Piszkos trükk MTT-n
A következő trükkel találkoztam az egyik MTT-n. Már bőven bent jártunk az ITM-ben, amikor BU lettem.Leosztották a lapokat és azt vettem észre, hogy a BB kiült. Szépen eldobta mindenki a lapjait előttem. Én meg úgy döntöttem, hogy A2o-val ellopom a vakokat. All-in mentem. Az SB hosszú gondolkodás után dobott, de közben amikor én all-in mentem a BB már vissza is ült. Ő persze tartotta és AKo-t mutatott.
Gondolom erre játszott, de az RNG megbüntette. Flopban jött egy K és egy 2-es is. Aztán riverre behullott a harmadik 2-es.
A vaklopáshoz allin kell menni? Szvsz te csináltál baromságot. A másik playa meg sztem nem direkt csinálta.
A vaklopáshoz allin kell menni? Szvsz te csináltál baromságot. A másik playa meg sztem nem direkt csinálta.
Hmm.. nem is rossz :D
Ilyen világban élünk :mad:
Már én is találkoztam ilyennel. Szerintem nem véletlen! :)
Bocsi nem írtam zseton mennyiséget, de kb. 5 M számmal voltam. Ő valahol felette volt. De majd visszanézem pontosan a hand historyban.
Hát akkor meg a macska rúgja meg! Am meg szerintem semmi csalás nem volt bent, hiszen a rosszabb lap nyert. Akkor írhatnál ide piszkos dolgokról ha netalántán kitartott volna az AK...az lett vna a fura.
Ezt nem tudhatod, hogy direkt csinálta-e. Nekem is volt már olyan, hogy kimentem kajáért, és csipogott mint az állat a kliens, alig értem be... előttem volt 2 allin én meg AA-n ücsörögtem, de még az uccsó pillanatban vissza tudtam ülni :D
És mi van akkor ha a kisvak nem gondolkozik olyan sokat hanem egyből eldobja?? Akkor az életben nem tud visszaülni olyan gyorsan, mert automatikusan dobják akkor a lapot. Nem?