Most ül itt az egyik versenyemen egy orosz szupernova regulár "41g3r", lehet ismeritek. 800 handem van róla és most ahogy nézegettem a statjait kicsit furcsának találom a 17/9-es vpip/pfr-t. 1-22$ Mtt-ken lehet ez a nyerőbb játékstílus?
Antés szinteken 2 bb-s nyitásra hány bb-t lehet még egyben 3bet pusholni?
Gondolom van egy zóna ahol a pushnál nagyobb EV r/f - r/c-t játszani, és van egy határ ahol már kifejezetten rossz a push.
Kíváncsi vagyok ez a játékos mekkora 3 bet-tel játszik. Sokszor látok hasonló statot, de ehhez 7-8 % 3 betet párosítanak a játékosok, úgy valamit javul. Mondjuk ez így is érdekes, mert egy viszonylag nagyobb cold call mellé párosul a mezőny átlaga fölötti 3 bet, így ezek a játékosok ip kb alig dobnak, mert vagy call vagy 3 bet a játékuk, így post flop is eléggé képben kell legyenek, ami nem mindig jellemző a kis tétes MTT játékosokra.
961 hand alapján 6.63 a 3bet-e.
Ez így elég vérszegény, de lehet hogy posztflop ez a játékos nagyon atom.:)
No Limit Texas Hold'em Hand, 400/800, agrianutspro | BOOM! Hand Replayer
Szerintetek ez jó játék itt QQ-val? Egyik ösmerős tolta.
No Limit Texas Hold'em Hand, 400/800, agrianutspro | BOOM! Hand Replayer
Szerintetek ez jó játék itt QQ-val? Egyik ösmerős tolta.
Nekem nem tetszik a push.
Ha be is akarunk tenni 50 bb-t QQ-val, akkor így tesszük be a legrosszabbul, mert a nagyvak csak AA, KK-al fogja megadni, esetleg flipet játszunk AK ellen.
Ha flatelünk vagy clickbackelünk akkor sokkal szélesebb range-el fog beszállni.
Mondjuk a flat sem hiszem hogy jó, talán a clickback-el nézünk ki a leggyengébbnek.
igen, ettől elő lehet venni valami kreatívabb move-ot is :D
Ty srácok, biztos voltam benne, hogy az all innél csak jobb megoldás létezik itt, de azért betettem, hogy meggyőzzétek haveromat is. :D