Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

kertitorp
Válasz malacka001 kommentjére
2015. jan. 14. 18:48

Láttad már őt ch/raise-elni AK-val A magas flopon? Egy biztos, a bet/raise line alapvetően erőt mutat, főleg ha nem láttál tőle ilyet blöffből, fél blöffből. Riveren sima fold, nem tudsz mást csinálni.

Fiatal
2015. jan. 14. 19:17

Én nem értem a turn raisedet. Mit akartál előadni? AJ-nál gyengébb nem fog megadni ,esetleg fd-val de azt ritkán 3beteli szvsz. A blöffjeit meg dobja főleg ilyen bet méret után.(indukálás is benne van és egyik esetbe se nyersz több értéket)
Ha meg turnön raiselted, tervezni kellett volna, hogy mit lépsz, ha visszaemel és mi lesz riveren. Ha már megadtad turnön a 3betet, akkor mitől ijedtél meg riveren?
Turnön csak calloltam volna vagy raise/fold de a raise/call után egy river fold nekem nem tetszik.

lecso10
Válasz Fiatal kommentjére
2015. jan. 14. 20:36

Én nem értem a turn raisedet. Mit akartál előadni? AJ-nál gyengébb nem fog megadni ,esetleg fd-val de azt ritkán 3beteli szvsz. A blöffjeit meg dobja főleg ilyen bet méret után.(indukálás is benne van és egyik esetbe se nyersz több értéket)
Ha meg turnön raiselted, tervezni kellett volna, hogy mit lépsz, ha visszaemel és mi lesz riveren. Ha már megadtad turnön a 3betet, akkor mitől ijedtél meg riveren?
Turnön csak calloltam volna vagy raise/fold de a raise/call után egy river fold nekem nem tetszik.

Azzal,hogy elcsekkelte a flopot, biztos voltam benne,hogy (1) vagy semmi és dobni fog, (2) vagy AA,AK,AQ esetleg KK,QQ,JJ,TT van nála. De sokszor látni ilyet,h flopon vagy törnön ilyen kicsit betelnek akármikkel, majd dobják a visszaemelésre. A flop check turn raise után már AA, AK,AQ marad csak és itt már biztos,h verve voltam, de sajna itt még nem tudtam dobni. A river overbet pedig már egyértelmű volt,h erősebb.

Ezt tudta mutatni. :)
http://www.boomplayer.com/en/poker-hands/Boom/12533946_ED0642FCC3

Netrol
2015. jan. 20. 21:34

A kérdésem az lenne, hogy flopon talán jobb lett volna, ha csak callozok?

weaktight | Hand | KK - $250/$500 No Limit Holdem

REZSO PRO 2
Válasz Netrol kommentjére
2015. jan. 20. 21:50

A kérdésem az lenne, hogy flopon talán jobb lett volna, ha csak callozok?

weaktight | Hand | KK - $250/$500 No Limit Holdem

pre 3bet és flopon is visszaemelnék ha bent marad az inas és hív
gg gl

lecso10
Válasz REZSO PRO 2 kommentjére
2015. jan. 22. 9:43

River call or fold?

No Limit Texas Hold'em Hand, 25/50, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

Ellenfél ismeretlen, ausztrál player.

Slynzor
Válasz lecso10 kommentjére
2015. jan. 22. 10:00

No Limit Texas Hold'em Hand, 25/50, lecso10 | BOOM! Hand Replayer

Ellenfél ismeretlen, ausztrál player.

Nem igazán értem ezt a flatet pre. :confused: No flat, no problem.

kertitorp
2015. jan. 22. 10:34

Én nem vagyok biztos benne, hogy pre rossz lesz a flat. Bent tartunk egy fisht ip AK-val, nem lesz ez mindig ilyen rossz kimenetelű. Szerintem riveren ezt nem fogja elégszer rosszabbal eléd pakolni, ez kb riveren kialakult full, sor. Blöffnek ez nagyon rossz lenne, az a baj, hogy Kx-el turnön inkább ch/raise-elne, he pedig nem, river nála ch/call.

Slynzor
Válasz kertitorp kommentjére
2015. jan. 22. 10:46

Én nem vagyok biztos benne, hogy pre rossz lesz a flat. Bent tartunk egy fisht ip AK-val, nem lesz ez mindig ilyen rossz kimenetelű. Szerintem riveren ezt nem fogja elégszer rosszabbal eléd pakolni, ez kb riveren kialakult full, sor. Blöffnek ez nagyon rossz lenne, az a baj, hogy Kx-el turnön inkább ch/raise-elne, he pedig nem, river nála ch/call.

Ja értem, akkor innentől KK+ is flatelek 500000bb deepen, nehogy eldobja a fish.

kertitorp
2015. jan. 22. 12:00

Akkor döntenék inkább a flat mellett, ha tudom, hogy a fish sokszor limp/foldol. Ha van infóm, hogy ragad a lap a kezéhez, akkor mindenképp emelek.

Élő ügyfélszolgálat