Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

redoubtable
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. júl. 1. 18:48

Pre dobás az azért ilyen lappal szerintem nagyon nit, flopot mindenképpen néztem volna. A 4bet pusht meg háromszor is meggondolom. 40BB -t én soknak érzem, mert jól játszható stack postflop is, 20BB -nél már viszont nem gondolkoznék, azzal is hasonló a nyomás, mint 30 - 40BB -vel.

ez nagyon rossz játék. 30-40 BB nél nem kell floppokat nézegetni OOP. akkor már inkább fold ha nincs vér a puc.dban hogy rátold. Erre az ellenfélre mindennel tolnám amivel emeltem. 20BB vel nem tudod nyomás alá helyezni. Ő nem fog 20BB nek soha dobni. Ez egy nagyon ideális 4betpush szitu volt. Pont tudott callolni.

fejes1988
2011. júl. 1. 18:48

20BB -nél már viszont nem gondolkoznék, azzal is hasonló a nyomás, mint 30 - 40BB -vel.

Ez nem így van.

Krono
2011. júl. 1. 18:53

Pre dobás az azért ilyen lappal szerintem nagyon nit, flopot mindenképpen néztem volna. A 4bet pusht meg háromszor is meggondolom. 40BB -t én soknak érzem a pushoz, mert jól játszható a stack postflop is, 20BB -nél már viszont nem gondolkoznék, azzal is hasonló a nyomás, mint 30 - 40BB -vel.

Jó neked,hogy te még tudsz postflop játszogatni ekkora stackel...

Írtátok, hogy megvárnátok míg kiesik a 2 kis stack....pont ez a lényege a dolognak, mivel az ICM hatás miatt egy 40bbs 4bet allint csak nagyon szűk rangel fog tudni +EVsen megadni, ezért a 4bet allin nagyon+EV, főleg, ha ilyen statot produkált enemy..

fejes1988
Válasz Krono kommentjére
2011. júl. 1. 18:57

Jó neked,hogy te még tudsz postflop játszogatni ekkora stackel...

Írtátok, hogy megvárnátok míg kiesik a 2 kis stack....pont ez a lényege a dolognak, mivel az ICM hatás miatt egy 40bbs 4bet allint csak nagyon szűk rangel fog tudni +EVsen megadni, ezért a 4bet allin nagyon+EV, főleg, ha ilyen statot produkált enemy..

Image

Galambos Tarzan
Válasz fejes1988 kommentjére
2011. júl. 1. 19:16

Miért ne lehetne postflop játszani 40BB -ből? Nem azért mert nem merem bepakolni ha kell, de azért nem hiszem, hogy csak push/fold létezik ebben a helyzetben prelfop. Ezen a flopon biztos bekerül így is úgyis, nem ezt vitatom, kizárólag a preflop moveot tartottam túlzásnak. Egyébként most kíváncsiságból bepakoltam a handet Wizardba, és az AQ is jogos megadás volt az enemytől, ebben a helyzetben preflop 6,5% -al adhat meg, ez belefér, viszont Hero lapja is határeset, mivel ez az Ax rangenek az alja a program szerint chip equityben számolva. Érdekes egy hand, szerintem azért vannak szituk, amikor a $$$ érdekében 1 - 2 egyébként +EV moveot is ki lehet(ne) hagyni. Én nem játszanék arra, hogy ha majd kiesik az egyik vagy másik kis stack akkor.. Erre nem lehet építeni, ezt nem én írtam. Semmi nem garantálja, hogy a következő handben valamelyik SS nem dupláz fel, akár rajtam.

Krono
2011. júl. 1. 19:29

Miért ne lehetne postflop játszani 40BB -ből? Nem azért mert nem merem bepakolni ha kell, de azért nem hiszem, hogy csak push/fold létezik ebben a helyzetben prelfop. Ezen a flopon biztos bekerül így is úgyis, nem ezt vitatom, kizárólag a preflop moveot tartottam túlzásnak. Egyébként most kíváncsiságból bepakoltam a handet Wizardba, és az AQ is jogos megadás volt az enemytől, ebben a helyzetben preflop 6,5% -al adhat meg, ez belefér, viszont Hero lapja is határeset, mivel ez az Ax rangenek az alja a program szerint chip equityben számolva. Érdekes egy hand, szerintem azért vannak szituk, amikor a $$$ érdekében 1 - 2 egyébként +EV moveot is ki lehet(ne) hagyni. Én nem játszanék arra, hogy ha majd kiesik az egyik vagy másik kis stack akkor.. Erre nem lehet építeni, ezt nem én írtam. Semmi nem garantálja, hogy a következő handben valamelyik SS nem dupláz fel, akár rajtam.

