Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

TheManWithNoName
Válasz Matt Coburn kommentjére
2009. aug. 2. 13:34

All-int nem mennék 20bb-vel középről közepes párral. Ha be akarod tolni középre, akkor inkább limp-shove line-t válasszál. Mivel sok fish így játssza az AA-KK-t és van FE-d, sokszor megeszik és dobnak flipre jó lapot.
Egyébként általában 2,5 bb-t emelek, aztán attól függően, hogy milyen játékos (laza/feszes, agró/cs, jó/fish, tilt stb), pozíciók és zsetonarányok alapján megadom a reraiset vagy sem.

fejes1988
2009. aug. 2. 13:37

20 BB zsetonmennyiséggel mit kezdtek egy közepes párral első két pozícióból?

Szitu:

Kaptok két nyolcast. Jönnek még utánatok 7-en. Na most mi legyen?

1. Dobás: jujuj

2. Limp: jujuj

3. Emelés - valszeg kapunk egy reraise allint

4. Allin. - Tekintettel pozíciónkra, innen a legnagyobb az esélye, hogy beleszaladunk a késbe, amit egy magasabb pár testesít meg.

Na most én a dobás és az allin között vacilálok. Ha nagyon passzív az asztal, akkor raise.

Nincs ezzel gond, sima emelés, és call ai. Nyilván csak olyan lappal emelsz ekkora stackből, amivel vállalod az allint is. Hátulról pedig nem kell ecsetelni, a 20 BB ideális resteal stack, emelésre push.

SiLenTTwisTeR
2009. aug. 2. 13:47

"Kicsem01: itt jó a push?" Szerintem jó. Ha az allinedre mindenki dob (amire elég jó esély van), akkor 20%-kal növeled a stackedet. Szerintem az ilyen alkalmakat nem szabad kihagyni, ha növelni akarjuk a zsetonjaink számát.

Matt Coburn
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. aug. 2. 21:09

Nincs ezzel gond, sima emelés, és call ai. Nyilván csak olyan lappal emelsz ekkora stackből, amivel vállalod az allint is. Hátulról pedig nem kell ecsetelni, a 20 BB ideális resteal stack, emelésre push.

Na és mondjuk egy AJ, KQ, KJ ?

Dominancia miatt ezek egy fokkal gyengébbek szerintem. Mégis ha versenyen megkapjuk akármilyen pozícióban, toláskényszer van.

fejes1988
2009. aug. 2. 21:16

Na és mondjuk egy AJ, KQ, KJ ?

Dominancia miatt ezek egy fokkal gyengébbek szerintem. Mégis ha versenyen megkapjuk akármilyen pozícióban, toláskényszer van.

Ha megnézed az arcok legújabb MTT videóját, megtudod a választ, hogy ezek a lapok is tökéletesek a fent leírtakra.

audiosultan
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. aug. 3. 14:21

sunday million kérdéses hand

nincs meg a hand history, mert másik gépen játszottam, de sunday million életemben először, és volt ez a kérdéses hand.

nagyvak A6o. mptől kezdve összesen 5 way limped pot alakulna ki ha hagynám (vakok 100-200) 1000-ig izolálok nagyvakról, remélve, hogy akik eddig se gondolták túl komolyan ezt a potot, szépen átengedik, és lehet építkezni.
egy megadó akad, gondolom sebaj.
pláne így: flop

A6x mind pikk. (nálunk nincs pikk)
1000-1000 plusz pár limper, pot tehát olyan 2600-2800 körül

én oop bet 2000
ellen call
turn Q (nempikk)

na itt kellene elgondolkozni hogy mik a lehetséges variációk. 7500 körüli sztekk ugye ezen a ponton, potban pedig 6000. egy angol pókermagazinban olvastam optimális lejátszásokat egy deep stack tourneyben, hogy és hol érdemes alkalmazni a potcontrolt, és hogy fishség tönkremenni ilyen jellegű handekben, de akkor most tényeg hogyan?

mi a teendő most? egyáltalán elöl vagyunk-e? elkerülhetetlen-e az ütközés, hogy minden bekerüljön? támadjunk még oop, vagy adjuk át a kezdeményezést neki?

eddig mennyi az infó? mire tennétek az ellent a limpcalljával? stb stb.
majd folytatom ha érdekel vkit.

egyáltalán érdemes-e eröltetni az izolációt pre? persze most mondjuk igen, mert 5way 3pikkes boardon ember legyen a talpán aki kihozza pluszosra ezt a kétpárt..

Zehy
Válasz audiosultan kommentjére
2009. aug. 3. 14:26

eddig mennyi az infó? mire tennétek az ellent a limpcalljával? stb stb.
majd folytatom ha érdekel vkit.

Engem érdekel, de mivel nem vagyok egy tourmágus, nem szólnék hozzá.
Satról jutottál be v mi volt? Azt még majd elmesélhetnéd. Thx.

audiosultan
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 3. 14:28

Engem érdekel, de mivel nem vagyok egy tourmágus, nem szólnék hozzá.
Satról jutottál be v mi volt? Azt még majd elmesélhetnéd. Thx.

kamikaze 60 dolláros 9 fős sng megnyerése, nem gondolkodás, rögtön beülés sunday millionre. "álom megvalósulás"

Zehy
Válasz audiosultan kommentjére
2009. aug. 3. 14:31

kamikaze 60 dolláros 9 fős sng megnyerése, nem gondolkodás, rögtön beülés sunday millionre. "álom megvalósulás"

Ezek szerint behúztad? :)

audiosultan
Válasz Zehy kommentjére
2009. aug. 3. 14:32

lol azt azért tudnátok

Élő ügyfélszolgálat