Hi
Tegnap két versenyen úgy estem ki 3.-nak illetve 4.-nek,hogy 20-22Bb-m volt és pre rátoltam két ellenfélre a QQ-t, ebből egyik call AK-val, majd a másikon 3bet all in mentem JJ-vel, ellen call AK.
Viszont elgondolkoztam,hogy ha nem 3betelek hanem csak megadom a 2betet, akkor az AK5 flopon ha cbetelt volna az ellenfél ahogy szokott ilyenkor amikor eltalálja, akkor dobtam volna flopon a JJ-t.
Ez így hülyeség lenne top3-4-ben 20-22Bb-vel lassítani vagy mindig preflop kerüljön be? Ha igen, akkor mennyi Bb-től lenne érdemesebb lassítani? 25 vagy 30-tól?
Nagyon idegesített, mert mire kiismertem az ellenfelet kiejtett egy flipben. :(
*** HOLE CARDS ***
Dealt to xY [Js Jc]
Foldidex folds
xY has 15 seconds left to act
xY raises to 1,988
Lucky kid dog calls 1,988
Liberal folds
jacknz888 folds
*** FLOP *** [3c 9c 5h] (Total Pot: 5,676, 2 Players)
xY bets 2,341
Lucky kid dog raises to 4,682
xY raises to 17,472, and is all in
Lucky kid dog calls 12,790
xY shows [Js Jc]
Lucky kid dog shows [As Ac]
*** TURN *** [3c 9c 5h] [8s] (Total Pot: 40,620, 2 Players, 1 All-In)
*** RIVER *** [3c 9c 5h 8s] [2h] (Total Pot: 40,620, 2 Players, 1 All-In)
xY shows a pair of Jacks
Lucky kid dog shows a pair of Aces
Lucky kid dog wins the pot (40,620) with a pair of Aces
Sikerült,most 1 szatról kihullanom ezzel a Handel!Kérdésem az lenne,hogy floppon dobni kellett volna-e?
Csak nagyon nagy ICM nyomás mellett gondolkoznék ilyeneken. Értem ez alatt azt, hogy pl. 4-en vagytok, és kettő szuper short stack is van, és a CL ellen játszol. A JJ szerintem még így is nuts lesz.
A szatnál speciális az icm szitu, így csak a két játékos sztekkje alapján semmit nem lehet mondani. Az is elképzelhető, hogy ezt preflop el kell engedned.
Csak nagyon nagy ICM nyomás mellett gondolkoznék ilyeneken. Értem ez alatt azt, hogy pl. 4-en vagytok, és kettő szuper short stack is van, és a CL ellen játszol. A JJ szerintem még így is nuts lesz.
A szatnál speciális az icm szitu, így csak a két játékos sztekkje alapján semmit nem lehet mondani. Az is elképzelhető, hogy ezt preflop el kell engedned.
Arra lennék kíváncsi, hogy 45-90 fős mtsng versenyeken mekkora itm%ot realizálhatunk?
Arra lennék kíváncsi, hogy 45-90 fős mtsng versenyeken mekkora itm%ot realizálhatunk?
Értem, köszönöm :)
Az ellenfél totál fogalmatlan kanadai.
No Limit Texas Hold'em Hand, 125/250, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
36 BB-m maradt így, ez nagyban hozzájárult a döntésemhez.
Sajnos mivel a játék menetét és az elmúlt néhány leosztást nem láttuk, így azt mondanám koll, de mivel azt írtad, hogy bármi lehet nála sőt még tetézi, hogy nagyvakként még az is lehet nála ami nem lehetne akkor fód! :)