1.hand nagyon easy fold pre oop
2.hand 4betpre, floppon dobhatatlan
3.hand ugyanigy játszanám, flopp , turn bet a rengeteg draw miatt , szárazabb floppn check backelném az ilyen tipusú lapokat.
River easy induce/call, csomo busted drawwal bluffolhet ritkán van nála erős lap, alacsony buy-inű versenyen nem is gondoltam vna h 1 A7et bluffbe fordít
Pfúú, köszönöm a tartalmas választ, az 1. handet érzem utólag, hogy elrontottam.
A 2.ban nem donkolt, hanem pre ő 3-betelt tulajdonképpen, és floppon c-betelt, ezt leszámítva ott is egyet értek a gondolatmenettel. Lehet jobb játék a just call.
A 3. -ban pedig ha megnézed a statokat akkor azért elég aggro az ellen, mind pre, mind postflop, ha Q-ja, ne adj isten szettje van, akkor szerintem legkésőbb turnon CR-elne, hogy oop védje a lapját. A riverrel betsizinggel azért szerintem fogok kapni call-t, 7x 8x 99 stb-től, mert ő is látja, hogy lenn van fd, oesd stb, és riveren semmi nem egészült ki. A legnagyobb baj az ezzel, hogy a célom még egy kis value nyerése volt, nem pedig egy félblöff indukálása, ezért eléggé random klikkelgetésnek tűnik a riverjáték. Ettől függetlenül, pre oop chek call, flop ,turn chek call, majd river chekraise után még mostse nagyon tudok olyan lapot adni a kezébe ami ver.Mert szerintem ő is tudja, hogy a sok draw miatt, ha nekem is az van, akkor chekbehindolok, szóval ha turn-riveren összeszedett valamit, akkor belehívna, ha meg Q-ja ne adj isten szettje van, akkor floppon, vagy turnon raisel. gondolom én. Amúgy itt konkrétan aggro player ellen gondoltam, hogy +EV-s e hosszútávon, egy 11/10 es , vagy egy 18/15ös player ellen semmikép sem hívnék riveren.
GL!
$4000 GTD BI: $5.50
$15/$30 No Limit Holdem
10 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($1,890)
UTG+1 ($2,410)
GalambosTarzan (UTG+2) ($2,080)
MP1 ($1,700)
MP2 ($2,100)
MP3 ($3,965)
CO ($1,760)
BTN ($3,835)
SB ($1,940)
BB ($1,820)
Pre-Flop: ($45, 10 players) GalambosTarzan is UTG+2 :ac: :kh:
2 folds, GalambosTarzan raises to $90, 2 folds, MP3 calls $90, 1 fold, BTN calls $90, 2 folds
Flop: :td: :4c: :ad: ($315, 3 players)
GalambosTarzan bets $195, MP3 folds, BTN raises to $900, $705 to GalambosTarzan ($1795)?
15 handet láttam játszani, tulajdonképpen ismeretlen, de fishy játékos benyomását kelti. 65/13 a stat, de 13 hand alatt az semmit nem jelent. Hogyan tovább?
2.handbe azért kell 4betelni (atlág random fish nem limpreraisel gyakran lightan)de ha mégis akkor is lefogja flatelni a 4betet ,legyen minél több pénz a potban
1.hand meg azért fold mert , ugye ritkán floppolsz jol 2par + , 1parral meg vagy te leszel szétdominálva vagy leownolnak poziciobol , szinte soha nem viszel nagy potot
$4000 GTD BI: $5.50
$15/$30 No Limit Holdem
10 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($1,890)
UTG+1 ($2,410)
GalambosTarzan (UTG+2) ($2,080)
MP1 ($1,700)
MP2 ($2,100)
MP3 ($3,965)
CO ($1,760)
BTN ($3,835)
SB ($1,940)
BB ($1,820)
Pre-Flop: ($45, 10 players) GalambosTarzan is UTG+2 :Ac: :Kh:
2 folds, GalambosTarzan raises to $90, 2 folds, MP3 calls $90, 1 fold, BTN calls $90, 2 folds
Flop: :Td: :4c: :Ad: ($315, 3 players)
GalambosTarzan bets $195, MP3 folds, BTN raises to $900, $705 to GalambosTarzan ($1795)?
