Ez itt miért 3bet preflop ő ellene ezzel a lappal? Gyakorlatilag mindig meg fogja adni, dobni nem fog, utána op betelhetek KJo-al. 3bettel vagy dobatni akarunk vagy több pénzt becsalni preflop. Ő dobni nem fog ebben biztos voltam. Több pénzt pedig nem ért ez a lap itt preflop szerintem. Viszont ha eltalál a flop, akkor csak kallolgatni kell a betjeit végig.
"http://weaktight.com/7336679"
sirva, de pre fold, JJ+ -t sem vennem ki MP range-ebol.
Deep verseny, 26 főnél. Ellenfél 36/28-as görög, 80 hand alapján 100% Flop cbet, 78% turn cbet, 25% won at sd.
No Limit Texas Hold'em Hand, 1000/2000, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
Pont ezért kell itt 3betelni,hogy rosszabb lappal is megadja preflop,és a másik,hogy akkor már te irányítod a partit. Ráadásul ha csak callolsz akkor pl a bb-nek ez egy ***** jó szitu egy 3 betre.
Röviden tömören, szerintem ezt itt rá kell durrantani.
Röviden tömören, szerintem ezt itt rá kell durrantani.
Nyerő reg valszeg tudja, hogy nem fogod kiblöffölni split potban, ezért a te erős range-d ellen erősen fog raise-elni ... húzóval sztem adja csak, 2. pár + hasonlók szintén nem raise-elnek. Mi ellen akarunk pusholni?
Nyerő reg valszeg tudja, hogy nem fogod kiblöffölni split potban, ezért a te erős range-d ellen erősen fog raise-elni ... húzóval sztem adja csak, 2. pár + hasonlók szintén nem raise-elnek. Mi ellen akarunk pusholni?
Tisztább lenne a kép ha tudnám kertitörp statjait is, de abból,hogy jó reg az ellen+itm bubble+fél pot alatti cbet törptől ezt simán megraiselheti akármiveel is. Bepötyögtem volna kalkulátorba előtte, de így összességében én bevágnám itt.
River fold vagy call?
Ellenfél ismeretlen, német játékos tabletről.
No Limit Texas Hold'em Hand, 100/200, lecso10 | BOOM! Hand Replayer