€25k/€50k Ante €6.2k No Limit Holdem
3 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN csabacz €1,486k 30bb
SB djidji42 €3,352k 67bb
BB jroyos1 €593k 12bb
Pre-Flop: (€94k, 3 players) csabacz is BTN 6c Ah
csabacz raises to €106k, djidji42 folds, jroyos1 folds
Final Pot: €144k
csabacz wins €256k (net +€143k)
Hi,
Itt mi lenne a R/C rangetek a BB-nek? FT-n vagyunk 3 főnél. BB-ről nincs nagy minta eddig egy szolid játékot mutatott (eddig 24 alkalomból 2x 3betelt).
Másik kérdés, hogy az ilyen MTT ICM szitukat melyik programmal érdemes elemezni?
Attól függ mit láttál tőle eddig ,(és ő mit lát rólad) jobb rátenni a kis AX -ket egyben 12bb-ellen
sb-bb csatában nálam A10 már raise call, de lehet A8-A9 is nagyon ellenfél függő
elég nagy rajtad az icm hatás, 2 helyen állsz
így ez nálam raise fold lenne, de ha te pl 100% ban raiselsz dealerből
és tudod hogy vissza teszi mondjuk ezzel: 45s,56s,78s,910s,10js+
Jq,Kj,KQ,22+Ax. még akkor is meredek a call A6 al,
így ftn nálam 88+ Ajs+ Aqo+
El nem tudtam képzelni,hogy hogyan lehet megnyerni egy sokezerfős versenyt a PS-en! Most már tudom! :D
Big $8 review 1. rész - YouTube
Érdemes megnézni, gyakorlatilag 10 ből 7 megjátszás vicc.
ez az emberke megnyert még tavaly egy big33-t is!! :))
El nem tudtam képzelni,hogy hogyan lehet megnyerni egy sokezerfős versenyt a PS-en! Most már tudom! :D
Én vagyok a hülye, hogy belenéztem. Vicc az egész ahogy írtad. Egyébként nehogy azt gondoljátok, hogy ezek a játékosok tanulás nélkül az eredményeiket hosszútávon fenn tudják tartani, csak nekik kicsit máshogy jön ki a hosszútáv, később kínlódnak esélytelenül. Nekem jó példa erre egy kanadai reg, tavaly amikor nekem semmi nem sikerült ő havonta 800-900 BI-t nyert pocsék játékkal, ellenem az összes potot behúzta, most kb 4500 verseny óta max BE, és ott tart hogy a chatbox-ban elégedetlenkedik.
Sziasztok! A felső sort értem, de az alsót elmagyarázná valaki, hogy mi mit jelent és mennyi a helyes érték? Köszönöm.
nem néztem végig, de a 10-ből 4 vicc már egész jó. de az is lehet, hogy a 10 ből 9 vicc a jövő nyerő játéka.
vagy az alattomos handek megjátszása a nyerő, vagy a limp call strategy, szigorúan any2 val...
én pedig arra lennék kíváncsi, hogy a túrós csuszát szalonnával, vagy tejföllel és porcukorral eszed?