Igen, nagyon határeset pushnak tartottam. Végül betettem a fentebb említett okok miatt is. Persze a BTN -nel KK volt, így FT elott 4 hellyel kiestem.
Szetintem ez nagyon feszes skála, itt nem nagyon van idő dobálózni, mert vagy a vak darál be, vagy az ellenfelek. Nem megy le kör emelés nélkül, és egy raise vagy egy push nagyon beszűkíti a skálámat. Most van relatíve pozíció és lehet first in pusholni. Wizard szerint a totál airen kívül mehet minden, de én azt meg nagyon lightnak érzem.
K6o push (nekem még csak nem is határeset)
rangem kb egy brodway kártya vagy bármilyen suited lap
de 89o-t se dobnék...
szóval ilyen szituba én laza pushon vagyok
rangem kb egy brodway kártya vagy bármilyen suited lap
de 89o-t se dobnék...
szóval ilyen szituba én laza pushon vagyok
Lehet hülyeséget írok, de én dobnám. Mert 7bb nem rendelkezik akkora equityvel, hogy a K6o plusszos legyen. Mert ha magamból indulok ki, elég széles rangel callolok 7bbs pusht, kb a rangem 25%ával, az ellen a K6 o 36% ot hoz, és még 4 ellenfél is van utánam. Szóval én dobnám, mert túl sokszor kapok callt, és az ellen meg hátul vagyok. Hozzáteszem 10-12BB vel már lehet betolnám.
A push rangel, meg egyetértek amit irtak korábban.
Amúgy , ha nem buktam pont partit, akkor nem nagyon szeretek 10-12bb alá kerülni, mert kicsi lesz az FE-m(ilyenkor inkább felvállalom a -cEV-s pushokat).
Azt még hozzáteszem, hogy messze nem biztos, hogy jó amit írok, de én így gondolkodok.
Még annyi, hogy egy átlagos callin range ellen, még a 67s is nagyobb equityvel rendelkezik, mint a K6o.
Standard mtt-s push a K6o 7bb-vel.
Közvetlen icm hatás nincs csak chip ev-t kell nézni és aszerint tolni.
Még előfordul ,hogy dobnak is , de az ante és a vakok miatt biztosan jó üzlet lesz hosszútávon..... Better luck!
Még egyszer köszi mindenkinek, nem is gondoltam volna, hogy ennyi válasz fog jönni :) Mikor egy handen elmegy egy FT -re kerülés, akkor szeretem kikérni mások véleményét is. Gondoltam, hogy nem hibáztam nagyot, de ezek nyilván mindig mély nyomot hagynak. Ilyen nagy tourokon nagyon össze kell jönnie a dolgoknak, sajnos BTN ellen nem tudtam volna mit csinálni, tér nem volt a játékra, tolni kelett. Legközelebb behúzom, GL mindenkinek :)
Ez egy rendhagyó hand, kizárólag a river érdekel, call/fold?
Ellenfél 19/16/5,5 56 hand alapján . 5+0,5 ös verseny, 4xxx induló, itt kb 50 fő, avg 240k-250k körül van.
PokerStars - 8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$5.00+$0.50
Stacks:
UTG igor00. 89 451k
UTG+1 Hero 356k
MP1 Samhun 162k
MP2 Primmer007 73k
CO Spommo 115k
BTN SmeBalle 113k
SB in3v3erfold 330k
BB javichu360 341k
Blinds: 3.2k/6.4k Ante 800
Pre-Flop: (16k, 8 players) Hero is UTG+1 Qh Ks
1 fold, Hero calls 6.4k, 2 folds, Spommo calls 6.4k, 1 fold, in3v3erfold raises to 29k, 1 fold, Hero calls 22k, Spommo calls 22k
Flop: Qc Kc 3d (99k, 3 players)
in3v3erfold checks, Hero bets 19k, Spommo folds, in3v3erfold calls 19k
Turn: 3c (138k, 2 players)
in3v3erfold checks, Hero bets 19k, in3v3erfold raises to 61k, Hero calls 42k
River: 9h (259k, 2 players)
in3v3erfold goes all-in 220k, Hero???