Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Agitator
Válasz Zehy kommentjére
2009. dec. 11. 12:40

A pre emelés azért tényleg sok. 200ig elég.

Lugo
Válasz Banderas79 kommentjére
2009. dec. 11. 12:41

Top settel szerintem freerollon simán be kell rakni.

alap. viszont ha komoly a tét (pl SM) akkor sokkal jobb checkelni és megvárni a rivert. ha lejön vmi a draw akkor könnyű dobás, ha fullunk lesz akkor check, hátha beleblöfföl a busted draw.

Lugo
Válasz nandi27 kommentjére
2009. dec. 11. 12:43

Sajnos adnom kellett a JJ-t.

Mutatott egy AK-t. Flopp K 22, Turn K, river x

Legközelebb ez nem lesz call, már rájöttem, hogy a JJ a legrosszabb, mert habár figura, mégis csak a leggyengébb, és általában nem nyer.

így van, kerüld a JJ-AA szerű lapokat.

fejes1988
Válasz Lugo kommentjére
2009. dec. 11. 12:48

így van, kerüld a JJ-AA szerű lapokat.

:D:confused: :D :p :D :eek: :p :D

prims
Válasz nandi27 kommentjére
2009. dec. 11. 12:57

Sajnos adnom kellett a JJ-t.

Mutatott egy AK-t. Flopp K 22, Turn K, river x

Legközelebb ez nem lesz call, már rájöttem, hogy a JJ a legrosszabb, mert habár figura, mégis csak a leggyengébb, és általában nem nyer.

Egyébként nem turbo volt, a gyerek pedig duplázásra várt már egy ideje. Egyébként azért sem lett volna adó részemről, mert mindenki dobott előtte, tehát minden valószínűség szerint a kislapok kimentek, és várható volt egy A, vagy K. Persze tudtam, hogy vagy 88+ párra, vagy valami jó A-ra tolja be.
Minden esetre tanulságos volt, máskor ez nem call.

OMG.
ilyen parával nem fogsz egy tornát sem nyerni.
amúgy nem hogy örülnél hogy pont egy AK van nála, hiszen te vagy elől, és remek alkalom a double upra. kellenek az ilyenek ahhoz hogy odaérj

dodi89
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. dec. 11. 12:58

Ezt rohadtul nem megadni kellett volna amúgy sem, hanem instashoveolni... Az értelem eluralkodik a fórumon.

Amúgy érdekes ötlet 6bb-vel raise/foldolni, sok követője lesz

dodi89
Válasz Lugo kommentjére
2009. dec. 11. 12:59

alap. viszont ha komoly a tét (pl SM) akkor sokkal jobb checkelni és megvárni a rivert. ha lejön vmi a draw akkor könnyű dobás, ha akkor check, hátha beleblöfföl a busted draw.

:D:D:D

Márkó
Válasz dodi89 kommentjére
2009. dec. 11. 13:08

Ez mekkora :D:D:D:D:D

matusow88
Válasz Agitator kommentjére
2009. dec. 11. 13:09

gyerekek... ez a topik kb. kezd átmenni az akadémia szégyentopikjába. annyi baromságot írni, mint amennyi az elmúlt 2 oldalon született... OMG. és sajna nem is vicces. :(
és igen, így van, JJ-vel 400/800-as vakoknál 4800-as stackből raise/foldolni kell. megaLOL.

Lugo
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. dec. 11. 13:09

:D:confused: :D :p :D :eek: :p :D

miért, te nem így csinálod ? :)
én AA val csak setminingra megyek, ha nem jön, openfoldolok floppon.

Élő ügyfélszolgálat