Ez a sunday storm volt egyébként 30k első hely 11USD buyin , csak az lehet?
Okés, elfogadom, máshogy játszottátok volna, ámen!
Én sem hiszem, hogy olyan szívesen bevágom pre. 25bb még rengeteg. Kíváncsi lennék mit mond rá ICM nash.
Ezek az 54/23-as játékosok mekkora buyin-ű versenyeken tűnnek el?
No Limit Texas Hold'em Hand, 100/200, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Ezek az 54/23-as játékosok mekkora buyin-ű versenyeken tűnnek el?
No Limit Texas Hold'em Hand, 100/200, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Ezek csak ne tűnjenek el sehova, ez lehet még a visszaemelést is megadta volna riveren:D A dühítő az amikor az ilyen kezek lejavulnak riveren, mert lejavulnak, ráadásul 1-2 outtal sem ritkaság:confused: főleg ha nagyobb a stackje, borítékolható hogy leesik neki
Gondolkodó játékossal szemben könnyebb játszani szerintem.
Igen, könnyebb, csak kevésbé profitábilis. Márpedig a pókert pénzért játszuk... :)
Én sokkal jobban viselem amikor egy reg ellen esek ki 13Bb-vel 99 vs AK partiban, mint amikor riveren lemákol egy 94o 9 magas flössel.
De végülis igazad lehet, amióta kiejtettem cl vagyok a versenyen. :)
weaktight | Hand
3,3 $-os multientry verseny FTP-n ITM. Ellenfél 1300 hand, 25/20/10 co steal 47%, fold to 3 bet 52, call 3 bet 38, raise 3 bet 14, viszonylag agresszív, nyerő játékos. Nagyon rossz volt ez ellene? Ha flopon betel az erősíti a range-ét? Most újra nézve, riveren azt se nézte mennyi zsetonom van, fél potos betje több volt mint ami előttem még volt, így river fold. Talán jobb lett volna a flop ch/call után turn 1/3 pot donk, ha raise-el fold, ha megadja river ch/fold. Erről az utóbbi line-ról mi a véleményetek?