Ez még a rebuy szakasz?
Annyira szűk az a range amit előad, hogy én nem tudnám eldobni.
Ha annyira random kattintgat, akkor ugyanúgy lehet nála értékből betolt Qx is, mint 8x :)
Szerintem ez még a re-bugyi szakaszban volt! :) Bár akkor szerintem megadta volna!
Vakméretekből következtetve már addon után járunk! Én kq,qj-re tenném,ha fish! 8ast slowplayelte volna......vagy egy elsunnyogott kk,aa??
Ez még a rebuy szakasz?
Annyira szűk az a range amit előad, hogy én nem tudnám eldobni.
Ha annyira random kattintgat, akkor ugyanúgy lehet nála értékből betolt Qx is, mint 8x :)
Vakméretekből következtetve már addon után járunk! Én kq,qj-re tenném,ha fish! 8ast slowplayelte volna......vagy egy elsunnyogott kk,aa??
Már vége volt a rebuy szakasznak. Azt látom az ilyen ellenfeleknél legtöbbször,hogy ilyen flopon pl ha dámája van akkor nem bolondul meg, mert azért megilyed a nyolcasoktól de ettől függetklenül végig callol. Viszont ha nyolcas drillje van akkor gyorsan akar sokat nyerni vele.
Múlt héten postoltam ide egy hasonlót ahol top 3 ban ász magas flopon flop setje volt az idiótának és betolt egyben vagy 200 Bb-t.
Én jó dobásnak gondolnám ezt.
Azt ne felejtsük el, hogy ez egy 3 bet pot volt. Ebben a kasszában oop 2 ellenfél ellen ch/raise-elt, szóval, ha nem teljesen őrült, igencsak erős lapokkal ücsörög. 3 $-os versenyen ez általában azt jelenti, hogy még flopon be akarja tetetni a TPTK, és fölé párokat, merthogy 8X van nála. A handben ami igazán lényeges, az az, hogy ne azon akadjunk ki, hogy miért ilyen hülyén játszotta meg a nagyon erős kezét, hanem el kell fogadni, hogy ő ezt mindig így játssza meg, és észrevenni, hogy veszettül hátul vagyunk, majd dobni, és megköszönni a kedves, rendes fishnek, hogy ellenszolgáltatás nélkül közölte velünk, hogy semmi keresni valónk nincs ebben a potban.:)
Hi
Az ellenféltől ez jó játék volt?
No Limit Texas Hold'em Hand, 700/1400, lecso10 | BOOM! Hand Replayer
JDSAZ Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
Eleg favago modszer...
Viszont hibaztatni se tudom, szerintem az majdnem mindegy,hogy 209 vagy 172BB marad elotte, foleg ugy, hogy dupla annyija van, mint a masodiknak az asztalnal. Raadasul gondolom ebben a szakaszban kb 60-70BB lehet maximum az atlagstack,szoval annak meg a 3szorosa van elotte.
Eleg favago modszer...
Viszont hibaztatni se tudom, szerintem az majdnem mindegy,hogy 209 vagy 172BB marad elotte, foleg ugy, hogy dupla annyija van, mint a masodiknak az asztalnal. Raadasul gondolom ebben a szakaszban kb 60-70BB lehet maximum az atlagstack,szoval annak meg a 3szorosa van elotte.