Azon gondolkoztam, hogy nem volt e ez kicsit túl aggro? Utólag végig gondolva a pre call 35 vak deep-en annyira nem tetszik, illetve a riveren fél pot bet-re is dobhat az ellen. Flopon call lett volna a terv, de ez a gay c bet változtatott rajta.
Ellen ismeretlen. 3.3 $-os verseny FTP-n, ITM-ben vagyunk.
weaktight | Hand | QKs - No Limit Holdem Tournament
Pre call okes, flopon a lead es a check/call jobb sztem, sok Ax van itt a rangeeben amit nehezen dobatsz flopon checkraissel. Turnon meg lehet hivok, de a rivert sztem feladom, nem fog itt eleget dobni azzal amivel eddig eljott.
Utólag okoskodva 7 db "rossz lap" jöhet a riverre, amin valszeg megadna, többin dobnia kéne.
Ennek függvényében +os a river bet
Nekem tetszik a megjátszás, a kimeneteltől függően. /Flop hívása süvít az ürességtől/
A flop c bet size miatt kaptam vérszemet, és gondoltam jobb egy aggróbb megjátszás. Úgy döntöttem, minden rivert betelek, ami nem duplázódik, nem A és nem ad sort ellen A magasához. Igazából amit hibának gondolok, hogy elég lett volna fél potot hívni riveren, akkor is csomó mindent dobnia kell.
A flop c bet size miatt kaptam vérszemet, és gondoltam jobb egy aggróbb megjátszás. Úgy döntöttem, minden rivert betelek, ami nem duplázódik, nem A és nem ad sort ellen A magasához. Igazából amit hibának gondolok, hogy elég lett volna fél potot hívni riveren, akkor is csomó mindent dobnia kell.
5.5 $-os verseny FTP-n, FT bubble
Ellenfél: 16/15/7.3 ,btn 3 bet 19% 290 hand. Az utólsó 3 asztalnál nagyon aktív volt, csak engem 3 alkalommal 3 bet-elt ( CO, BTN, SB)
A kérdésem az lenne, hogy itt ellene milyen range-el mennétek 4 bet all in?
weaktight | Hand | 77 - No Limit Holdem Tournament
5.5 $-os verseny FTP-n, FT bubble
Az is megér egy misét, hogy villain hogyan adhatott meg AJo-val...Kompetens játékosnak tűnik a statok alapján, nem egy 40-35-ös, épp ezért szerintem ez a call is legalábbis merész a részéről. Hogy ezt értékelni lehessen valóban azt kéne tudni, amit fkf131 is felvetett, hogy mi történt az előző 3 esetben.
Mi a helyzet egy 80K-s 4bettel? Szerintem itt az nagyobb erőt mutat mint a 4bet shove. Vagy sokszor fog callolni IP miatt? Bár ezt tényleg csak akkor lehet megondani ha tudjuk hogy előző 3 alkalommal mi törpént.