nyilván ha volna valami infód az ellenfélről, akkor megosztanád velünk.
1. limpelt, tehát lúzer-fish, kispár van nála, ami remélhetőleg nem egyenlő X-szel.
2. szerintem ütni kell minden utcán, AQ kizárva, azzal emelnek még a fishek is, mert ha nem ütöd az A7-AT-vel, amivel még limpelt túl fog húzni riveren.
szerintem, (bár én sem vagyok tornamágus) ez a szitu nem small-ball pókeres, jó az izolálás, a kétpár meg mesébe illő, sztekkelni kell szegénykét, aki a limp-call alapján tuti moron (esetleg egy kis OPR-ezés, hogy ki is ő?)
nyilván ha volna valami infód az ellenfélről, akkor megosztanád velünk.
1. limpelt, tehát lúzer-fish, kispár van nála, ami remélhetőleg nem egyenlő X-szel.
2. szerintem ütni kell minden utcán, AQ kizárva, azzal emelnek még a fishek is, mert ha nem ütöd az A7-AT-vel, amivel még limpelt túl fog húzni riveren.
szerintem, (bár én sem vagyok tornamágus) ez a szitu nem small-ball pókeres, jó az izolálás, a kétpár meg mesébe illő, sztekkelni kell szegénykét, aki a limp-call alapján tuti moron (esetleg egy kis OPR-ezés, hogy ki is ő?)
ha egy $1os tornán látnék ilyet azt mondanám hogy egy gyenge játékos, hobbi stb... nem az ő hibája... de hogy lehet valaki ennyire nyomorék hogy egy $215os BI tornán limp callol egy QQval ? :D :) :D :) :D :)
az ember naívan azt feltételezné hogy $100+ már többségében csak jó játékosok játszanak :D
nincs meg a hand history, mert másik gépen játszottam, de sunday million életemben először, és volt ez a kérdéses hand.
nagyvak A6o. mptől kezdve összesen 5 way limped pot alakulna ki ha hagynám (vakok 100-200) 1000-ig izolálok nagyvakról, remélve, hogy akik eddig se gondolták túl komolyan ezt a potot, szépen átengedik, és lehet építkezni.
egy megadó akad, gondolom sebaj.
pláne így: flop
A6x mind pikk. (nálunk nincs pikk)
1000-1000 plusz pár limper, pot tehát olyan 2600-2800 körül
én oop bet 2000
ellen call
turn Q (nempikk)
na itt kellene elgondolkozni hogy mik a lehetséges variációk. 7500 körüli sztekk ugye ezen a ponton, potban pedig 6000. egy angol pókermagazinban olvastam optimális lejátszásokat egy deep stack tourneyben, hogy és hol érdemes alkalmazni a potcontrolt, és hogy fishség tönkremenni ilyen jellegű handekben, de akkor most tényeg hogyan?
mi a teendő most? egyáltalán elöl vagyunk-e? elkerülhetetlen-e az ütközés, hogy minden bekerüljön? támadjunk még oop, vagy adjuk át a kezdeményezést neki?
eddig mennyi az infó? mire tennétek az ellent a limpcalljával? stb stb.
majd folytatom ha érdekel vkit.
egyáltalán érdemes-e eröltetni az izolációt pre? persze most mondjuk igen, mert 5way 3pikkes boardon ember legyen a talpán aki kihozza pluszosra ezt a kétpárt..
1. Én OOP nem izmoznék ilyen tré handekkel
2. A limpjéből itélve vagy kis pár vagy SC, vagy valami ilyesmi! Ahogy atish mondja egy kis OPR és máris megtudod, hogy képes játszani normál játékot egy SM-en, vagy valami satról bejutott emberke, aki ITM-be szeretne csorogni! Ha ilyen, akkor bármi elképzelhető a kezében az AA-tól a 27o-ig!
De ha már így játszod, akkor én mindenféle képpen tolnék egy fél potnyi betet, és utánna AI! Az hogy így alakult nem a te hibád...
50bb deepen ezt változtasd 100% checkre
50bb deepen ezt változtasd 100% checkre
Sunday millionon elég gyenge a mezőny, mondhatni hogy nagyon az. (mutatja hogy 4 limpelő volt) a6o egy nagyon nehezen játszható hand oop és még valószínűleg gyengébb is vagy mint a limpelők egyike. Úgyis befognak callolni elhiheted. Nem fogsz belőle kijönni plusszosra.
én AJ+ al emeltem volna csak
Soha nem játszottam SM-en, vagy hasonló buy-in-ű versenyen. Azonban én sem izolálnék oop A6-tal, viszont ha nagy potot építek, és A6-ra kapok két párt, akkor ilyen szituációban tuti betolok mindent turnön. Kevesebbet nem érdemes már emelni, mert mit játszol majd riveren, ha lejön egy pikk; X vagy Q párosodik; vagy kb ha bármi leesik 9+ ?