DE akkor mivel fog itt pusholni,ami ellen jo leszel?
Rosszabb ász ritkán lesz nála,kb egy KQs tudok elképzelni,ami ellen kicsit elöl vagy.Ahogy látom volt még 17 BB-je,szoval nem volt akkor veszélyben,hogy bármilyen trashhal rádtolja,föleg ha statjaid feszes játékosra utaltak.
Miért 2,3X bb-t emelsz? Pocsékolás. Ha valóban JÓ reg, akkor valószínű megadnám, mert akkor SC-kkel, közepes párokkal, is visszatolhatja, stb stb.
Ez igaz, viszont itt már el kell gondolkozni, hogy 17BB -ért, ami nekem a stackem fele, megéri -e pl. flipelni? Mert szerintem ő itt nem fog mid párokat, A8s, ATo szerű lapokat dobni. JJ+ -al meg talán megpróbálna pre 2,5x - 3x visszaemelni, vagy flopon bepakolni.
Még egy 22+A10o+A9s+KQ+ellen is jó a call, ennél lazábbra nem nagyon tennék egy 12/10/3as regulart, aki egy 50% 3-bet calloló mp hívását allinkúrja.
Köszi a válaszokat! Én akkor úgy gondoltam, hogy 17BB -ért már nem fogok AJ -t dobni, igaz, hogy alább sem mennék ellene. Közrejátszott még az is, hogy nekem 35BB -ből kellett megadni, tehát a kiesés szélére sem sodort. JJ volt nála és nyert. Utólag kis hibának érzem, mert pl. Wizard AQo+ skálát ad meg ellene.
15K GTD $11BI 1R/1A
ITM vagyunk 50 főnél, kicsivel avg. stack alatt van előttem.
$1k/$2k Ante $200 No Limit Holdem
8 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
UTG ($49k)
UTG+1 ($73k)
MP1 ($60k)
MP2 ($23k)
GalambosTarzan (CO) ($39k)
BTN ($37k)
SB ($43k)
BB ($15k)
Pre-Flop: ($4.6k, 8 players) GalambosTarzan is CO :ah: :jd:
1 fold, UTG+1 raises to $7k, 2 folds, $7000 to GalambosTarzan ($38886)?
Az ellenfélről csak 60 handem van, viszont ezelőtt, mikor én voltam BB és ő CO, akkor 4 - szer emelt rám (100 -as steallel dolgozott), és négyszer dobott, hozzáteszem jól, mert legitim kezeim voltak a restealhez.
Amikor történt az osztás, akkor még nem volt full az asztal, mert összeülés volt, 5 -en vagy 6 -an kaptunk lapot.
A statjai: 31/24/0.5 steal: 100
EP -ből 24 emelt ekkora minta alapján. Az volt a furcsa, hogy eddig miniraiselt kb. mindennel, ekkora betet még nem láttam tőle.
Mögöttem 12/10, 11/11, 7/7 -es statokkal ülnek a játékosok.
Mehet a push?
Köszi a válaszokat ehhez is! Utóla az eredménytől függetlenül valószínűleg a dobás jobb lenne, AK - borított, nem bírtam myerni egy lett megint egy FT néküli ITM.
pl. Wizard AQo+ skálát ad meg ellene.
A leírtak alapján elég agresszív játékos, de ennek ellenére én ezt itt eldobnám szerintem. Először is előről emelt(ok írtad, hogy sokszor emelt(amúgy 60ből, hogy jött ki az, hogy 16szor emelt EP-ből), de azért ez nem olyan laza range, mint CO, vagy button), a másik az, hogy 3,5BB-t emelt, meglennék lepve, ha itt sűrűn foldolna 3,5BB-s utg+1 hívás után 19bbs restealre, szóval FE kilőve. A másik, hogy oké, 3feszes játékos van utánad, de az akkoris 3ember.
Plusz az ellen nem tudom jó player -e, mert ha az, akkor tisztában van vele, hogy a 31/24es statjával elég kevés FE-je van a 7BB-s BB-n, szóval jó játéos itt ritkán fog lightan emelni emiatt.Szerintem.
Szar érzés lenne dobni, de számomraegy picit szimpatikusabb a pushnál. Egy AQ-val már pusholnék.
A leírtak alapján elég agresszív játékos, de ennek ellenére én ezt itt eldobnám szerintem. Először is előről emelt(ok írtad, hogy sokszor emelt(amúgy 60ből, hogy jött ki az, hogy 16szor emelt EP-ből), de azért ez nem olyan laza range, mint CO, vagy button), a másik az, hogy 3,5BB-t emelt, meglennék lepve, ha itt sűrűn foldolna 3,5BB-s utg+1 hívás után 19bbs restealre, szóval FE kilőve. A másik, hogy oké, 3feszes játékos van utánad, de az akkoris 3ember.
Plusz az ellen nem tudom jó player -e, mert ha az, akkor tisztában van vele, hogy a 31/24es statjával elég kevés FE-je van a 7BB-s BB-n, szóval jó játéos itt ritkán fog lightan emelni emiatt.Szerintem.
Szar érzés lenne dobni, de számomraegy picit szimpatikusabb a pushnál. Egy AQ-val már pusholnék.
Text results appended to pokerstove.txt
244,859,472 games 0.217 secs 1,128,384,663 games/sec
Board:
Dead:
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 45.945% 42.27% 03.67% 103508303 8993227.00 { AcJd }
Hand 1: 54.055% 50.38% 03.67% 123364715 8993227.00 { 55+, AJs+, KJs+, QTs+, J9s+, T8s+, 97s+, 87s, 76s, AJo+, KQo }