Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

benya
Válasz Pistiii kommentjére
2009. júl. 3. 17:14

postflop játékom elég gyenge, és sikeresnek mondani az elmúlt időszakban erős. De: ellenfél ismerete és history alapján hozd meg a döntést. segíteni túlságosan nemtudok, igazából lehet nála minden. Általában amikor én itt 3rd barrelezek callolnak Tvel vagy aval, amikor meg feladom akkor mutatják a 2es párjukat mint a te esetedben:). A cbetet és a 2nd barrelt tuti én is nyomattam volna, a riveren viszont gőzöm nincs mit csinálnék, és igazából nem is mérvadó az én véleményem.:) Amúgy meg grat a 2. helyhez.

Gus
Válasz atish81 kommentjére
2009. júl. 4. 0:51

ahha, értem, köszi!

a sok cash-game player mindig egymás statját elemzi, működik ez a dolog MTT-kre is? gondolom nagyon korlátozottan, mert hogy a tornák különböző szakaszaiban vagy egyes asztalokon teljesen más statokat produkálunk...

de van egy olyan érzésem, hogy túl magas a cbet%om, mostanában kezdek visszavenni belőle, illetve igazítom az ellenfél %-aihoz...

Masok HH jabol szerintem lehet tanulni, foleg ha van hozza magyarazat is. En rendszerint megkapom egy haver HH jat, vegig szoktam nezni, van amikor "tanulok" belole vagy otletet ad, nem csak az en jatekomhoz de az ellenfel jatekahoz is...

A C bet eleg ketelu fegyver, en ujjabban nagyon megvalasztom mikor milyen flopra C betelek, foleg a $4,40 /180 asokon nem sok hely van hibazni 1-1 rosszul idozitett C bettel. Ha kell 4,4/180 as HH kuldj egy uzit, van nehany erdkes, foleg azok amikor 20 fonel van 10 Blindem es onnan hogyan sunnyogok az FT re.. :)

malacka001
Válasz Gus kommentjére
2009. júl. 9. 21:37

El lehet-e ezt engedni?

10 dodós verseny FT bubble. Az asztal jellemzően feszes, én uraltam eddig. Nagyon sokat loptam 3 betjeim rendre jöttek, majd jött ez a hand.

Poker hand played on PokerStars with a pot size of $799,672 - Pokerhand.org

El lehet-e engedni vagy cooler?

Aztán az FT-n sierült Ajo vs K7s ellen ultra ss-ként búcsúzni.

benya
Válasz malacka001 kommentjére
2009. júl. 9. 21:39

ne viccelj.

V.Peti
Válasz benya kommentjére
2009. júl. 9. 21:51

ne viccelj.

egyértelmű. nem értem hogy merül fel a kérdés. nagyon szar lelkiállapotban lehetsz :(

malacka001
Válasz V.Peti kommentjére
2009. júl. 9. 21:55

Én is tudom hogy egyértelmű, csak valamit ki kellett találnom címnek. Meg esetleg hátha más másként játssza. Egyébként tényleg szar lelkiállapotban vagyok, mert 200 főtől top 3-ban voltam, de leginkább cl. Jó döntéseket hoztam végig koncentráltam átgondolva játszottam, majd beleakadok egy ilyenbe. Meg mostanság mindig döntő szitukban vagy ilyennel találkozom vagy jobb lapjaim nem tartanak ki.

matusow88
Válasz benya kommentjére
2009. júl. 9. 22:49

csúnya cooler, a lehető legrosszabbkor :(

TheManWithNoName
Válasz matusow88 kommentjére
2009. júl. 26. 14:12
fejes1988
Válasz TheManWithNoName kommentjére
2009. júl. 26. 16:27
Smithy
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. júl. 26. 18:16

Easy push.

Mi a kérdés? Sztem nagyon sima push. Én nagyon ritkán csak sima 3bet-et nyomok ilyenkor. Természetesen messze komitálva vagyok, de pont ezért sztem nagyon nagy erőt mutat és talán lesz fold equityd is. Bár itt nagyon kicsi a stack.

Élő ügyfélszolgálat