Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

kertitorp
Válasz lecso10 kommentjére
2014. aug. 30. 20:00

Most ül itt az egyik versenyemen egy orosz szupernova regulár "41g3r", lehet ismeritek. 800 handem van róla és most ahogy nézegettem a statjait kicsit furcsának találom a 17/9-es vpip/pfr-t. 1-22$ Mtt-ken lehet ez a nyerőbb játékstílus?

Kíváncsi vagyok ez a játékos mekkora 3 bet-tel játszik. Sokszor látok hasonló statot, de ehhez 7-8 % 3 betet párosítanak a játékosok, úgy valamit javul. Mondjuk ez így is érdekes, mert egy viszonylag nagyobb cold call mellé párosul a mezőny átlaga fölötti 3 bet, így ezek a játékosok ip kb alig dobnak, mert vagy call vagy 3 bet a játékuk, így post flop is eléggé képben kell legyenek, ami nem mindig jellemző a kis tétes MTT játékosokra.

zulusierra
Válasz Szecska kommentjére
2014. aug. 31. 3:33

Antés szinteken 2 bb-s nyitásra hány bb-t lehet még egyben 3bet pusholni?
Gondolom van egy zóna ahol a pushnál nagyobb EV r/f - r/c-t játszani, és van egy határ ahol már kifejezetten rossz a push.

lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2014. aug. 31. 7:59

Kíváncsi vagyok ez a játékos mekkora 3 bet-tel játszik. Sokszor látok hasonló statot, de ehhez 7-8 % 3 betet párosítanak a játékosok, úgy valamit javul. Mondjuk ez így is érdekes, mert egy viszonylag nagyobb cold call mellé párosul a mezőny átlaga fölötti 3 bet, így ezek a játékosok ip kb alig dobnak, mert vagy call vagy 3 bet a játékuk, így post flop is eléggé képben kell legyenek, ami nem mindig jellemző a kis tétes MTT játékosokra.

961 hand alapján 6.63 a 3bet-e.

kertitorp
2014. szept. 1. 18:47

961 hand alapján 6.63 a 3bet-e.

Ez így elég vérszegény, de lehet hogy posztflop ez a játékos nagyon atom.:)

lecso10
Válasz kertitorp kommentjére
2014. szept. 1. 19:14

Ez így elég vérszegény, de lehet hogy posztflop ez a játékos nagyon atom.:)

Nem publikus már opr-en, de nálam tűzpirosra van jelölve (ez nálam a csillió dolláros profittal rendelkező regulárokat jelenti).

van Gerwen
2014. szept. 8. 2:14

No Limit Texas Hold'em Hand, 400/800, agrianutspro | BOOM! Hand Replayer

Szerintetek ez jó játék itt QQ-val? Egyik ösmerős tolta.

zulusierra
Válasz van Gerwen kommentjére
2014. szept. 8. 18:25

No Limit Texas Hold'em Hand, 400/800, agrianutspro | BOOM! Hand Replayer

Szerintetek ez jó játék itt QQ-val? Egyik ösmerős tolta.

Nekem nem tetszik a push.
Ha be is akarunk tenni 50 bb-t QQ-val, akkor így tesszük be a legrosszabbul, mert a nagyvak csak AA, KK-al fogja megadni, esetleg flipet játszunk AK ellen.
Ha flatelünk vagy clickbackelünk akkor sokkal szélesebb range-el fog beszállni.
Mondjuk a flat sem hiszem hogy jó, talán a clickback-el nézünk ki a leggyengébbnek.

Krejdül
Válasz zulusierra kommentjére
2014. szept. 8. 19:54

Nekem nem tetszik a push.
Ha be is akarunk tenni 50 bb-t QQ-val, akkor így tesszük be a legrosszabbul, mert a nagyvak csak AA, KK-al fogja megadni, esetleg flipet játszunk AK ellen.
Ha flatelünk vagy clickbackelünk akkor sokkal szélesebb range-el fog beszállni.
Mondjuk a flat sem hiszem hogy jó, talán a clickback-el nézünk ki a leggyengébbnek.

Nagyjából egyet értek. Ha nem is clickback (face up lesz tőle a papírod), de valami nonallin emelésnek itt több értelme van. UTG ellen ígyis-úgyis bekerül, nagyvak viszont lazábban fog 4betelni, mint ollét callozni.

Koszka9999
Válasz Krejdül kommentjére
2014. szept. 8. 20:22

igen, ettől elő lehet venni valami kreatívabb move-ot is :D

van Gerwen
Válasz Koszka9999 kommentjére
2014. szept. 8. 23:47

Ty srácok, biztos voltam benne, hogy az all innél csak jobb megoldás létezik itt, de azért betettem, hogy meggyőzzétek haveromat is. :D

Élő ügyfélszolgálat