Sima cooler, nincs mit tenni.
ezt ma hajnalban műveltem.
az ellenfélnek jó eredményei vannak, utána hosszasan hűledezett a csetben, hogy hogy adhattam meg.
szerintem ha nem is sima, de call, szerintetek?
[pokerhandreplays]640300[/pokerhandreplays]
Sziasztok!
Tegnap játszottam $3+ Sunday Warm Up satelliten. Már csak 6an vagyunk, első 5 kap jegyet:
[pokerhandreplays]640287[/pokerhandreplays]
A vakok mérete miatt és mert 6maxon az AJ elég prémiumlapnak számít (szerintem), betoltam. Azóta sem hagy nyugodni, hogy "cooler"ként jegyezzem be ezt a partyt, vagy elrontottam és még várhattam volna?
ezt ma hajnalban műveltem.
az ellenfélnek jó eredményei vannak, utána hosszasan hűledezett a csetben, hogy hogy adhattam meg.
szerintem ha nem is sima, de call, szerintetek?
[pokerhandreplays]640300[/pokerhandreplays]
M<3 ! (ráadásul sh)
Gyakorlatilag any two-val tolni kell
Coolernek 2000/4000 nél mondanám...
M<3 ! (ráadásul sh)
Gyakorlatilag any two-val tolni kell
Collernek 2000/4000 nél mondanám...
Nevezzük coolernek. Arra akartam csak kilyukadni, hogy ez nem valami hatalmas lapütközés, amikor a "premium" AJo elbukik.
Hiába szatellit nem ülheti ki, arra várva hogy majd mások elintézik egymást, amikor ~15-20 kéz után elfogynak a zsetonjai, úgyhogy ezért mondom, hogy idejében kell elkezdeni tologatni középre, amit valóban csak nagyon jó lapokkal adhatnak meg.
Szóval cooler, de nem azért mert Ajo-val belenézett KK-ba, hanem mert egyáltalán az ellennél KK van, ugyanúgy cooler lett volna ha pl. 10 9s-del mond all in-t.
[pokerhandreplays]645643[/pokerhandreplays]
mi van nála? hogy/mit kellett volna csinálni?
(tudom, hogy a turn 2nd barell nem is barrel csak lepkefing, de szeretem égetni magam)
az ellenfél ilyen 15/4es nem aggrózó figura.
[pokerhandreplays]645643[/pokerhandreplays]
mi van nála? hogy/mit kellett volna csinálni?
(tudom, hogy a turn 2nd barell nem is barrel csak lepkefing, de szeretem égetni magam)
az ellenfél ilyen 15/4es nem aggrózó figura.
ahham. a betsize-okon még rengeteget kell csiszolnom.
3Xet sosem emelek már antés időszakban, csak kivételes helyzetben. mindennel 2.XBB-t.
a kis pöcs amúgy AQo-val floatolt végig és kedveskedett megmutatni :) (csak kivettem a HHból, hogy izgalmasabb legyen).
ügyes volt, meglepett.
lejátszott :)