Nincs semmi baj a shoveval, ahogy fejes mondja az ilyeneket kell behúzni az 1. helyért! Jól raktad be a pénzed, de nem volt szerencséd! UL, Next time!!!
Sziasztok! Mit tettetek volna?
5+1,5K deepstack freez-out; 34 induló még 18 játékos; ÉLŐ!?
Full ring én UTG, kézben AKos kb. 80K chip ami avarage. Emelés 6000-ig (3BB) majd UTG+1 reraise 20K-ig!!! Mindenki fold én re-raise all-in; insta call QQ-val ami kitartott és én kiestem.:(
Mit kellett volna tennem, érdemes-e coinflipre föltenni egy versenyt, ha tudom, hogy 99-QQ erősségű keze van?
Szerintem inkább ő hibázott, hogy UTG+1-ből PP-re all-inbe hívja a másik 9 mögötte ülő játékost. Vagy nem? Help!!!
Full ring én UTG, kézben AKos kb. 80K chip ami avarage. Emelés 6000-ig (3BB) majd UTG+1 reraise 20K-ig!!! Mindenki fold én re-raise all-in; insta call QQ-val ami kitartott és én kiestem.:(
Mit kellett volna tennem, érdemes-e coinflipre föltenni egy versenyt, ha tudom, hogy 99-QQ erősségű keze van?
Szerintem inkább ő hibázott, hogy UTG+1-ből PP-re all-inbe hívja a másik 9 mögötte ülő játékost. Vagy nem? Help!!!
Ami piszkálja a csőröm és a látszólag az MTT fórumozók többségének, hogy mikor, milyen kézzel, a verseny mely fázisában erdemes mindent betolni egy átlag stackkel? Jó játék-e 3BB-s emelésre oop-ből 10BB-ig emelni QQ tudva, hogy nekem nincs más választásom, mint fold vagy visszatolni és rajtam kívűl is lehet még néhány hezitáló? Esetleg az 50-50%-os szitukat megelőzni neki egy all-innel, amire valszeg buburékban mindenki, én is dobtam volna az AK-t vagy itt részemről már akkor sem lehetett dobni? Tudom, ezekre nincs bevett stratégia, de mégis... Valaki olvasott valami tényleg jót és hasznosat az MTT témájában?
Ami piszkálja a csőröm és a látszólag az MTT fórumozók többségének, hogy mikor, milyen kézzel, a verseny mely fázisában erdemes mindent betolni egy átlag stackkel? Jó játék-e 3BB-s emelésre oop-ből 10BB-ig emelni QQ tudva, hogy nekem nincs más választásom, mint fold vagy visszatolni és rajtam kívűl is lehet még néhány hezitáló? Esetleg az 50-50%-os szitukat megelőzni neki egy all-innel, amire valszeg buburékban mindenki, én is dobtam volna az AK-t vagy itt részemről már akkor sem lehetett dobni? Tudom, ezekre nincs bevett stratégia, de mégis... Valaki olvasott valami tényleg jót és hasznosat az MTT témájában?
Köszönöm, megnyugtatott, hogy nem csináltam hülyeséget, bár azt csak a jövő hétvégi tornán fogom látni, hogy okozott-e a sok elmélkedést valami változást a játékomban.
4xes visszaemelés én véleményem szerintem oop is sok. A 3*os bőven elég kell legyen. Openraisnek tényleg jobb 2,5bb-t emelni.
matematika
Vajon tudta-e az ellenfél hogy flop után is 50-50% a nyerési esélyek. De szerintem rossz megadás volt, amit csinált. Szerintetek? Egy 3$-os freezout utolsó handje, számomra a bubiban. Flopot mindenképp akartam nézni, mert biztos voltam benne hogy AQ+, KK szerű lapokkal úgyis fogja adni. És ha valamelyikük felbukkan a floopon eltudom dobni. A flop számomra jó volt, de nekki a megadása nagyon rossz. Ennyit zsetont mint nekem megadni egy flush húzóra.
Hero (QQ - UTG) loses - a pair of aces wins over a pair of queens - Poker Hand Replays
QQ val pre toljad, nem kell flopot nézni, főleg 6 maxon. Ellenfél callja tökéletes: nut flushdraw + 2 overrel (ami az esetek 90%-ban lesz nála, ő nemhogy 50-50 de egy picivel esélyesebb mint te.) pot odssa 35:57hez ami kb: 1:1,63hoz.