Én is standardnek éreztem, de a dobás is megfordult a fejemben, mert igaz, hogy 10BB, de így is átlag fölötti - körüli stackem volt a versenyen. Láttam én már eff 12BB -nél KQo limp/call -t is egy asztallal ezelőtt, meg hasonlókat, szóval legjobb esetben flippre tippeltem :( Illetve reménykedtem a flipben. Ezzekkel a 3 perces vakokkal szószerint lutri az egész. Plusz ugye itt FE az UTG emelőn gyakorlatilag nulla. Dehát nem bírtam dobni, pláne, hogy a mezőny 70% -a hatalmas fish.
Még sose kérdeztem leosztást, szóval ne haragudjatok, ha rosszul csinálok valamit, de muszáj megkérdeznem.
Universum - 3k freezout 300/600-as vakszint legvége, kezdőstack 30k, 9-en vagyunk az asztalnál. Már nagyjából felmértem az asztalt, sok a limp ugye, hívás nélküli flop nézések. Kb. 35k-m volt ekkor.
UTG-ben vagyok, nálam :8c::8h:, limp
dob
Laza duci játékos - call
dob
Másik laza játékos - raise 2500-ig
Button - Call
SB - dob
BB - Call (feszes player)
Én és a laza játékos call így 5-en vagyunk benne 12800 a pot
Flop: :6h::8d::Th:
BB - raise 6000 (stackje előtte 30k volt)
Én - call
Laza duci - hosszas gondolkodás után dob
Másik laza - allin (40k)
Button - dob
BB - hosszas gondolkodás után call
Én - ???
Mit csinálnátok a helyemben? El lehet ezt dobni?
Tudom nem ilyen formába kell, de nem tudtam, hogy kellett volna, bocsi.
én szerintem megadnám nagy duzzogva. persze hogy el lehet. oda kell tolni a lapokat a dealer elé
Én is standardnek éreztem, de a dobás is megfordult a fejemben, mert igaz, hogy 10BB, de így is átlag fölötti - körüli stackem volt a versenyen. Láttam én már eff 12BB -nél KQo limp/call -t is egy asztallal ezelőtt, meg hasonlókat, szóval legjobb esetben flippre tippeltem :( Illetve reménykedtem a flipben. Ezzekkel a 3 perces vakokkal szószerint lutri az egész. Plusz ugye itt FE az UTG emelőn gyakorlatilag nulla. Dehát nem bírtam dobni, pláne, hogy a mezőny 70% -a hatalmas fish.
Még sose kérdeztem leosztást, szóval ne haragudjatok, ha rosszul csinálok valamit, de muszáj megkérdeznem.
Universum - 3k freezout 300/600-as vakszint legvége, kezdőstack 30k, 9-en vagyunk az asztalnál. Már nagyjából felmértem az asztalt, sok a limp ugye, hívás nélküli flop nézések. Kb. 35k-m volt ekkor.
UTG-ben vagyok, nálam :8c::8h:, limp
dob
Laza duci játékos - call
dob
Másik laza játékos - raise 2500-ig
Button - Call
SB - dob
BB - Call (feszes player)
Én és a laza játékos call így 5-en vagyunk benne 12800 a pot
Flop: :6h::8d::Th:
BB - raise 6000 (stackje előtte 30k volt)
Én - call
Laza duci - hosszas gondolkodás után dob
Másik laza - allin (40k)
Button - dob
BB - hosszas gondolkodás után call
Én - ???
Mit csinálnátok a helyemben? El lehet ezt dobni?
Tudom nem ilyen formába kell, de nem tudtam, hogy kellett volna, bocsi.
Én sem bírnám dobni, jelenleg a TT ver, és valami színhúzó javulhat le. Ha szett - overszett az iszonyat pech, kb. védhetetlen, ha színhúzó és overpár ellen raktad be akkor is teljesen jó, bármi is a vége. Kész sort el kéne hinni? Játszottak emelt partit multiway 79 szerű lapokkal? Nem hinném. Miért nem emeltél egyébként pre? 58bb deepen biztos emelek 88 -al UTG -ből is, de egyébként sem open limpelnék bármekkora stackem van.
Szerintem élőben setet nem dobunk.
Köszi mindenkinek a választ. Aki all-in ment azt overpárra raktam, már játszottam vele egy előző versenyen, szóval be tudtam lőni. A BB meg azért zavart meg, mert sokáig gondolkodott és nem kamu gondolkodás volt tényleg nem tudta, hogy megadja-e ezért nem hittem, hogy TT van nála, itt is overpárra esetleg ászos színhúzóra, 66-ra raktam.
Így megadtam. Aki all-in ment annál :Qd::Qc: volt. A BB-nél meg :Ts::Tc:. Turn, river semleges így kb 8000-em maradt, aztán rövidesen kiestem.
Még annyi, hogy 97-et kizártam, egyik se jött volna be olyan lappal. Hívni meg itt az elején még UTG-ből nem akartam 88-al, szóval tudom, hogy fish move, de openlimp mellett döntöttem.
Köszi mindenkinek a választ. Aki all-in ment azt overpárra raktam, már játszottam vele egy előző versenyen, szóval be tudtam lőni. A BB meg azért zavart meg, mert sokáig gondolkodott és nem kamu gondolkodás volt tényleg nem tudta, hogy megadja-e ezért nem hittem, hogy TT van nála, itt is overpárra esetleg ászos színhúzóra, 66-ra raktam.
Így megadtam. Aki all-in ment annál :Qd::Qc: volt. A BB-nél meg :Ts::Tc:. Turn, river semleges így kb 8000-em maradt, aztán rövidesen kiestem.
Hát így utólag talán akkor jártálvolna a legjobban ha visszahívsz preflop úgy 6000-ig,akkor a Laza játékos úgyis betolta volna a QQ-val , a TT valszeg call,és akkor te fold. De flopnál már énsem dobtam volna.