Mennyire volt szar?
weaktight | Hand | KJo - $35k/$70k No Limit Holdem
Sziasztok,
8K gari 4$ rebuy a 888-on, FT.
SB 22/20/10 körüli playa volt 40 hand alapján. Egy hirtelen ötlettől vezérelve sok airt raktam a range-ébe és lecalloltam KJ-vel, mivel nem akartam teljesen shortra fogyni. ICM katasztrófa valszeg, illetve sok egyéb gondot is érzek vele. Mennyire volt szar játék? Mi az ami már tuti ccall ilyen szituban?
weaktight | Hand | KJo - $35k/$70k No Limit Holdem
Sziasztok,
8K gari 4$ rebuy a 888-on, FT.
SB 22/20/10 körüli playa volt 40 hand alapján. Egy hirtelen ötlettől vezérelve sok airt raktam a range-ébe és lecalloltam KJ-vel, mivel nem akartam teljesen shortra fogyni. ICM katasztrófa valszeg, illetve sok egyéb gondot is érzek vele. Mennyire volt szar játék? Mi az ami már tuti ccall ilyen szituban?
Igen 4/6 voltam, de a kifizetési rend elég meredek volt, így úgy gondoltam mielőbb be kéne duplázni magam a top helyekre. Vagy kiesni. Kiesni sikerült..
Kb. így nézett ki a struktúra amúgy:
2000
1400
1000
700
500
400
No Limit Texas Hold'em Hand, 200/400, DoNGoRDoNBoY | BOOM! Hand Replayer
rossz e itt a dobás, az a baj, hogy miután a laza (49/13as) player 6 CR allin ment sima callon lettem volna, de az orgy UTG (11/6 de csak utólag alakult ki ez a stat, nem volt róla semmi infóm, sharkon nem volt optinelve) aki 3bb open-el kezdte a partyt szinte snap-en volt, így viszont már hátul láttam magam.
Kérdés, hogy itt jó e a fold, vagy hiba (hosszútávon)
No Limit Texas Hold'em Hand, 200/400, DoNGoRDoNBoY | BOOM! Hand Replayer
rossz e itt a dobás, az a baj, hogy miután a laza (49/13as) player 6 CR allin ment sima callon lettem volna, de az orgy UTG (11/6 de csak utólag alakult ki ez a stat, nem volt róla semmi infóm, sharkon nem volt optinelve) aki 3bb open-el kezdte a partyt szinte snap-en volt, így viszont már hátul láttam magam.
Kérdés, hogy itt jó e a fold, vagy hiba (hosszútávon)
Teljesen jó volt a dobás. Tudom, hogy idegesítő így utólag, de nem lesz mindig ilyen mutatás, a kettőjük range-e mögött leszel rengetegszer. Nekem itt a pre call nem tetszik, én pre itt dobtam volna, de lehet én vagyok nit.
Örülök akkor hogy ti is így látjátok, az utg-t azért flateltem le QKoval mert manapság nem ritka a 15-20%os open UTG-ből, alltime nekem is kb 20%, és egy 4$os versenyről beszélünk szombat éjjel .. nem ? :)
Örülök akkor hogy ti is így látjátok, az utg-t azért flateltem le QKoval mert manapság nem ritka a 15-20%os open UTG-ből, alltime nekem is kb 20%, és egy 4$os versenyről beszélünk szombat éjjel .. nem ? :)
tuti volt a szendvics, amit jobban szeretek inkább a pókeren kívül átélni...
Pre fold szerintem is egyértelműen. Pont azért, mert bár hiába jött jó flop, túl sokszor fogod dominálva betenni. AQ-val már flatelnék, és azzal már tönkre is lehet talán menni sztem gyengébb játékosok ellen (value legnagyobb része pont a KQ-tól fog jönni érzésem szerint).