Nem is tudom mit mondjak...
Talán erőltetni kéne jobban a post flop játékot?
Kemény ez a versenyzés.....
De én nyomom tovább a szateliteket az EPT re es a sunday warm upra...
Semmi más tornát nem játszok, így mellette marad napi 1-2 óra cashre... Végülis valamiből meg kell élni :-)
Igen en is szinte csak azt jatszom :-) De tegnap kiestem mindkettő 11+R-esröl. Mellé raktam még ezt, ugy hogy nem néztem meg a strukturajat. Legközelebb tuti nem játszom ezen a 3-as szateliten.
Nekem a turbo verzoval sincs semmi bajom :-)
PS-on milyen versenyeket javasoltok kezdésnek?
Eddig föleg cash gamét játszottam.
1$-os Sit n Go-kat? Ezen belül 1,2 vagy 5 fös asztalon érdemes próbálkozni?
Az ilyen több ezer fős MTT-k valahogy nem jönnek be...
PS-on milyen versenyeket javasoltok kezdésnek?
Eddig föleg cash gamét játszottam.
1$-os Sit n Go-kat? Ezen belül 1,2 vagy 5 fös asztalon érdemes próbálkozni?
Az ilyen több ezer fős MTT-k valahogy nem jönnek be...
Helló gyors tanácsra lenne szükségem!
Jelen pillanatban egy Pokerstarsos freerollon játszom (nem kacag:) ) már csak 132en vagyunk én ebből vagyok 49. Összes zsetonom 77 157 átlag pedig 78147. Még 33 ember kell kiessen ahhoz, hogy kapjak egy ticketet a második fordulóra. Kérdés: Dobjam el a lapjaim sorra vagy próbáljak meg még előnyt szerezni? Mondjuk én inkább hátradőlnék és nem csinálnék hülyeségeket de sokszor nem jutottam el idáig ezért kérek tanácsot.
tartsdd magad pozicios emelésekkel és a short stackek elleni jatekkal átlagon...
mi a neved a starson?
tartsdd magad pozicios emelésekkel és a short stackek elleni jatekkal átlagon...
mi a neved a starson?
nem rossz :-) 6877 indulóból :-) Megnéztelek, de már csak 2 embernek kellett kiesni... Grat :-) Most mar indulhatsz a 2000$-os prizepoolért
Köszönöm. Hát megy is már egy ideje a játék...Remélem a második verseny is hasonlóképpen fog sikerülni és akkor már büszke is leszek magamra:)
Ma megtört a jég!
Ma eléggé spontán egy hosszú délutáni alvás után, teljesen kiegyensúlyozott állapotban elindultam egy $109-os EPT szateliten. A végeredmény a következő: :-)
PokerStars Tournament #75930535, No Limit Hold'em
Super Satellite
Buy-In: $100.00/$9.00
61 players
Total Prize Pool: $6100.00
Target Tournament #75930276 Buy-In: $800.00
7 tickets to the target tournament
Tournament started - 2008/02/04 - 14:30:00 (ET)
Dear MasterZole,
You finished the tournament in 1st place.
You qualified to play in Tournament #75930276 and are automatically registered for it.
See Tournament #75930276 Lobby for further details.
If you choose to unregister from this tournament your account will be credited
with 800.00 W$. W$ can be used to buy into any qualifying special PokerStars event.
Visit our web site at http://www.pokerstars.com/poker/tournaments/ for more details.
Congratulations!
Thank you for participating.
Yippi!!!!
Kár hogy épp szombaton nem érek rá... gy hát valószinű a Varsóit vagy a San Remoi nagy szateliet fogom megprobálni...