Easy money.
Easy money.
szerintem ne keress nagyon ilyenre válaszokat:) én pár napja játszottam 2 dolláros MTT-n egy SM 6-ik arccal 400 leosztás alatt 69/8- at játszott:)limpelt ász párral, és 10 3 o-al is UTG-ből..
Bevallom őszintén, ha álmos lennék ezt én is betenném, jobban megérné 1 jót aludni :o
5,5 $-os MTT FT Full Tilten. Ellenfél szinte ismeretlen, de annyi kirajzolódott, hogy passzív fish jellegű. 83 hand 52/9/3,3
A river játék a kérdéses, bet/fold volt ellene a terv, van e egyáltalán érték a hívásban, megadhat e egy ilyen játékos rosszabbal?
weaktight | Hand
2,2 $-os rebuy rush ME MTT Full Tilt. Már csak 16-an vagyunk. Ellenfél kb 800 hand
30/6/2,1 Meglépi ezt egy ilyen játékos gyengébb K-okkal, vagy csak settel, két párokkal?
weaktight | Hand
2,2 $-os rebuy rush ME MTT Full Tilt. Már csak 16-an vagyunk. Ellenfél kb 800 hand
30/6/2,1 Meglépi ezt egy ilyen játékos gyengébb K-okkal, vagy csak settel, két párokkal?
weaktight | Hand
A turn ch/r lájn, mint tudjuk igen erős, így, ha megteszi KJ KQ-val (van, mikor megteszi), akkor se leszünk jók a callal, csak az esetek kisebb részében. Nem mellesleg utg ellen játszik. De tuti, hogy calloltál és most épp jó volt a call, mert Kx-e volt... :D De ez inkább crying fold!
5,5 $-os MTT FT Full Tilten. Ellenfél szinte ismeretlen, de annyi kirajzolódott, hogy passzív fish jellegű. 83 hand 52/9/3,3
A river játék a kérdéses, bet/fold volt ellene a terv, van e egyáltalán érték a hívásban, megadhat e egy ilyen játékos rosszabbal?
weaktight | Hand