15 handet láttam játszani, tulajdonképpen ismeretlen, de fishy játékos benyomását kelti. 65/13 a stat, de 13 hand alatt az semmit nem jelent. Hogyan tovább?
Pfúú, köszönöm a tartalmas választ, az 1. handet érzem utólag, hogy elrontottam.
A 2.ban nem donkolt, hanem pre ő 3-betelt tulajdonképpen, és floppon c-betelt, ezt leszámítva ott is egyet értek a gondolatmenettel. Lehet jobb játék a just call.
A 3. -ban pedig ha megnézed a statokat akkor azért elég aggro az ellen, mind pre, mind postflop, ha Q-ja, ne adj isten szettje van, akkor szerintem legkésőbb turnon CR-elne, hogy oop védje a lapját. A riverrel betsizinggel azért szerintem fogok kapni call-t, 7x 8x 99 stb-től, mert ő is látja, hogy lenn van fd, oesd stb, és riveren semmi nem egészült ki. A legnagyobb baj az ezzel, hogy a célom még egy kis value nyerése volt, nem pedig egy félblöff indukálása, ezért eléggé random klikkelgetésnek tűnik a riverjáték. Ettől függetlenül, pre oop chek call, flop ,turn chek call, majd river chekraise után még mostse nagyon tudok olyan lapot adni a kezébe ami ver.Mert szerintem ő is tudja, hogy a sok draw miatt, ha nekem is az van, akkor chekbehindolok, szóval ha turn-riveren összeszedett valamit, akkor belehívna, ha meg Q-ja ne adj isten szettje van, akkor floppon, vagy turnon raisel. gondolom én. Amúgy itt konkrétan aggro player ellen gondoltam, hogy +EV-s e hosszútávon, egy 11/10 es , vagy egy 18/15ös player ellen semmikép sem hívnék riveren.
GL!
Szerintem is push.bár 15 handből 9szer callolt pre, és 2szer emelt azért valóban gyanús, de semmit nem jelent. Én pl 40hand alatt meg se jelenítem statokat asztalnál.
Megnéztem stove-ba, mik azok a lapok, amiket a kezébe tudok adni: 44,1010,A10o+,A10s+,QJs,KJs,KQs, ezek ellen van 56% equityd,és ez kb a legfeszesebb range amit egy "valszeg fish kezébe tudok adni".Ennél sokszor lesz tágabb, random fd-k, A9, A8ak stb. Szóval én mindenképp betenném, persze néha szettbe, vagy A10-be toljuk, de nagyon sokszor lesz nála AJ,AQ,QJs,KJs, random FD-k, stb. amik ellen elég nagy favoritok vagyunk.
2.handbe azért kell 4betelni (atlág random fish nem limpreraisel gyakran lightan)de ha mégis akkor is lefogja flatelni a 4betet ,legyen minél több pénz a potban
1.hand meg azért fold mert , ugye ritkán floppolsz jol 2par + , 1parral meg vagy te leszel szétdominálva vagy leownolnak poziciobol , szinte soha nem viszel nagy potot
2.Igen, 4-bet is teljesen jó, de én a call-t se érzem rossznak.
1.Azért AQ szerintem nem rossz lap egy 28/26/12es player button 3-betje után. Az egyetlen amiért el tudnám dobni az az, hogy oop leszek, de ettől függetlenül sok gyengébbel fog 3-betelni, és elég nagy luxusnak érzem az AQ-t eldobni 137 BB deepen.
4bet sem kifejezett hiba, viszont IP vagyunk így jobb a call, mert 4betre azért a limp/raise lapjaiból sokat eldobhat, ezért lehet, hogy túlzott agresszióval értéket vesztünk. A megadással viszont játékba hozzuk postflop is, és lehet, hogy száraz boardon 3bet potban pl. JJ -vel már könnyebben stackelődne, de pre 4betre nem menne 5bet AI. 60BB deepen sima 4bet/call, de így más. Ha meg AA vs KK akkor így is bekerül, akkor thats poker, jobb lap győz.