A pre emelés azért tényleg sok. 200ig elég.
Top settel szerintem freerollon simán be kell rakni.
Sajnos adnom kellett a JJ-t.
Mutatott egy AK-t. Flopp K 22, Turn K, river x
Legközelebb ez nem lesz call, már rájöttem, hogy a JJ a legrosszabb, mert habár figura, mégis csak a leggyengébb, és általában nem nyer.
így van, kerüld a JJ-AA szerű lapokat.
Sajnos adnom kellett a JJ-t.
Mutatott egy AK-t. Flopp K 22, Turn K, river x
Legközelebb ez nem lesz call, már rájöttem, hogy a JJ a legrosszabb, mert habár figura, mégis csak a leggyengébb, és általában nem nyer.
Egyébként nem turbo volt, a gyerek pedig duplázásra várt már egy ideje. Egyébként azért sem lett volna adó részemről, mert mindenki dobott előtte, tehát minden valószínűség szerint a kislapok kimentek, és várható volt egy A, vagy K. Persze tudtam, hogy vagy 88+ párra, vagy valami jó A-ra tolja be.
Minden esetre tanulságos volt, máskor ez nem call.
Ezt rohadtul nem megadni kellett volna amúgy sem, hanem instashoveolni... Az értelem eluralkodik a fórumon.
Amúgy érdekes ötlet 6bb-vel raise/foldolni, sok követője lesz
alap. viszont ha komoly a tét (pl SM) akkor sokkal jobb checkelni és megvárni a rivert. ha lejön vmi a draw akkor könnyű dobás, ha akkor check, hátha beleblöfföl a busted draw.
Ez mekkora :D:D:D:D:D
gyerekek... ez a topik kb. kezd átmenni az akadémia szégyentopikjába. annyi baromságot írni, mint amennyi az elmúlt 2 oldalon született... OMG. és sajna nem is vicces. :(
és igen, így van, JJ-vel 400/800-as vakoknál 4800-as stackből raise/foldolni kell. megaLOL.
:D:confused: :D :p :D :eek: :p :D