99 - submitted 01-23-2016 - 11:14 am - Poker Hand Replays
Fizetős helyek előtt voltunk kb 400 embernek kellet volna kiessen lehet csak kétszáz. Még fizetős helyen voltam bőven. az ellenről annyit hogy 10 hand alapján 40/10 es statja volt.
Preflop fold.
No Limit Texas Hold'em Hand, 20/40, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
úgylátszik ma a gamblerkedés a nyerő ....
Preflop fold.
No Limit Texas Hold'em Hand, 20/40, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
úgylátszik ma a gamblerkedés a nyerő ....
az másik helyzet volt .... 1 call al szerettem volna a 99 ből kihozni a legtöbbet. bár 10 hand alapján nem lehet egy embert megismerni. de 40 vpip az valamit elárul :D
Aláírom a 99 dobható lett volna. sőt az lett volna a legjobb.
Itt meg ha kiejtem ellenfelem akkor kapok kemény 35 centet... persze szerintem nem volt rossz itt a push ... persze ha valakinek más a véleménye nyugodtan ossza meg :D
Minek támadsz meg egy véleményt, mikor utána beismered, hogy hibáztál a leosztásban?
De, hogy indok is legyen, és ostoba mód, ne csak az állítólagos ellenszenvet lásd :
Volt egy limper, arra egy 4bb izolálás, amit még beflateltél. Ezzel nincs is gond, de erre jön egy 50bb-s resteal push. Mit hittél 99-el ? Bepakolod a stacked ~ 77%át, úgy, hogy jó esetben flipet játszol, de sokkal többször 20-80at.
Érted már, hogy miért preflop a dobás a legjobb döntés? :)
kései nevezés :D első hand :D
55cent ... sok esélyem volt :D
No Limit Texas Hold'em Hand, 75/150, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
kései nevezés :D első hand :D
55cent ... sok esélyem volt :D
No Limit Texas Hold'em Hand, 75/150, R1V3R5T4R | BOOM! Hand Replayer
az másik helyzet volt .... 1 call al szerettem volna a 99 ből kihozni a legtöbbet. bár 10 hand alapján nem lehet egy embert megismerni. de 40 vpip az valamit elárul :D
Aláírom a 99 dobható lett volna. sőt az lett volna a legjobb.
Itt meg ha kiejtem ellenfelem akkor kapok kemény 35 centet... persze szerintem nem volt rossz itt a push ... persze ha valakinek más a véleménye nyugodtan ossza meg :D