Sztem jó a push. Esetleg ha van 1-5BB közötti stack icm miatt lehetne dobni, de sztem énis pusholnék. Az meg, hogy ledonkoznak egy 4 dolláros versenyen, szerintem ne legyen mérvadó számodra:D
Sztem jó a push. Esetleg ha van 1-5BB közötti stack icm miatt lehetne dobni, de sztem énis pusholnék. Az meg, hogy ledonkoznak egy 4 dolláros versenyen, szerintem ne legyen mérvadó számodra:D
Hmm. Őszintén szólva nemtudom. Lehet hülyeség. Én kb olyan szituációt tudok elképzelni amikor el tudnám engedni, amikor utánam van 2-3 loose calloló , és bennvan még 2db 2bbs stack. De itt is csak MP-ből gondolkodnék el. HJ már valszeg push, CO tuti(Én pl szivesebben megyek allin CO, BU, SB rosszabb lappal is mint AJ, mint előről ) Ettől függetlenül sztem jó a push, a kérdés ,hogy lehet-e jó a fold.
Sziasztok !
Tudnátok segíteni ?
PS dalily bigs $11
900 hely fizet , 760/1250-60-an vagyunk még ;
vakok 300/600/70 (1 perc múlva nőnek a vakok 350/700/35-re)
átlag stack: 12000 ; stackünk 9700
weaktight | Hand | QAo - No Limit Holdem Tournament
szerintetek jó volt-e a megadás ?
Pre push
Sziasztok!
weaktight | Hand | J9s - No Limit Holdem Tournament
Erről a handről mondjatok légyszives véleményeket, mit és miért kellett volna máshogy?
enemy: 24/16-ot játszik, több infóm nem sok van róla, talán annyi, hogy nem láttam még riveren 3betelni erős lap nélkül!
Köszi!
Sziasztok!
Erről a handről mondjatok légyszives véleményeket, mit és miért kellett volna máshogy?
enemy: 24/16-ot játszik, több infóm nem sok van róla, talán annyi, hogy nem láttam még riveren 3betelni erős lap nélkül!
Köszi!
Igaz :) , de elfelejtettem odaírni, hogy abban a tudatban voltam, hogy bubble time van mikor is frissítettem egyet és láttam, hogy annak már vége. :( Természetesen miután emeltem.
Sziasztok!
Köszi!
Sziasztok !
Tudnátok segíteni ?
PS dalily bigs $11
900 hely fizet , 760/1250-60-an vagyunk még ;
vakok 300/600/70 (1 perc múlva nőnek a vakok 350/700/35-re)
átlag stack: 12000 ; stackünk 9700
weaktight | Hand | QAo - No Limit Holdem Tournament
szerintetek jó volt-e a megadás ?