Azért nem tudsz ekkora stackel játszani, mert enemy minden flopot cbetelni fog(kivéve persze ha ilyen 7s8sTs vagy valami hasonló jön), és ekkora stackel nem tudsz mit kezdeni, ha nem talál el, mert nincs elég tér wpzgetni.

Nem mondtam, hogy az AQ rossz megadás volt, de ez a 3bet rangének majdnem a teteje...

redoubtable
2011. júl. 1. 19:31

Miért ne lehetne postflop játszani 40BB -ből?

Mert nem tudsz profitálbilisan OOP 3bet potban.

[/QUOTE]Nem azért mert nem merem bepakolni ha kell, de azért nem hiszem, hogy csak push/fold létezik ebben a helyzetben prelfop. [/QUOTE]

nem csak az létezik. Lehet callolgatni is. De az -ev.

[/QUOTE]Ezen a flopon biztos bekerül így is úgyis, nem ezt vitatom, kizárólag a preflop moveot tartottam túlzásnak. [/QUOTE]

De nem tudhatod hogy FD plusz 2 overed lesz a floppon amivel allin tudsz majd menni.

[/QUOTE]Egyébként most kíváncsiságból bepakoltam a handet Wizardba, és az AQ is jogos megadás volt az enemytől[/QUOTE]

igen az volt.

[/QUOTE]ebben a helyzetben preflop 6,5% -al adhat meg, ez belefér, viszont Hero lapja is határeset, mivel ez az Ax rangenek az alja a program szerint chip equityben számolva. Érdekes egy hand, szerintem azért vannak szituk, amikor a $$$ érdekében 1 - 2 egyébként +EV moveot is ki lehet(ne) hagyni.[/QUOTE]

Miért kéne kihagyni valamit ami + EV?

[/QUOTE]Én nem játszanék arra, hogy ha majd kiesik az egyik vagy másik kis stack akkor.. Erre nem lehet építeni, ezt nem én írtam. Semmi nem garantálja, hogy a következő handben valamelyik SS nem dupláz fel, akár rajtam.[/QUOTE]

nem a következő hand a lényeg hanem ez. Nagyszerű a 4betpush!

Szun Cu
Válasz redoubtable kommentjére
2011. júl. 1. 22:46

Köszi a válaszokat!

@GalambosT Most már meg tudod nézni az első két handet is végig.

Még abban vki meg tudna erősíteni, hogy a squeeze size az első 2 handben jó-e? (4x)

dace90
Válasz Szun Cu kommentjére
2011. júl. 2. 1:55

Szerintetek itt mi a jobb játék az allin vagy a fold?Először egyértelműen allinnak tűnik nekem, de az ellen statjai alapján 11/9/4,5 129 hand alapján és az alapján hogy 12 bb-ből csak minbet és nem openshoveol, az alapján inkább a foldra hajlok.(20$os 6órás ps freezout)
***** Hand History for Game 64010907232 ***** (Poker Stars)
Tourney Hand NL Texas Hold'em - Friday, July 01, 02:06:17 ET 2011
Table 427010395 133 (Real Money)
Seat 7 is the button
Seat 1: iamhlv ( $8887.00 USD )
Seat 2: karambol 111 ( $6126.00 USD )
Seat 3: B3rgmann ( $3550.00 USD )
Seat 4: bizzel101 ( $11217.00 USD )
Seat 5: Krafty_lt ( $14433.00 USD )
Seat 6: TSUNEKICHI ( $7856.00 USD )
Seat 7: doubleace90 ( $3120.00 USD )
Seat 8: tdotsup1 ( $20337.00 USD )
Seat 9: Patrickarose ( $8972.00 USD )
iamhlv posts ante of [$40.00 USD].
karambol 111 posts ante of [$40.00 USD].
B3rgmann posts ante of [$40.00 USD].
bizzel101 posts ante of [$40.00 USD].
Krafty_lt posts ante of [$40.00 USD].
TSUNEKICHI posts ante of [$40.00 USD].
doubleace90 posts ante of [$40.00 USD].
tdotsup1 posts ante of [$40.00 USD].
Patrickarose posts ante of [$40.00 USD].
tdotsup1 posts small blind [$150.00 USD].
Patrickarose posts big blind [$300.00 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to doubleace90 [ Ts Th ]
iamhlv folds
karambol 111 folds
B3rgmann raises [$600.00 USD]
bizzel101 folds
Krafty_lt folds
TSUNEKICHI folds
doubleace90???

drpharm
Válasz dace90 kommentjére
2011. júl. 2. 8:04

50 dolláros kis létszámu MTT. 4-en vagyunk, 3 Fizet. PUSH, FOLD, VAGY RAISE/CALL 3-BET?
Hero (10A - Button) loses - one pair, eights wins over one pair, eights - submitted 07-02-2011 - 01:00 am - Poker Hand Replays

Élő ügyfélszolgálat