Tyűű, ez aztán nem semmi line :D
Először is, szörnyű az OOP limp/call KQoval. Ha már így alakult akkor, nehéz spot, lehet nála vmi furán megjátszott QQ,KK, bár ehhez vannak blockereink, esetleg Axs amivel preflop megpróbálta behúzni a kasszát és most passzívan játszotta meg.
Amúgy a turn call előtt el kellett volna dönteni hogy mit csinálsz egyes rivereken. A river viszonylag blank. A turn call/river blank fold pénzégetés, hiszen nem valószínű hogy riveren nem hív tovább ilyen line után.
Nálam turn dobó, játszható stacked marad, és tipped sincs hol állsz a partiban.
Ti milyen rangel pusholtok CO-ról, BTN-ról és a vakokról 15-25bb-vel ha volt 1-2 limpelő? Preante és anteidőszakban mennyire változik e a range?
a line-od lehet valami közepes pár :) én sztem megadnám mert csak AA-tól félek. Lehet nála persze full is. preflop limp nem a legjobb játék, de sztem nem is vészes. SB steal-t akár meg is lehet adni, de vigyázni kell, mert sokszor fog dominálni szerintem.
"preflop limp nem a legjobb játék, de sztem nem is vészes."
2011-et írunk, ne openlimpeljünk már UTG+1 KQo-val. Meg alapból SOHA ne openlimpeljünk semmivel sehonnan.
Mint írtam rendhagyó hand:) Arra voltam kiváncsi, hogy itt eldobnátok-e KQt. Én voltam in3v3rfold( amúgy nem ez a nickem), csak gondoltam az ő szemszögéből teszem be, hogy ti is az ő szemszögéből válaszoljatok.
A range amire tettem K9, K10, KJ,KQ,AQ, J10, esetleg flush, bár azt nem tudom milyen lappal, mert nálam J9 volt a J szinből, esetleg Axs.(Az AAKKQQAK-val emelt volna, szóval ezek kizárhatóak.)
A turn bet ugyanakkora volt, mint flop bet, ez fisheknél sokszor jelenti azt, hogy megijedtek a turntől, és alacsonyan akarják tartani a potot( néha meg monster), szóval eldöntöttem, hogy, chekraiseelek, ha dob jó, ha raisel dobom, ha callol any river pusht játszok(azért raiseltem ennyit, hogy riveren kb potnyi pénzem legyen maximalizálva az FE-t)
Az ellenfél callolt.
2 kommentből 1fold, 1 call, kb ilyesmire gondoltam.
Ahhoz, hogy plusz EV-s legyen, kb 3/2szer foldolnia kéne, és így utólag nem nagyon látom, hogy jó lett volna:)
Köszi a kommenteket!
- submitted 08-20-2011 - 18:29 pm - Poker Hand Replays
utg+1 100% dobott 3betre ezért nem toltam rá egyben. gondoltam így lehet rám callol ha csak 3betelek. mögöttünk az arc 18/15 öt játszott 0 3betel több mint 200 hand alatt. utg+1 pedig snappelte a 4bet pusht.
itt leszek valaha is előrébb egy flipnél minimum AK ellen?
itt gáz a dobás?
21BB vel 3-bet fold szerintem nem jó megoldás. Főleg ahogy írod, hogy azt akartad, hogy calloljon, floppon potnyi pénzed lesz, és túl sokszor fog jönni A vagy K,és ugye minden floppon pusholnod kell. Ha meg 4bet allin megy, Utg+1 UTG+2 ellen, akkor szerintem hátul is leszel a range ellen. Én 21 BB-vel vagy pusholok, vagy callolok( sokszor lesz sqeeze, amit boldogan snapelek, eredeti emelő ellen poziciód van, de akkor is túl sokszor lesz K vagy A a flopban, ami eltalálja az utg+1 emelő ranget, ugyanakkor láttam már videokban, hogy utg, utg+1 betet csak callolnak QQval, mert minden rosszabbat eldobatnak( kivéve ha aggro az ellen) ettől függetlenül inkább push. KKAA már lehet csak call.
Így ahogy te játszottadd, én ígyse dobnám el. Megnézed, mind2őnek adok egy JJ+Ako+ ranget, az ellen van 32%od( mert ugye pl AK sokkal nagyobb része a range-nek , mint az AA), de mégha QQ+AKo+t is adunk, van 31%od,
miközbe van 22% potoddsod.
Amúgy nézegetem stove-ot, QQ 33,358%-ot hoz két AKo+KK+ range ellen, míg 2 JJ+AKo+ellen 32,67%-ot. Ez az eltérés azért van, mert az első range szűkebb, ezáltal nagyobb %-ban fogják egymás outjait?
Amúgy nézegetem stove-ot, QQ 33,358%-ot hoz két AKo+KK+ range ellen, míg 2 JJ+AKo+ellen 32,67%-ot. Ez az eltérés azért van, mert az első range szűkebb, ezáltal nagyobb %-ban fogják egymás outjait?
weaktight | Hand | 44 - No Limit Holdem Tournament
kérdések: jó-e a prebet MP1-ből 31BBvel?
Jó-e a call? SBről kb 5 hand volt 10/10,BBről kb 60 11/11-es..úgy éreztem, hogy ennyit már meg kell adnom..vélemény?