A CR-re vajon itt vékony a push és fishy nem eldobni ?
Vagy lesz nála elég KT vagy AT, 89s, és slowplayelt JJ, QQ, KK és AA hogy itt pusholjak ?
Vagy FT boborékba itt ez kb mindig 6x ?
a srác reg, 12k$ profittal
A CR-re vajon itt vékony a push és fishy nem eldobni ?
Vagy lesz nála elég KT vagy AT, 89s, és slowplayelt JJ, QQ, KK és AA hogy itt pusholjak ?
Vagy FT boborékba itt ez kb mindig 6x ?
a srác reg, 12k$ profittal
Ez a helyzet tipikusan ellenfél függő. Fontos, hogy ő mit tud rólad ( steal, c bet ), ill. az is hogy ő mennyit véd bb-n ( bb cold call ), mennyire agró, szeret e ch/r-elni. Fontos azt is megállapítani, hogy egy viszonylag alacsony pározódott flop-ról beszélünk, ami téged kevesebbszer segít, tehát ez növelheti az ellen agresszióját. Egy elég agró ellenfél ezt meglépheti értékért Tx, 6x, esetleg második párokkal 77, 88, 99, de ezek egy részével lehet hogy pre 3 bet-el, ezért lenne jó tudni a dinamikát, historyt, és lehetnek nála blöffök, félblöffök ( FD fölé lapokkal, vagy anélkül, esetleg 89, 79 ). Nagyon agro ellen csak call-olnék, mert valószínűleg folytatja turn-ön, és ott tolnám rá, kevésbé agró ellen rátolnám.
nem biztos hogy kell a push floopon, mi lett a vége? :)
nem biztos hogy kell a push floopon, mi lett a vége? :)
Talán nem nagyon OFF, jobb topikot hirtelen nem tudok.
Meg lehet oldani hogy az ellenfelek stack-jét kiírassam bb-ben az asztalra, ahogy a TN2 is kiírja az enyémet?
A PT4-ben ki lehet tenni HUD-ra, de mivel hh-ból dolgozik ezért új vakszinteken az 1. leosztásban még az előző vakszinthez tartozó bb-t mutatja, így nem az igazi.
Most ül itt az egyik versenyemen egy orosz szupernova regulár "41g3r", lehet ismeritek. 800 handem van róla és most ahogy nézegettem a statjait kicsit furcsának találom a 17/9-es vpip/pfr-t. 1-22$ Mtt-ken lehet ez a nyerőbb játékstílus?
Most ül itt az egyik versenyemen egy orosz szupernova regulár "41g3r", lehet ismeritek. 800 handem van róla és most ahogy nézegettem a statjait kicsit furcsának találom a 17/9-es vpip/pfr-t. 1-22$ Mtt-ken lehet ez a nyerőbb játékstílus?
Végjátékok felé kizárt hogy ilyen statokkal operáljon, de ez nem csak rá igaz.
A 800 hand az nem eről a versenyről van, hanem gyakran ülünk egy asztalnál, így szedtem össze róla a handeket.