Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

csabacz
Válasz kertitorp kommentjére
2014. jún. 21. 16:36

€25k/€50k Ante €6.2k No Limit Holdem
3 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
BTN csabacz €1,486k 30bb
SB djidji42 €3,352k 67bb
BB jroyos1 €593k 12bb

Pre-Flop: (€94k, 3 players) csabacz is BTN 6c Ah
csabacz raises to €106k, djidji42 folds, jroyos1 folds

Final Pot: €144k

csabacz wins €256k (net +€143k)

Hi,

Itt mi lenne a R/C rangetek a BB-nek? FT-n vagyunk 3 főnél. BB-ről nincs nagy minta eddig egy szolid játékot mutatott (eddig 24 alkalomból 2x 3betelt).
Másik kérdés, hogy az ilyen MTT ICM szitukat melyik programmal érdemes elemezni?

lacavdd
Válasz csabacz kommentjére
2014. jún. 21. 19:20

Attól függ mit láttál tőle eddig ,(és ő mit lát rólad) jobb rátenni a kis AX -ket egyben 12bb-ellen
sb-bb csatában nálam A10 már raise call, de lehet A8-A9 is nagyon ellenfél függő
elég nagy rajtad az icm hatás, 2 helyen állsz
így ez nálam raise fold lenne, de ha te pl 100% ban raiselsz dealerből
és tudod hogy vissza teszi mondjuk ezzel: 45s,56s,78s,910s,10js+
Jq,Kj,KQ,22+Ax. még akkor is meredek a call A6 al,
így ftn nálam 88+ Ajs+ Aqo+

lecso10
Válasz lacavdd kommentjére
2014. jún. 23. 8:35

El nem tudtam képzelni,hogy hogyan lehet megnyerni egy sokezerfős versenyt a PS-en! Most már tudom! :D

Big $8 review 1. rész - YouTube

Érdemes megnézni, gyakorlatilag 10 ből 7 megjátszás vicc.

Masters800
Válasz malacka001 kommentjére
2014. jún. 23. 8:45

ez az emberke megnyert még tavaly egy big33-t is!! :))

kertitorp
Válasz lecso10 kommentjére
2014. jún. 23. 10:24

El nem tudtam képzelni,hogy hogyan lehet megnyerni egy sokezerfős versenyt a PS-en! Most már tudom! :D

Én vagyok a hülye, hogy belenéztem. Vicc az egész ahogy írtad. Egyébként nehogy azt gondoljátok, hogy ezek a játékosok tanulás nélkül az eredményeiket hosszútávon fenn tudják tartani, csak nekik kicsit máshogy jön ki a hosszútáv, később kínlódnak esélytelenül. Nekem jó példa erre egy kanadai reg, tavaly amikor nekem semmi nem sikerült ő havonta 800-900 BI-t nyert pocsék játékkal, ellenem az összes potot behúzta, most kb 4500 verseny óta max BE, és ott tart hogy a chatbox-ban elégedetlenkedik.

lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2014. jún. 23. 10:35

Én vagyok a hülye, hogy belenéztem. Vicc az egész ahogy írtad. Egyébként nehogy azt gondoljátok, hogy ezek a játékosok tanulás nélkül az eredményeiket hosszútávon fenn tudják tartani, csak nekik kicsit máshogy jön ki a hosszútáv, később kínlódnak esélytelenül. Nekem jó példa erre egy kanadai reg, tavaly amikor nekem semmi nem sikerült ő havonta 800-900 BI-t nyert pocsék játékkal, ellenem az összes potot behúzta, most kb 4500 verseny óta max BE, és ott tart hogy a chatbox-ban elégedetlenkedik.

Én már most lassan a végére érek, másról sem szól az egész videó sorozat, mint hogy hogyan kellett volna lejátszani az aktuális handet! :D
De mindíg behúzta a flipet, és töménytelen mák mák mák mák mák...

Egyszer 10. lettem egy 14000 fős freerollon, na ott volt nem kevés gusztustalan mákolásom, csak úgy gyilkolták az AJo-jaim a monstereket! Máshogy nem lehet! Vagy nagyon nagy mennyiségeket kell tolni, vagy a kisebb mezőnyűekkel foglalkozni.

VTomi24
2014. jún. 23. 17:15

Lehet, hogy ez az új nyerő stratégia, nem értetek hozzá:))
Legnagyobb "beszólás" : ...itt a legrosszabb játék a call... erre A_Hungarian: call
Az ilyen mákolások készítenek ki a legjobban, mint amilyenek ebben a videóban vannak, persze csak ha ellenem vannak:D Dehát nekem ilyenek nincsenek, mert ilyen hátrányban nem kerülök potba, mint ahogy ő, lehet ezért nyerek kevesebbet...

nagy-turo
2014. jún. 24. 15:27

Sziasztok! A felső sort értem, de az alsót elmagyarázná valaki, hogy mi mit jelent és mennyi a helyes érték? Köszönöm.

kry
Válasz nagy-turo kommentjére
2014. jún. 24. 16:17

Sziasztok! A felső sort értem, de az alsót elmagyarázná valaki, hogy mi mit jelent és mennyi a helyes érték? Köszönöm.

nem néztem végig, de a 10-ből 4 vicc már egész jó. de az is lehet, hogy a 10 ből 9 vicc a jövő nyerő játéka.
vagy az alattomos handek megjátszása a nyerő, vagy a limp call strategy, szigorúan any2 val...

én pedig arra lennék kíváncsi, hogy a túrós csuszát szalonnával, vagy tejföllel és porcukorral eszed?

nagy-turo
Válasz kry kommentjére
2014. jún. 24. 16:26

nem néztem végig, de a 10-ből 4 vicc már egész jó. de az is lehet, hogy a 10 ből 9 vicc a jövő nyerő játéka.
vagy az alattomos handek megjátszása a nyerő, vagy a limp call strategy, szigorúan any2 val...

én pedig arra lennék kíváncsi, hogy a túrós csuszát szalonnával, vagy tejföllel és porcukorral eszed?

Köszönöm segítőkész válaszod, a kérdésedre a válaszom: Mi közöd hozzá. Valaki esetleg válaszolna az eredeti kérdésre?

Élő ügyfélszolgálat