Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Multi table > Mit csináltatok volna? - MTT

Krejdül
Válasz csiga19794 kommentjére
2016. jan. 16. 10:15

Én még mindig a Tomi,csiga ötlet felé hajlok:-)
Mind a 2 variáció mellett vannak igen komoly érvek.
Inkább aránylag olcsón visszakérdeznék rá egy 3bettel,hogy mi is van,mintha egy A és Q boardon tönkremenjek.
A flat mellett meg esetleg egy cont.bet call is beleférhet,persze lehet,hogy i.diótaság ez a gondolatmenet. Arról nem is beszélve,hogy esetleg egy Ax-el eltéved a partiban.
Számomra a 3bet +EVsebbnek tűnik.

Hogy lehet valami +EVsebb, ha mondjuk szarabbakat (elég csak a pp-kre gondolni) is visszatol, és eldobod? Miért nem akarod tágan tartani a range-ét egy flattel?
Ez a "visszakérdeznék rá egy 3bettel" ez olyan 90-es évek. :D Merjünk postflop játszani!
Tényleg a lapok 2%-ától félsz? Mert ha igen, akkor miért nem dobod el preflop az emelésére? :D

csiga19794
Válasz malacka001 kommentjére
2016. jan. 16. 10:39

Hogy lehet valami +EVsebb, ha mondjuk szarabbakat (elég csak a pp-kre gondolni) is visszatol, és eldobod? Miért nem akarod tágan tartani a range-ét egy flattel?
Ez a "visszakérdeznék rá egy 3bettel" ez olyan 90-es évek. :D Merjünk postflop játszani!
Tényleg a lapok 2%-ától félsz? Mert ha igen, akkor miért nem dobod el preflop az emelésére? :D

Lehet ez a baj:-) Én már éltem a 90es években,te meg .......meg sem születtél még:-P

Krejdül
2016. jan. 16. 10:50

Én is éltem már a 90-es években, a kettőnk között az a különbség csupán, hogy én haladtam a korral. :)

csiga19794
2016. jan. 16. 10:59

Én is éltem már a 90-es években, a kettőnk között az a különbség csupán, hogy én haladtam a korral. :)

Az avataron látható képed nem ezt bizonyítja,meg az sem,hogy nem tudod,hogy kell felvenni a telefont,ha hívnak:-)

VTomi24
2016. jan. 16. 13:23

Mindegyik megoldással tudok azonosulni valamilyen szinten. Túl nagy hibát nem fogunk elkövetni talán egyik lineal sem. Csiga én föl tudom venni, nyugodtan hívj:p

Krejdül
Válasz VTomi24 kommentjére
2016. jan. 16. 13:27

Mindegyik megoldással tudok azonosulni valamilyen szinten. Túl nagy hibát nem fogunk elkövetni talán egyik lineal sem. Csiga én föl tudom venni, nyugodtan hívj:p

A sztekked közel 20%-át belelőni és utána dobni, szerintem az a legnagyobb hiba.

VTomi24
Válasz Krejdül kommentjére
2016. jan. 16. 13:34

A sztekked közel 20%-át belelőni és utána dobni, szerintem az a legnagyobb hiba.

Csinálok ettől nagyobb hibákat is sajnos:confused:

Marcow
2016. jan. 16. 13:35

Szerintem a 3. verzió még olcsóbb. Legtöbbször két pár ellen leszünk itt vagy set. Tehát a check-raise-t csak calloljuk. Ha visszaemelünk itt kb. annyit teszünk be mint a river valuebetje. Jöhet neki sok actionkiller lap. Ha pározódik a board akkor sokszor megöli a két párját. Jöhet a flush ami megint lelassítja kicsit. Jöhet 5, 7 ami egy fisht megint csak lassít. Szóval a legolcsóbb callolni csak turnön szerintem és eldöntjük a riveren vaccup.

Krejdül
Válasz Marcow kommentjére
2016. jan. 16. 13:46

Szerintem a 3. verzió még olcsóbb. Legtöbbször két pár ellen leszünk itt vagy set. Tehát a check-raise-t csak calloljuk. Ha visszaemelünk itt kb. annyit teszünk be mint a river valuebetje. Jöhet neki sok actionkiller lap. Ha pározódik a board akkor sokszor megöli a két párját. Jöhet a flush ami megint lelassítja kicsit. Jöhet 5, 7 ami egy fisht megint csak lassít. Szóval a legolcsóbb callolni csak turnön szerintem és eldöntjük a riveren vaccup.

Nézz utána, itt most másik handről beszélünk.

Marcow
Válasz Krejdül kommentjére
2016. jan. 16. 13:52

Nézz utána, itt most másik handről beszélünk.

Kicsit furcsa volt itt-ott, de erre is illik! :D

Élő ügyfélszolgálat