Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

cuncimoki24
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2011. szept. 10. 13:15

1.hand nagyon easy fold pre oop

2.hand 4betpre, floppon dobhatatlan

3.hand ugyanigy játszanám, flopp , turn bet a rengeteg draw miatt , szárazabb floppn check backelném az ilyen tipusú lapokat.

River easy induce/call, csomo busted drawwal bluffolhet ritkán van nála erős lap, alacsony buy-inű versenyen nem is gondoltam vna h 1 A7et bluffbe fordít

fkf131
2011. szept. 10. 13:16

Pfúú, köszönöm a tartalmas választ, az 1. handet érzem utólag, hogy elrontottam.
A 2.ban nem donkolt, hanem pre ő 3-betelt tulajdonképpen, és floppon c-betelt, ezt leszámítva ott is egyet értek a gondolatmenettel. Lehet jobb játék a just call.
A 3. -ban pedig ha megnézed a statokat akkor azért elég aggro az ellen, mind pre, mind postflop, ha Q-ja, ne adj isten szettje van, akkor szerintem legkésőbb turnon CR-elne, hogy oop védje a lapját. A riverrel betsizinggel azért szerintem fogok kapni call-t, 7x 8x 99 stb-től, mert ő is látja, hogy lenn van fd, oesd stb, és riveren semmi nem egészült ki. A legnagyobb baj az ezzel, hogy a célom még egy kis value nyerése volt, nem pedig egy félblöff indukálása, ezért eléggé random klikkelgetésnek tűnik a riverjáték. Ettől függetlenül, pre oop chek call, flop ,turn chek call, majd river chekraise után még mostse nagyon tudok olyan lapot adni a kezébe ami ver.Mert szerintem ő is tudja, hogy a sok draw miatt, ha nekem is az van, akkor chekbehindolok, szóval ha turn-riveren összeszedett valamit, akkor belehívna, ha meg Q-ja ne adj isten szettje van, akkor floppon, vagy turnon raisel. gondolom én. Amúgy itt konkrétan aggro player ellen gondoltam, hogy +EV-s e hosszútávon, egy 11/10 es , vagy egy 18/15ös player ellen semmikép sem hívnék riveren.

GL!

Galambos Tarzan
Válasz cuncimoki24 kommentjére
2011. szept. 10. 13:18

$4000 GTD BI: $5.50

$15/$30 No Limit Holdem
10 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG ($1,890)
UTG+1 ($2,410)
GalambosTarzan (UTG+2) ($2,080)
MP1 ($1,700)
MP2 ($2,100)
MP3 ($3,965)
CO ($1,760)
BTN ($3,835)
SB ($1,940)
BB ($1,820)

Pre-Flop: ($45, 10 players) GalambosTarzan is UTG+2 :ac: :kh:
2 folds, GalambosTarzan raises to $90, 2 folds, MP3 calls $90, 1 fold, BTN calls $90, 2 folds

Flop: :td: :4c: :ad: ($315, 3 players)
GalambosTarzan bets $195, MP3 folds, BTN raises to $900, $705 to GalambosTarzan ($1795)?

15 handet láttam játszani, tulajdonképpen ismeretlen, de fishy játékos benyomását kelti. 65/13 a stat, de 13 hand alatt az semmit nem jelent. Hogyan tovább?

cuncimoki24
Válasz fkf131 kommentjére
2011. szept. 10. 13:19

2.handbe azért kell 4betelni (atlág random fish nem limpreraisel gyakran lightan)de ha mégis akkor is lefogja flatelni a 4betet ,legyen minél több pénz a potban

1.hand meg azért fold mert , ugye ritkán floppolsz jol 2par + , 1parral meg vagy te leszel szétdominálva vagy leownolnak poziciobol , szinte soha nem viszel nagy potot

cuncimoki24
2011. szept. 10. 13:23

$4000 GTD BI: $5.50

$15/$30 No Limit Holdem
10 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG ($1,890)
UTG+1 ($2,410)
GalambosTarzan (UTG+2) ($2,080)
MP1 ($1,700)
MP2 ($2,100)
MP3 ($3,965)
CO ($1,760)
BTN ($3,835)
SB ($1,940)
BB ($1,820)

Pre-Flop: ($45, 10 players) GalambosTarzan is UTG+2 :Ac: :Kh:
2 folds, GalambosTarzan raises to $90, 2 folds, MP3 calls $90, 1 fold, BTN calls $90, 2 folds

Flop: :Td: :4c: :Ad: ($315, 3 players)
GalambosTarzan bets $195, MP3 folds, BTN raises to $900, $705 to GalambosTarzan ($1795)?

