Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

REZSO PRO 2
Válasz Fiatal kommentjére
2014. dec. 30. 13:41

Mit csináltatok volna? Illetve hol rontottam szerintetek?

Hero (AJ - Small Blind) loss - Hand Import - - submitted 12-30-2014 - Poker Hand Replays

Az osztó hibázott nem te!
:))

Fiatal
Válasz malacka001 kommentjére
2014. dec. 30. 14:16

Azon gondolkoztam utólag, hogy turnön se dobta valószínűleg, ha rátolom és akkor már nincs mit tenni.De úgy gondoltam, hogy szettel nem játszik így (pont akkor raisel, amikor lejö a harmadik szín). Akkor megnyugodtam:)

szroli
Válasz malacka001 kommentjére
2014. dec. 30. 18:57

Komoly kis hand volt.Szerintem nem sokan dobták volna el.

ewoksamurai
Válasz kertitorp kommentjére
2014. dec. 30. 21:35

Nincs igazán down-om, csak 8 hónapnyi BE, és az se annyira kellemes.

5 bb/100 - as jatekkal ne is varj BE-nel jobbat.

Krejdül
2014. dec. 30. 22:59

Nem akarom ezt túl ragozni, de erre még kitérek. Gondolj bele mit is jelent, 100 leosztás alatt mennyi nagyvakot ( bb ) tudsz szerezni. A normál versenyeket nézve ( turbónál kicsit másképp lesz ), 100 leosztás talán 5 vakszint lehet, tehát ezen vakszintek átlagában már értelmezhető lesz a winrate, különösen nagyon hosszú távon tekintve.

Van aközött pénzben mérhető különbség, hogy egy deep stack verseny első 100 handjében, vagy FT-zel és ott szerzel 5BB-t? Van. Akkor meg minek ezt túlragozni? CG-re ott a BB/100, MTT-re meg a RIO. Azt meg meg tudod nézni a sharkscope-on például.

kertitorp
Válasz ewoksamurai kommentjére
2014. dec. 30. 23:05

5 bb/100 - as jatekkal ne is varj BE-nel jobbat.

Rendkívül építő jellegű hsz volt, csak azt nem tudom honnan vetted ezt a hülyeséget.

Krejdül
Válasz Fiatal kommentjére
2014. dec. 30. 23:10

Azon gondolkoztam utólag, hogy turnön se dobta valószínűleg, ha rátolom és akkor már nincs mit tenni.De úgy gondoltam, hogy szettel nem játszik így (pont akkor raisel, amikor lejö a harmadik szín). Akkor megnyugodtam:)

Ez egy sima cooler.
Oké, hogy viszonylag deepen kezdtétek a HU-t, de ilyenkor azért kicsit más a papírok értéke. Turn checkraise-je szerintem ****ás, pont azért, mert a te flop checkeddel eléggé alulreppelted a handedet (ezért is tetszett a flop check). Az, hogy riverre duplázódott a board, az ilyen szituban, ilyen spr-el majdnem részletkérdés.

kertitorp
Válasz Krejdül kommentjére
2014. dec. 30. 23:14

Van aközött pénzben mérhető különbség, hogy egy deep stack verseny első 100 handjében, vagy FT-zel és ott szerzel 5BB-t? Van. Akkor meg minek ezt túlragozni? CG-re ott a BB/100, MTT-re meg a RIO. Azt meg meg tudod nézni a sharkscope-on például.

Te is tudod, hogy a ROI még 4-5 ezres verseny mintán sem lesz pontos, ezért hoztam elő a bb/100-at, de úgy tűnik túl lihegtem ezt, és céltáblát raktam a hátamra. Elég rossz szérián vagyok túl, de a napokban nyertem kettő versenyt is, szóval remélem egyenesbe jön minden. Egy a lényeg, MTT-ben a variancia kimagaslóan nagy, csak sokan azt hiszik, vagy titkon remélik, hogy őket ez elkerüli, és csak a jó oldala létezik.

Kukker
Válasz Slynzor kommentjére
2014. dec. 30. 23:16

Te ebből azt vetted ki, hogy downja van? Mert a chipev-ben diffi van? Akár minden versenyen futhatna EV felett, ha egy major végjátékban meg lemákolták. Nem mondom, hogy nincs downja, de 2 szám nem jelent semmit.

Azt vettem ki belőle, hogy kis támogatásra van szüksége, amíg átvészeli ezt az állapotot. A hosszútávról lehetne beszélgetni xk oldalon keresztül, elég két ismertebb példa: belabacsi és Moorman1.
Egyébként nem ebből vettem le, hanem a hsz-ai alapján azt gondolom, hogy nem rossz játékos, tehát nyerő, ezek szerint rosszul fut.

Krejdül
2014. dec. 30. 23:25

Te is tudod, hogy a ROI még 4-5 ezres verseny mintán sem lesz pontos, ezért hoztam elő a bb/100-at, de úgy tűnik túl lihegtem ezt, és céltáblát raktam a hátamra. Elég rossz szérián vagyok túl, de a napokban nyertem kettő versenyt is, szóval remélem egyenesbe jön minden. Egy a lényeg, MTT-ben a variancia kimagaslóan nagy, csak sokan azt hiszik, vagy titkon remélik, hogy őket ez elkerüli, és csak a jó oldala létezik.

Nem lihegted túl, csak a bb/100 irreleváns.
Good luck a továbbiakhoz! :)

Élő ügyfélszolgálat