postflop játékom elég gyenge, és sikeresnek mondani az elmúlt időszakban erős. De: ellenfél ismerete és history alapján hozd meg a döntést. segíteni túlságosan nemtudok, igazából lehet nála minden. Általában amikor én itt 3rd barrelezek callolnak Tvel vagy aval, amikor meg feladom akkor mutatják a 2es párjukat mint a te esetedben:). A cbetet és a 2nd barrelt tuti én is nyomattam volna, a riveren viszont gőzöm nincs mit csinálnék, és igazából nem is mérvadó az én véleményem.:) Amúgy meg grat a 2. helyhez.
ahha, értem, köszi!
a sok cash-game player mindig egymás statját elemzi, működik ez a dolog MTT-kre is? gondolom nagyon korlátozottan, mert hogy a tornák különböző szakaszaiban vagy egyes asztalokon teljesen más statokat produkálunk...
de van egy olyan érzésem, hogy túl magas a cbet%om, mostanában kezdek visszavenni belőle, illetve igazítom az ellenfél %-aihoz...
El lehet-e ezt engedni?
10 dodós verseny FT bubble. Az asztal jellemzően feszes, én uraltam eddig. Nagyon sokat loptam 3 betjeim rendre jöttek, majd jött ez a hand.
Poker hand played on PokerStars with a pot size of $799,672 - Pokerhand.org
El lehet-e engedni vagy cooler?
Aztán az FT-n sierült Ajo vs K7s ellen ultra ss-ként búcsúzni.
ne viccelj.
ne viccelj.
Én is tudom hogy egyértelmű, csak valamit ki kellett találnom címnek. Meg esetleg hátha más másként játssza. Egyébként tényleg szar lelkiállapotban vagyok, mert 200 főtől top 3-ban voltam, de leginkább cl. Jó döntéseket hoztam végig koncentráltam átgondolva játszottam, majd beleakadok egy ilyenbe. Meg mostanság mindig döntő szitukban vagy ilyennel találkozom vagy jobb lapjaim nem tartanak ki.
csúnya cooler, a lehető legrosszabbkor :(
FT 3-handed, sb-ben A9o, btn raise, push???
Poker hand played on PokerStars with a pot size of $84,300 - Pokerhand.org
Easy push.