15 handet láttam játszani, tulajdonképpen ismeretlen, de fishy játékos benyomását kelti. 65/13 a stat, de 13 hand alatt az semmit nem jelent. Hogyan tovább?

ultra easy allinn szarrá vered a rangét

Galambos Tarzan
2011. szept. 10. 13:26

Pfúú, köszönöm a tartalmas választ, az 1. handet érzem utólag, hogy elrontottam.
A 2.ban nem donkolt, hanem pre ő 3-betelt tulajdonképpen, és floppon c-betelt, ezt leszámítva ott is egyet értek a gondolatmenettel. Lehet jobb játék a just call.
A 3. -ban pedig ha megnézed a statokat akkor azért elég aggro az ellen, mind pre, mind postflop, ha Q-ja, ne adj isten szettje van, akkor szerintem legkésőbb turnon CR-elne, hogy oop védje a lapját. A riverrel betsizinggel azért szerintem fogok kapni call-t, 7x 8x 99 stb-től, mert ő is látja, hogy lenn van fd, oesd stb, és riveren semmi nem egészült ki. A legnagyobb baj az ezzel, hogy a célom még egy kis value nyerése volt, nem pedig egy félblöff indukálása, ezért eléggé random klikkelgetésnek tűnik a riverjáték. Ettől függetlenül, pre oop chek call, flop ,turn chek call, majd river chekraise után még mostse nagyon tudok olyan lapot adni a kezébe ami ver.Mert szerintem ő is tudja, hogy a sok draw miatt, ha nekem is az van, akkor chekbehindolok, szóval ha turn-riveren összeszedett valamit, akkor belehívna, ha meg Q-ja ne adj isten szettje van, akkor floppon, vagy turnon raisel. gondolom én. Amúgy itt konkrétan aggro player ellen gondoltam, hogy +EV-s e hosszútávon, egy 11/10 es , vagy egy 18/15ös player ellen semmikép sem hívnék riveren.

GL!

Igaz, Cbetelt, ezt elírtam, de a lényegen nem változtat. Kicsit belekeveredtem a handekbe :)

fkf131
2011. szept. 10. 13:37

Szerintem is push.bár 15 handből 9szer callolt pre, és 2szer emelt azért valóban gyanús, de semmit nem jelent. Én pl 40hand alatt meg se jelenítem statokat asztalnál.
Megnéztem stove-ba, mik azok a lapok, amiket a kezébe tudok adni: 44,1010,A10o+,A10s+,QJs,KJs,KQs, ezek ellen van 56% equityd,és ez kb a legfeszesebb range amit egy "valszeg fish kezébe tudok adni".Ennél sokszor lesz tágabb, random fd-k, A9, A8ak stb. Szóval én mindenképp betenném, persze néha szettbe, vagy A10-be toljuk, de nagyon sokszor lesz nála AJ,AQ,QJs,KJs, random FD-k, stb. amik ellen elég nagy favoritok vagyunk.

fkf131
2011. szept. 10. 13:49

2.handbe azért kell 4betelni (atlág random fish nem limpreraisel gyakran lightan)de ha mégis akkor is lefogja flatelni a 4betet ,legyen minél több pénz a potban

1.hand meg azért fold mert , ugye ritkán floppolsz jol 2par + , 1parral meg vagy te leszel szétdominálva vagy leownolnak poziciobol , szinte soha nem viszel nagy potot

2.Igen, 4-bet is teljesen jó, de én a call-t se érzem rossznak.

1.Azért AQ szerintem nem rossz lap egy 28/26/12es player button 3-betje után. Az egyetlen amiért el tudnám dobni az az, hogy oop leszek, de ettől függetlenül sok gyengébbel fog 3-betelni, és elég nagy luxusnak érzem az AQ-t eldobni 137 BB deepen.

Galambos Tarzan
2011. szept. 10. 13:56

2.Igen, 4-bet is teljesen jó, de én a call-t se érzem rossznak.

1.Azért AQ szerintem nem rossz lap egy 28/26/12es player button 3-betje után. Az egyetlen amiért el tudnám dobni az az, hogy oop leszek, de ettől függetlenül sok gyengébbel fog 3-betelni, és elég nagy luxusnak érzem az AQ-t eldobni 137 BB deepen.

4bet sem hiba, viszont IP vagyunk és 100BB+ eff. deepen, így jobb a call, mert 4betre azért a limp/raise lapjaiból sokat eldobhat, ezért lehet, hogy túlzott agresszióval értéket vesztünk. A megadással viszont játékba hozzuk postflop is, és lehet, hogy száraz boardon 3bet potban pl. JJ -vel már könnyebben stackelődne, de pre 4betre nem menne 5bet AI, ugyanez igaz lehet AQs szerű lapokra is. 60BB deepen pl. sima 4bet/call, de így más. Ha meg AA vs. KK csapdázott monster, akkor így is bekerül - thats poker, jobb lap győz, de még bízhatunk turn/riverben.

cuncimoki24
2011. szept. 10. 14:00

4bet sem kifejezett hiba, viszont IP vagyunk így jobb a call, mert 4betre azért a limp/raise lapjaiból sokat eldobhat, ezért lehet, hogy túlzott agresszióval értéket vesztünk. A megadással viszont játékba hozzuk postflop is, és lehet, hogy száraz boardon 3bet potban pl. JJ -vel már könnyebben stackelődne, de pre 4betre nem menne 5bet AI. 60BB deepen sima 4bet/call, de így más. Ha meg AA vs KK akkor így is bekerül, akkor thats poker, jobb lap győz.

Ha az AQ-ra érted a 60bb deep 4bet/callt az sztem tul optimista 5bet range. Ilyen CO , BTN vs vakok , vagy vak vs vak tennék be 60bb-t .olyan 40bb -ig ilyen 12%s 3bet ellen easy allinn

Élő ügyfélszolgálat