Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

CantusPutnok
Válasz Smithy kommentjére
2009. jún. 30. 12:26

Sima cooler, nincs mit tenni.

atish81
Válasz CantusPutnok kommentjére
2009. jún. 30. 12:48

ezt ma hajnalban műveltem.
az ellenfélnek jó eredményei vannak, utána hosszasan hűledezett a csetben, hogy hogy adhattam meg.
szerintem ha nem is sima, de call, szerintetek?
[pokerhandreplays]640300[/pokerhandreplays]

fejes1988
Válasz tozo kommentjére
2009. jún. 30. 13:58

Sziasztok!
Tegnap játszottam $3+ Sunday Warm Up satelliten. Már csak 6an vagyunk, első 5 kap jegyet:
[pokerhandreplays]640287[/pokerhandreplays]

A vakok mérete miatt és mert 6maxon az AJ elég prémiumlapnak számít (szerintem), betoltam. Azóta sem hagy nyugodni, hogy "cooler"ként jegyezzem be ezt a partyt, vagy elrontottam és még várhattam volna?

Szateliteken poziból főleg ennél sokkal rosszabb lapokkal is be kell tolni, hogy nyomást helyezz az ellenfelekre. 6 főnél, ekkora stacknél be kellett vállalni, jól csináltad.

fejes1988
Válasz atish81 kommentjére
2009. jún. 30. 14:00

ezt ma hajnalban műveltem.
az ellenfélnek jó eredményei vannak, utána hosszasan hűledezett a csetben, hogy hogy adhattam meg.
szerintem ha nem is sima, de call, szerintetek?
[pokerhandreplays]640300[/pokerhandreplays]

Szerintem sima call. :) Nem is értem, mit hüledezik..9bb körüli stackje van, hamarosan átmegy rajta a vak, ha nem cselekszik kilátástalan helyzetben lesz, (plusz az anték ugye), így annyira kitágul a push range-e hogy a 66 az ellen bőven jó.

TheManWithNoName
Válasz tozo kommentjére
2009. jún. 30. 18:56

M<3 ! (ráadásul sh)
Gyakorlatilag any two-val tolni kell
Coolernek 2000/4000 nél mondanám...

fejes1988
Válasz TheManWithNoName kommentjére
2009. jún. 30. 20:24

M<3 ! (ráadásul sh)
Gyakorlatilag any two-val tolni kell
Collernek 2000/4000 nél mondanám...

1. Mi az a coller?
2. Ez nem freezout, hanem egy szatelit, és ráadásul buborék. Itt pont az a pláne, hogy nem adhatja meg, csak nagyon jó lappal az allint, hiszen tökmindegy hogy 1 zsetonnal, vagy 100k-val szerez ticketet. Na most ha egy sh asztalon Hijack vs. CO párbajban AJ vs KK nem cooler, akkor mi?? Ha a coller cooler akar lenni, akkor végképp nem értelek...

TheManWithNoName
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. júl. 1. 13:19

Nevezzük coolernek. Arra akartam csak kilyukadni, hogy ez nem valami hatalmas lapütközés, amikor a "premium" AJo elbukik.
Hiába szatellit nem ülheti ki, arra várva hogy majd mások elintézik egymást, amikor ~15-20 kéz után elfogynak a zsetonjai, úgyhogy ezért mondom, hogy idejében kell elkezdeni tologatni középre, amit valóban csak nagyon jó lapokkal adhatnak meg.
Szóval cooler, de nem azért mert Ajo-val belenézett KK-ba, hanem mert egyáltalán az ellennél KK van, ugyanúgy cooler lett volna ha pl. 10 9s-del mond all in-t.

atish81
Válasz TheManWithNoName kommentjére
2009. júl. 2. 18:32

[pokerhandreplays]645643[/pokerhandreplays]

mi van nála? hogy/mit kellett volna csinálni?
(tudom, hogy a turn 2nd barell nem is barrel csak lepkefing, de szeretem égetni magam)

az ellenfél ilyen 15/4es nem aggrózó figura.

fejes1988
Válasz atish81 kommentjére
2009. júl. 2. 21:32

[pokerhandreplays]645643[/pokerhandreplays]

mi van nála? hogy/mit kellett volna csinálni?
(tudom, hogy a turn 2nd barell nem is barrel csak lepkefing, de szeretem égetni magam)

az ellenfél ilyen 15/4es nem aggrózó figura.

Pf nagyjából ok, de én hátulról többet emelnék, olyan 750-ig. A turn barrell-re tett megjegyzésed tetszik, és igaz is, de már a cbet mérete is kicsi szerintem. Flop 1200- ez az 1000 olyan "van is valamim, de azért dobd el pls" méretű. Turn 1700, és ha azt adja, akkor feladható. (nem leszel comitted)

atish81
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. júl. 3. 9:44

ahham. a betsize-okon még rengeteget kell csiszolnom.
3Xet sosem emelek már antés időszakban, csak kivételes helyzetben. mindennel 2.XBB-t.

a kis pöcs amúgy AQo-val floatolt végig és kedveskedett megmutatni :) (csak kivettem a HHból, hogy izgalmasabb legyen).
ügyes volt, meglepett.
lejátszott :)

Élő ügyfélszolgálat