Egy ilyen játékos szerintem ritkán védi az AK-t ch/r all in egy ilyen boardon, inkább erősen betelné turnön. Az AT, TT játszhat így, ha ő egy gondolkodó játékos, és feltételezi, hogy tunön hívok a checkje után. De nem gondolom, hogy egy ilyen versenyen ilyen magas leveling folyik. Röviden összefoglalva, ez a line amit játszott, turnön egy gondolkodó játékos range-t az én szememben erősíti, egy gyenge játékos range-t pedig gyengíti. De lehet, hogy én levelingelem túl az egészet.
weaktight | Hand | QKs - No Limit Holdem Tournament
Mennyire kell változtatni a resteal range-ünket, ha ellen még A3o-val se dob? Nem a konkrét handre gondolok, hanem konkrétan milyen range-el tolnátok vissza, egyáltalán kell e változtatni átlag néha dobni tudó játékoshoz képest. Például egy-két kisebb pocket-et és A kicsi siuted-et kivenni a range-ből, és inkább a broadway lapok irányába bővíteni.
Ellenfél: 418 hand, 18/13/10.3 , steal 26%, foldto3bet 38%, fold to cbet 20% ( ezekből azt szűröm le, hogy se pre se post flop nem szeret dobálni )
Ha nem szeret dobni és a skála 26%-val lop, akkor még szélesítheted is a resteal range-edet 16BB effektíven
nem, ezt rosszul írtam. ne szélesítsd
ilyen szitukban akkor inkább stop and go, talán go and go, de ritkán dob cbetre, ezért az eslő strat. javallom
Jó volt ez így, ahogy játszottad a callja meg határeset ennyi. Erős rangere nyílván nem fog téged rakni. Nyílván ellene feszesebben kell restealelni, de a lapod jó volt rá. Legközelebb lehozod!
16bb-ből nem játszanék stop and go-t, se go and go-t, felesleges túl nagy az ellen FE-je.
Jah és ne szélesítsd, hanem szűkítsd ellene a resteal ranged...
Jó volt ez így, ahogy játszottad a callja meg határeset ennyi. Erős rangere nyílván nem fog téged rakni. Nyílván ellene feszesebben kell restealelni, de a lapod jó volt rá. Legközelebb lehozod!
16bb-ből nem játszanék stop and go-t, se go and go-t, felesleges túl nagy az ellen FE-je.
Mit jelent a stop and go és go and go?
Srácok triple croiwn szempontjából számít, hogy Pokerstars, és PS.fr en csinálod?
Mármint ha sikerül mondjuk FTP-n PS en 2 a 3 ból, és utána csinálsz egyet a PS.fr en is akkor ugyanúgy triple crownnak számít?