Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

naggeri
Válasz malacka001 kommentjére
2013. nov. 19. 17:27

turnt miért nem betelted? egyébként nem hinném hogy tudnék dobni egy valamennyire is jó/kreatívabb játékosnak itt egy 2nd nutsot még úgy sem hogy Jd is nálunk van. Egy atomnit passzív arcnak aki nem moveolgat eldobnám így hogy Jd nálunk van.

csufi
Válasz naggeri kommentjére
2013. nov. 19. 17:35

turnt miért nem betelted? egyébként nem hinném hogy tudnék dobni egy valamennyire is jó/kreatívabb játékosnak itt egy 2nd nutsot még úgy sem hogy Jd is nálunk van. Egy atomnit passzív arcnak aki nem moveolgat eldobnám így hogy Jd nálunk van.

adtam neki egy szabad lapot hogy javulhasson, mert úgy gondoltam erősödnie kell hogy elnyerjem a zsetonjai nagy részét (2 pár, sor,)

Galambos Tarzan
2013. nov. 19. 18:00

Ez nem second nuts ha csak nem vagyok vak, és nem raiselném a rivert.

P.s.: elnéztem, valóban nem second nuts és nem egylapos flush ha jól veszem ki, szóval akkor tegyük be riveren sztem, de így, hogy bekerült a hand egy 100-ast mernék rá tenni, hogy busto lett belőle.

csufi
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2013. nov. 19. 18:06

Ez nem second nuts ha csak nem vagyok vak, és nem raiselném a rivert.

P.s.: elnéztem, valóban nem second nuts és nem egylapos flush ha jól veszem ki, szóval akkor tegyük be riveren sztem, de így, hogy bekerült a hand egy 100-ast mernék rá tenni, hogy busto lett belőle.

busto lett Ah 8h volt nála

samseaborn
Válasz csufi kommentjére
2013. nov. 19. 18:57

busto lett Ah 8h volt nála

troll: Ah8h-val neki lett volna busto, meg a teremnek, mert akkor két Ah volt a pakliban. szóval gondolom Ad8d volt nála...

ennyi info alapján egyébként river csak call nálam, ha marad még játszható stacked

csufi
Válasz samseaborn kommentjére
2013. nov. 19. 19:08

troll: Ah8h-val neki lett volna busto, meg a teremnek, mert akkor két Ah volt a pakliban. szóval gondolom Ad8d volt nála...

ennyi info alapján egyébként river csak call nálam, ha marad még játszható stacked

igen A8 dd volt rosszul írtam, egyébként a river rease mindenképp értékért ment, csak utána dobni kellett volna
17 bb maradt volna viszont sok volt a ss játékos akinek 5-10 bb volt

Galambos Tarzan
Válasz csufi kommentjére
2013. nov. 19. 22:32

igen A8 dd volt rosszul írtam, egyébként a river rease mindenképp értékért ment, csak utána dobni kellett volna
17 bb maradt volna viszont sok volt a ss játékos akinek 5-10 bb volt

Nagyon ügyesen játszotta a nut FD -t tényleg :D Egyébként ez ordas nagy cooler, és ha nincs atombiztos read akkor 100ból 100x callolni kell riveren ha már raiselted, különben maga a raise is felesleges volt. De egyébként mindig lesz benne elég value, és sztem vissza fogja tolni rosszabb így HU potban, főleg live, és főleg látva tőle ezt a gyenge flop turn játékot nut drawal.

iKeksz
2013. nov. 20. 0:03

Ha riveren raiselsz akkor callozni kell, a turn játék nekem tetszik, sajnos ez így alakult legközelebb nálad lesz a A8dd. Megnyerni akartad a versenyt nem beesni az itm-be...

Thorles
2013. nov. 20. 11:07

Kicsit rendhagyó lesz a kérdésem, mert élő versenyről van szó, ennek köszönhetően az adatok az ellenfeleimről is csak benyomások. 14 fő, első 4 fizet, szatelit. Asztalnál 6 fő. Első beszélő vagyok, lenézek a lapokra: ATo. 21BB. Átlag 25BB (rebuy, add-on után vagyunk),
Mögöttem két nagyobb stack mindkettő olyan játékosnak látszott, akik tudnak is pókerezni. BU 15BB tőle láttam egy-két érdekesebb dolgot. SB feszes (nem tűnt elégedettnek a lapjával), BB-n láttam hogy dobni akar.
Minraise vagy AI? Rólam azt látták, hogy feszes vagyok (egész idő alatt 2x limpeltem meg két AI-t láttak, egyszer 11BB-ből QT azt T8 adta, majd 14BBből AT azt K6 adta)

AlcoholPro
Válasz Thorles kommentjére
2013. nov. 20. 11:15

Kicsit rendhagyó lesz a kérdésem, mert élő versenyről van szó, ennek köszönhetően az adatok az ellenfeleimről is csak benyomások. 14 fő, első 4 fizet, szatelit. Asztalnál 6 fő. Első beszélő vagyok, lenézek a lapokra: ATo. 21BB. Átlag 25BB (rebuy, add-on után vagyunk),
Mögöttem két nagyobb stack mindkettő olyan játékosnak látszott, akik tudnak is pókerezni. BU 15BB tőle láttam egy-két érdekesebb dolgot. SB feszes (nem tűnt elégedettnek a lapjával), BB-n láttam hogy dobni akar.
Minraise vagy AI? Rólam azt látták, hogy feszes vagyok (egész idő alatt 2x limpeltem meg két AI-t láttak, egyszer 11BB-ből QT azt T8 adta, majd 14BBből AT azt K6 adta)

Szerintem egyik sem rossz. De ha már látod, hogy a vakok dobnak, akkor lehet csak emelnék és ha a mögöttem ülő kompetensebb játékosok egyike 3 betel, akkor 4 bet all in.

Élő ügyfélszolgálat