Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

iKeksz
Válasz kertitorp kommentjére
2013. nov. 14. 18:05

Gombról biztos beteszem, talán CO-n is, de többi pozícióból így játszom, mert rengetek value van benne, még akkor is ha kockázatos. Egyébként fopon betettem, dobtak.

tudom mind a kettő mellett van jó érv

kriispirolls
Válasz malacka001 kommentjére
2013. nov. 14. 20:28

En neha elcsekkelem, CO sztem sokszor fogja itt betolni PP-vel meg airrel 2 check utan. Kx es flushdraw ellen amugy is bekerul, de felszedhetnek egy 2nd part turnon esetleg ha korcheck van.

lecso10
Válasz kriispirolls kommentjére
2013. nov. 18. 11:01

Fold equity :D

Végig akartam checkelni, de riveren egy misclick keretében ez sikerült. :)
Viszont gyakran látok ilyet másoktól, mi szól ilyenkor a dobás mellett? Ijesztő ez a kis bet?

Bazz, a hand meg lemaradt...
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/5959778_1A98C79B4E

kertitorp
Válasz kriispirolls kommentjére
2013. nov. 18. 11:08

Kis tétes versenyeken nagyon sokat találkozok mostanában mini 3 bet-tel, néha még 15 vak effektív is. Az elmúlt héten főleg AK-val egy tucat ilyenbe ütköztem, visszatolás után a zöme KK+ volt, de volt jónéhány SC és társaik, amibe beleszerettek és nem tudják eldobni. Erről nektek mi a tapasztalatotok?

iKeksz
Válasz lecso10 kommentjére
2013. nov. 18. 12:31

Végig akartam checkelni, de riveren egy misclick keretében ez sikerült. :)
Viszont gyakran látok ilyet másoktól, mi szól ilyenkor a dobás mellett? Ijesztő ez a kis bet?

Bazz, a hand meg lemaradt...
No Limit Texas Hold'em Hand, 50/100, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

Az szól a dobás mellett, ha lószarod sincs :)

lecso10
Válasz iKeksz kommentjére
2013. nov. 18. 12:45

Az szól a dobás mellett, ha lószarod sincs :)

Na de senkinél ne legyen semmi?
Akkor ezentúl Ász magassal alkalmazni fogom ezt az 1 Bb-s river betet. :)

iKeksz
2013. nov. 18. 13:19

ilyen versenyen annyi trash handdel jönnek a nyomorékok, hogy van ez így néha, hogy nálad lesz a legjobb kéz...

Slynzor
2013. nov. 18. 13:40

Ha senkinél nincs semmi, akkor minek minibetelsz riveren Ax-el? Aki ver , annak adsz 1 bb-t, akit versz, az meg dob. :)

Riddler1988
Válasz kertitorp kommentjére
2013. nov. 18. 15:41

Kis tétes versenyeken nagyon sokat találkozok mostanában mini 3 bet-tel, néha még 15 vak effektív is. Az elmúlt héten főleg AK-val egy tucat ilyenbe ütköztem, visszatolás után a zöme KK+ volt, de volt jónéhány SC és társaik, amibe beleszerettek és nem tudják eldobni. Erről nektek mi a tapasztalatotok?

Szerintem mikor már csak 2x a standard betsize ante után, akkor a Te 2x-es emelésedre azért min3betelnek SC-kel, meg AQ,AK-val, mert túl olcsónak érzik pre azt a 2bb-t, vagy ők is eleve 3-4x et hívnának velük, csak lesz@rják hogy te már hívtál. :) Szóval az ilyen min3betek nem mindig lesznek KK+ok.

csufi
Válasz malacka001 kommentjére
2013. nov. 19. 17:18

élő verseny 26k két kieső kell az itm-hez

sb vs bb csata a vakok 10/20k sb-nél 600k nálam 650k sb bet 45k én call nálam Jd Qd flopp 10d 9c 5d,
ő passzolt én bet 55k ő call,
turn 3d sb passz én passz,
river Ah, sb bet 60k én rease 150k sb allin én hosszú gondolkodás után megadtam

kíváncsi lennék rá ki dobott volna és ki adja meg?
annyit még tudni kell a pot 1300k cl stack volt, mert az összes zseton 4600k és 11 voltunk

Élő ügyfélszolgálat