Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Thorles
Válasz malacka001 kommentjére
2013. nov. 14. 10:12

Szerintem is preflop visszaemelés, flopon max cbet(60%)

AlcoholPro
Válasz illese kommentjére
2013. nov. 14. 10:34

Pre openfold, be se kellett volna menned a partiba, a KK csak second nuts...

komcsa
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. nov. 14. 10:38

Pre openfold, be se kellett volna menned a partiba, a KK csak second nuts...

nos, legalábbis így játszva tényleg igazat kell adni a hsz első felének

Slynzor
2013. nov. 14. 10:44

Nagyon okosak vagytok látom, de ha valaki betesz ide egy nehéz szitut, a topik környékére nem jöttök.

AlcoholPro
Válasz Slynzor kommentjére
2013. nov. 14. 10:54

Nagyon okosak vagytok látom, de ha valaki betesz ide egy nehéz szitut, a topik környékére nem jöttök.

Na akkor tegyél be ide egy nehéz szitut nagyokos.

Thorles
Válasz Slynzor kommentjére
2013. nov. 14. 11:38

Nem értem miért akadtál ki két troll hsz-t leszámítva értelemes tanácsokat kapott a srác. Riddler elég komolyan, és hosszan kifejtette a véleményét. Személy szerint én pedig azért válaszoltam erre és a nehezebbekre nem, mert ehhez elég a szegényes MTT tudásom...

Slynzor
Válasz Thorles kommentjére
2013. nov. 14. 11:50

Nem értem miért akadtál ki két troll hsz-t leszámítva értelemes tanácsokat kapott a srác. Riddler elég komolyan, és hosszan kifejtette a véleményét. Személy szerint én pedig azért válaszoltam erre és a nehezebbekre nem, mert ehhez elég a szegényes MTT tudásom...

Nem is neked címeztem :). Csak valószínűleg rajtuk is lehetne gúnyolódni, ha belenéznénk a játékukba, de mégis azt hiszik, hogy ők itt a valakik, mert KK-t nem dobnának :)

alibisz
2013. nov. 14. 13:01

Köszi a segítséget. Mivel két min. raise volt nem gondoltam AA ra egyiknél se. Ha visszaemelek preflop az AA szerintem úgyis rám tolja de még lehet hogy a 77 is. A flop utáni AI hiba volt de nem tettem top párra egyiket se inkább AK ra tettem. Mi van akkor ha meghivom a flop 60% at és vissza pushol? AQ is lehet. Ez a nem sokadik hozzászolásom uh ne szedjétek le a fejem. Azért irtam hogy tanuljak a hibámból a kifejtett hozzászólások által. Az nem hasznos hozzászólás hogy easy fold.

kry
2013. nov. 14. 13:14

preflop all in, postflop egy ember ellen all in, kettő ellen fold. az ITM le van sz@rva! :D idén 17% az ITM-em de sokallom, elég lenne a 14-15% magasabb ROI-val :cool:

iKeksz
2013. nov. 14. 13:17

pre én 4500-5000ig emeltem volna a színvonal miatt, ha visszatolja pedig callozom szintén a színvonal miatt. 2dolláros versenyen 99%-ban rosszabbat fognak ellened mutatni és a következő handet weaktightba rakd fel, mert fél óra mire kibogóztam mi van.

Élő ügyfélszolgálat