és miért? Az elsőnél postflop overbet helyett mi lett volna a jobb megoldás?
Összességében én is inkább a varianciát "okolom", de érdekelne a véleményed bővebben is a pre és post betsizinggel kapcsolatban, mert én nem látom a hibát (a 2. játéknál persze nyilvánvaló, de ezt fentebb le is írtam).
Nightly 55$.
620 induló 16-an vagyunk. Átlagstacken vagyok bb-ben ajo-t kapok. Korábban laphalál, túl feszes/nit image. Utg chip top3-al 46bb-vel 2,5bb bet. Végig fold, én call (?). Flop at4r. Oop én bet pot 63%, ő call. Hogyan tovább? Pot kb 14bb, előttem 14bb.
Inkább tedd be a HH-t.
Pre rossz a call 2x bb-ből OOP
bár nem játszom ilyen téten,de ezt már megtanultam :)
weaktight | Hand | JAo - No Limit Holdem Tournament
Enemyről első közös mtt-nk. Csak korai szakaszból van 44 hand róla. Semmitmondó. Két handdel ezelőtt volt összeültetés.
Igen. Ez valóban így van. De hogyan tovább?
Bet ,river push ,ha verve vagy már mindegy.Pre én is rátolnám .
nem kezdtem volna ennek a handnek így neki. De ha már így alakult akkor flopp check/rase/call vagy check/raseallin a donk helyett. Turnt chekelném hátha checkel ő is.
Okés. Köszönöm.
AA-val kiejtett. Kicsit visszagondolva. Pre foldnak egyértelműnek kellett volna lennie.
3$ rebuy rush turbo, nem rég értünk ITM-be, ellenfelek ismeretlenek
cg-s vagyok, nem igazán vagyok tisztában azzal hogy utg+1 milyen rangel kéne betolni 15bb-t, de sztem 77 benne van. Vagy tévedek? milyen rangel lenne optimális?
No Limit Holdem Tournament
FullTiltPoker
8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG bobi_zmeia (54k)
UTG+1 Hero (63k)
MP1 K Prince (65k)
MP2 Chickleader (66k)
CO girlNpoker (36k)
BTN moon landers (85k)
SB onassor (15k)