Pre emel, flop callolja c/r-t, itt a range sztem: néha QQ-AA(én nem emelnék vissza velük c/r-re, se ezen a turnon betre) AQ,AJ,AT,KQ,JT (az ilyen runner fd-s, KTs,KJs,ATs stb turn callja miatt kiesik sztem)
Ebből a range-ből, ha nem rossz játékos akkor AT,AJ-t dobja river betre/savra, a többit meg nem dobja semmire :)
Neked feszes imidzsed van a szemében leírásod szerint, szóval szinte biztos lesz benne, hogy AK,AQ,QQ+-t 3beteled pre, ezért ilyen AJ,KQ,A9,JT stb rangre fog tenni téged, és nem fog sokat dobni amivel riverig így játszott.
Tehát én mindenképp stackért mennék, de a turn 75% nem tetszik, mert akkor 82,5k-t betelnék 110k-ra, ami sztem nagyon nagy, látni fogja, hogy 190k marad előtted a pot meg 275k lesz, így ő neki turnon push or fold marad. Én igyekezném úgy alakítani, hogy ne a rangem erősebbik felére tegyen ,de azért 1es spr alatt maradjak riverre, hogy betudjam rakni.
Pl flop 39k, turn 108k-ba 65k, river meg 200k-t savolnék 240k-ra, ami elég nagy az igaz, de sztem a range ugyanazon részét dobja betre is, amit savra, és ugyanazzal callolj betet, amivel pusht.
(Arról nem beszélve, hogy talán kicsit blöffszagúbb nagyobb spr-el savolni riveren, mint turnon úgy hívni, hogy riverre committednek érezze magát-bár itt szinte biztos vagyok, hogy nem fog blöffre tenni, mert nem is lesz blöff range-d).
Szerintem :)
Hi
Érdekelne a véleményetek ezzel a hand-el kapcsolatban, 11$-os normál MTT 596/94 főnél, itm bubble (itm 90.-től).
Ellenfél 91 leosztás alatt 31/20 6-os 3bet, fold to 3bet 67%. 3 alkalomból egyszer 4betelt eddig. Én 17/13 6-os 3bettel.
Én flip szitunak itéltem meg...
No Limit Texas Hold'em Hand, 400/800, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
DUBITZKY Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
Hi
Érdekelne a véleményetek ezzel a hand-el kapcsolatban, 11$-os normál MTT 596/94 főnél, itm bubble (itm 90.-től).
Ellenfél 91 leosztás alatt 31/20 6-os 3bet, fold to 3bet 67%. 3 alkalomból egyszer 4betelt eddig. Én 17/13 6-os 3bettel.
Én lehet hogy csak flateltem volna. Ha agresszív és gyakrabban 4 betel, akkor dobnod kell.
Hi
Hogy válaszoljak is, akkor 3betelném, ha be is pakolom utána. Ha itt nem vagyok hajlandó betenni, akkor flatelem. De 3b/f a legnagyobb hiba itt, ami létezik.
Nekem nem adja be a hand-et, pedig kíváncsi vagyok.
Nekem nem adja be a hand-et, pedig kíváncsi vagyok.
Ezt én sem 3betelem meg. Egyrészt a bubble miatt, másrészt pedig amiatt, hogy utg+1 emelt.
Én ilyenkor pozícióból egy callt azért megejtek.
A terv az volt,h eldobja vagy megadja. Szerintem ő sem erre számított,h dobni fogok, meg igazából lehet nem is szerette volna. Jó esetben flip lett volna, de mostanáben ezek eléggé nem erre billennek.