Leglightabb: 88+ AQ+ AJs+, de csak akkor ha valamiért felthetően tiltel, vagy maniac , de ilyen statoknál jobb a TT+ AK
QQ+,AK
Kb. Krono range-ével értek egyet, és kb. mindkét handre alkalmaznám: QQ-AA és AK.
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
7 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$10+$1
Stacks:
UTG holy h3ll (416k)
UTG+1 montano81 (213k)
MP pinochopoker (149k)
CO deka008 (437k)
BTN S Iwanow (114k)
SB BT86 (151k)
BB migue1984 (612k)
Blinds: 4k/8k Ante 800
Pre-Flop: (18k, 7 players) BT86 is SB :2h: :2d:
5 folds, BT86 ??
Ti hogy játszanátok meg?
Ellen 31/29, 12-es 3bet.
A verseny 10$ rebuy, 19-en vagyunk.
Sima push, aztán lerakom az asztalt ,ha még van lapom úgy is felugrik.
Köszi a válaszokat. Tankeltem AQo-val, de akkor jó volt a dobás.
AQo-val én itt alighanem snapelnék. 16BB eff amugy se betfolfolnék AQ-t, plusz mivel nit imidzsed van,(kérdés pl a te 3-bet foldod) én azért tágítanám az ellen push ranget.
Egy 200+15ös versenyen kétlem, hogy csak monsterrel pusholnának. De igazából nemtudom.
Tudom, hogy nem teljesen vág a témához, de ti vagytok a legkompetensebbek a témában.
A kérdés a következő: Milyen videókat ajánlotok (hol találom ezeket?), milyen cikkeket olvastatok (ezeket szintén hol találom) a játékotok fejlesztése érdekében, illetve ha van egyéb módszeretek azt is megoszthatnátok.
(én DC-ről néztem a MTT practices, illetve MTT principles-most jön majd, Endgame sorozat, Luigi 1-2 videója)
Előre is köszi!
Az első handnél volt AQ, ott 32bb-t toltak vissza. 16 bb-nél tényleg nem lenne kérdés.
Amúgy meg a vasárnapi wcoop volt, ahol nagyon sok szatellites volt. Szóval a többség inkább feszesebben tolta vissza a szokásosnál.
Csak most néztem fórumot, kicsit összekevertem a 2 handet:)32BB-re énis dobnám AQo-t.
Csoszogi:
Az elérhető magyar videók szerintem mind nagyon jók, gondolok itt pl egy Szusza 24$ -os video, vagy Luiginak ugyanekkora téten videójára, vagy pl Iteopepe leakfindere is jó...stb, ha keresel szerintem találsz jó videókat, alacsonyabb téten(a magasabb tétesek is jók, de nem tudom azok a move-ok, lineok, mennyire állják meg a helyüket lejjebb,de maga a gondolatmenet miatt szerintem mindenképp érdemes megnézi mindet.) Viszont az engem is érdekel, hogy melyik oldalt javasolják, ahol sok, és jó MTT anyag elérhető.
Üdv Mindenkinek!
30 fős MTSNG -n játszottam ezt a handet.
BTN: 42 hand alapján óriási fishnek tűnik, VPIP/PFR/AF: 48/7/1.9 Steal:0
SB: 45 hand 23/16/2.5/0
Nem igazán tudtam őket semmilyen rangre tenni, de nyilván ha valamelyik erős akkor emelnek, főleg SB -ről nem gondolnám, hogy 3 way lipmcsapdázik. Tudom kicsi a minta, dehát ebből kellett gazdálkodni.
A kérdésem az lenne a handhez, hogy mekkora hibát követtem el? A multihúzó miatt legalább 9 outtal számoltam, szerintetek megérte kockáztatni? Akkor úgy gondoltam, talán a J is él. Jó volt őket berántani a potba? Dobás szóbajöhet itt?
$100/$200 No Limit Holdem
10 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($4,270)
UTG+1 ($1,190)
UTG+2 ($1,175)
MP1 ($1,630)
MP2 ($4,075)
MP3 ($3,560)
CO ($1,220)
BTN ($2,325)
SB ($2,045)
GalambosTarzan (BB) ($3,830)
Pre-Flop: ($300, 10 players) GalambosTarzan is BB :js: :8s:
7 folds, BTN calls $200, SB calls $100, GalambosTarzan checks
Flop: :as: :9d: :th: ($600, 3 players)
SB checks, GalambosTarzan checks, BTN bets $300, SB raises to $800, GalambosTarzan goes all-in $3,630, BTN folds, SB goes all-in $1,045
Turn: :qc: ($6,375, 2 players, 2 all-in)
River: :qs: ($6,375, 2 players, 2 all-in)
Final Pot: $6,375
GalambosTarzan shows STRAIGHT QUEEN
:js: :8s:
SB shows TWO_PAIR ACE, QUEEN
:5s: :ah:
GalambosTarzan wins $4,590 (net +$760)
BTN lost $500
SB lost $2,045
nem látom a multihúzót, hacsak nem a hátsóajtós színkombinációra gondolsz.
nem feltétlen fognak emelni erős lappal sem, pont sb-ről..