Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

matusow88
Válasz dodi89 kommentjére
2009. dec. 11. 19:58

Igazad van.

Nem érdemes semmivel betolni, meg kell várni, míg becsorogsz 7. helyre, még akkor is ha közben 1bb alá mész.

így van. bélabácsi meg breeth is így játszik. csináld hát te is, nandi! ;)

tonymontana19
Válasz Yomb1e kommentjére
2009. dec. 21. 21:22

Sziasztok.
PokerStars 5$-os freezout verseny 3700 indulóval, már csak 50-en vagyunk, én nagyjából 18. helyen állok chipcountban. Átlagstack: 230K
Jobbomon ülő shortstack átlagos játékos, szeret vakot rabolni, többe tnem tudok róla mondani. Míg a balomon ülő Reiborsról semmi infóm nincs, 20 percet ült melletem sit outon, asszem 2 partival ezelőtt kezdett el játszani megint.

Íme a parti:

[pokerhandreplays]1204730[/pokerhandreplays]

Lehet kevés volt ez a 44K-s visszaemelés??? Flop nagyjából ideális, a mutatás már nem az.... Sajnos nem sikerült behúzni a 47-52%-ot... Elrontottam? És ha igen, hol??? Ha behúzom a chipcount 3. helyére jövök fel...

Írjatok bátran!

audiosultan
Válasz tonymontana19 kommentjére
2009. dec. 21. 21:30

hmm.. necces szitu, sokszor sztem behívnám a sorcit aki openraiselt. szal RR 79K preflop. persze tourneys emelések mások, de not sure, hogy edig emeltem volna vissza pre. sztem 55Kig inkább.

postflop nem hiszem, hogy másképp csináltam volna.

prims
Válasz audiosultan kommentjére
2009. dec. 21. 21:33

igen, 80-90-ig berántottam volna én is, de sztem opció a push is

Zsipali
Válasz prims kommentjére
2009. dec. 21. 21:53

push
(nagyon spéci esetben call!)

want2push
Válasz Zsipali kommentjére
2009. dec. 21. 23:51

Postflop automatikus és jó. Preflop játék - 3bet sizing - se tűnik rossznak.

benya
Válasz want2push kommentjére
2009. dec. 21. 23:58

preflop leges legjobb betsizet és megoldást választottál. Izolációs emelést csináltál, ami szerintem elég standard nem csak monsterekkel. Az ss ellen tisztán kommitáltad magad, nem kell behívni az egészet, hiszen nem tennéd ezt ajvel se (ha igen az nem az igazi megoldás). Mivel a rangedben közepesen erős lapok is lehetnek a mögötted ülő 2 nagystack (akik ellen a pontos betsize-al nem kommitáltad magad) rádtolhatja izolációs szándékkal. A jts call részéről borzalmas olyan mintha egy 42k-s openraiset callolt volna be, + az ss nagyon gyakran be fgja tolni amire te allin mész és ő dobni kényszerül. A partit a++ játszottad, UL volt most.

tonymontana19
Válasz benya kommentjére
2009. dec. 22. 15:19

Köszi Benya a véleményedet. Sokat segitett hogy egy ilyen jó/sikeres játékos mint te elmondtad a véleményedet, mert én is úgyanígy gondoltam és cselekedtem mint ahogy te most leirtad nekem. Kár hogy az SS nem ment all in.
Reiborsot lekérdeztem SC-n. Nem rég regelt a terembe, tehát nem meglepő a call tőle, csak sajnos megint UL voltam...

Zsipali
Válasz benya kommentjére
2009. dec. 22. 16:48

preflop leges legjobb betsizet és megoldást választottál. Izolációs emelést csináltál, ami szerintem elég standard nem csak monsterekkel. Az ss ellen tisztán kommitáltad magad, nem kell behívni az egészet, hiszen nem tennéd ezt ajvel se (ha igen az nem az igazi megoldás). Mivel a rangedben közepesen erős lapok is lehetnek a mögötted ülő 2 nagystack (akik ellen a pontos betsize-al nem kommitáltad magad) rádtolhatja izolációs szándékkal. A jts call részéről borzalmas olyan mintha egy 42k-s openraiset callolt volna be, + az ss nagyon gyakran be fgja tolni amire te allin mész és ő dobni kényszerül. A partit a++ játszottad, UL volt most.

Benya, de ne feledd, hogy ez egy 5$-os MTT, nem egy 100 rebuy! Én még mindig fenntartom a pusht, mivel ezt az emelést nagyon gyakran 3-4 emberke is meg fogja adni (egy J10s-sel, és hasonló crappekkel), és aztán postflop sucks!

G1ant
Válasz Zsipali kommentjére
2009. dec. 22. 17:41

Miniraise? Ez a lehető legrosszabb,J10s jó odds-ot kapott a megadásra(nem is olyan borzalmas).Ilyenkor inkább menjen a push,viszont ha már így jártunk,ezen a flopon,öngyilkosság az allin.Két pár,set, flushdraw soha nem száll itt ki.Potcontroll, és a maradék 200k,még tökéletesen elég a további játékhoz.

Élő ügyfélszolgálat