Mit csináltatok volna? Illetve hol rontottam szerintetek?
Hero (AJ - Small Blind) loss - Hand Import - - submitted 12-30-2014 - Poker Hand Replays
Azon gondolkoztam utólag, hogy turnön se dobta valószínűleg, ha rátolom és akkor már nincs mit tenni.De úgy gondoltam, hogy szettel nem játszik így (pont akkor raisel, amikor lejö a harmadik szín). Akkor megnyugodtam:)
Komoly kis hand volt.Szerintem nem sokan dobták volna el.
Nincs igazán down-om, csak 8 hónapnyi BE, és az se annyira kellemes.
Nem akarom ezt túl ragozni, de erre még kitérek. Gondolj bele mit is jelent, 100 leosztás alatt mennyi nagyvakot ( bb ) tudsz szerezni. A normál versenyeket nézve ( turbónál kicsit másképp lesz ), 100 leosztás talán 5 vakszint lehet, tehát ezen vakszintek átlagában már értelmezhető lesz a winrate, különösen nagyon hosszú távon tekintve.
5 bb/100 - as jatekkal ne is varj BE-nel jobbat.
Azon gondolkoztam utólag, hogy turnön se dobta valószínűleg, ha rátolom és akkor már nincs mit tenni.De úgy gondoltam, hogy szettel nem játszik így (pont akkor raisel, amikor lejö a harmadik szín). Akkor megnyugodtam:)
Van aközött pénzben mérhető különbség, hogy egy deep stack verseny első 100 handjében, vagy FT-zel és ott szerzel 5BB-t? Van. Akkor meg minek ezt túlragozni? CG-re ott a BB/100, MTT-re meg a RIO. Azt meg meg tudod nézni a sharkscope-on például.
Te ebből azt vetted ki, hogy downja van? Mert a chipev-ben diffi van? Akár minden versenyen futhatna EV felett, ha egy major végjátékban meg lemákolták. Nem mondom, hogy nincs downja, de 2 szám nem jelent semmit.
Te is tudod, hogy a ROI még 4-5 ezres verseny mintán sem lesz pontos, ezért hoztam elő a bb/100-at, de úgy tűnik túl lihegtem ezt, és céltáblát raktam a hátamra. Elég rossz szérián vagyok túl, de a napokban nyertem kettő versenyt is, szóval remélem egyenesbe jön minden. Egy a lényeg, MTT-ben a variancia kimagaslóan nagy, csak sokan azt hiszik, vagy titkon remélik, hogy őket ez elkerüli, és csak a jó oldala létezik.