Na kiestem ez lett a vége:
PokerStars Tournament #77289638, No Limit Hold'em
Buy-In: $200.00/$15.00
3412 players
Total Prize Pool: $682400.00
Tournament started - 2008/02/24 - 12:45:00 (ET)
Dear MasterZole,
You finished the tournament in 298th place.
A $409.44 award has been credited to your Real Money account.
You earned 111.72 tournament leader points in this tournament.
For information about our tournament leader board, see our web site at
http://www.pokerstars.com/poker/tournaments/leader-board/
Congratulations!
Thank you for participating.
Készült róla videó is, ami a napokban felkerül... Szerintem egész érdekes lett, 2 verseny is megy párhuzamosan. A vége felé eléggé elégedetlen voltam a játékommal. Kb mondtam, hogy mit kéne most csinálni, aztán mégis dobtam :-) Túl passzívan játszok továbbra is...
Érdekes Zoleee mennyire favorizálod a rebuyos tornákat, nekem nem fekszik, satelliteket is kerülöm.
Nekem freezout szimpatikusabb, itt meggodolják, mikor tolja rá az összes zsetonját az emberke, nem úgy mint rebuyon, all-in partyba kerültem csak kapkodtam a fejemet milyen lapokkal hívtak. Csávókám 6 rebuyig jutott ha jól emlékszem, persze egyszer minden sorozat megszakad, de pont ellenem.:(
Inkább hagytam az egészet, semmi köze nem volt a pókerhez csak kinek lesz mákja, lehet hogy csak rossz asztalhoz kerültem nincsenek jó tapasztalataim, vagy az is lehet, hogy én nem olyan magas tourokon veszek részt, ahol a póker tudás nem annyira jön ki. Mindig az az érzésem inkább a bankroll dominál, kinek nagyobb.
3000$ 5000$ freezout tourokat szeretem ja és expekten illetve titanon.:)
Érdekes Zoleee mennyire favorizálod a rebuyos tornákat, nekem nem fekszik, satelliteket is kerülöm.
Nekem freezout szimpatikusabb, itt meggodolják, mikor tolja rá az összes zsetonját az emberke, nem úgy mint rebuyon, all-in partyba kerültem csak kapkodtam a fejemet milyen lapokkal hívtak. Csávókám 6 rebuyig jutott ha jól emlékszem, persze egyszer minden sorozat megszakad, de pont ellenem.:(
Inkább hagytam az egészet, semmi köze nem volt a pókerhez csak kinek lesz mákja, lehet hogy csak rossz asztalhoz kerültem nincsenek jó tapasztalataim, vagy az is lehet, hogy én nem olyan magas tourokon veszek részt, ahol a póker tudás nem annyira jön ki. Mindig az az érzésem inkább a bankroll dominál, kinek nagyobb.
Az összdíjazás ennyi ugye? Vagy a nevezés? ;)
Mai mérleg a Starsos szateliteken és tornákon jó sok minusz....
Elindultam összesen 5 szateliten es 2 tornan....
pedig azt hittem ma összejöhet a nagy kassza a 25k-ás versenyen iszonyatosan jól álltam. 118K volt mikor az atlag 37 volt. két partyban szálltam el...
sb bb harc: AA vs A10 Flop A83 ez 60k-ba került
Aztan 1200-as nagyvaknal utg raise 3600 mp call button(abszolut chipleader es az elött ő szedett le AA-al) raise 30K ig. Ekkora raise szamomra kizarta a KK es AA lehetőségét vagy AK vagy JJ ra tettem. Nálam bb-én AK allinre toltam és imádkoztam. A srac JJ mutatott flopban mar ott volt a J. A csavonak minden jött.... Maga is mar majdnem szégyelte magat :-)
Holnap új nap új szerencse :-)
Én ezt egy kicsit máshogy gondolom, egy jó játékosnak az csak jó ha van rebuy opció, hisz a sok idióta csak úgy növeli a díjalapot. Ha pedig lemákolnak ami egy freezout versenyen a kiesést jelenti egy rebuyos tornán nem gond, hisz folytathatod, valamikor csak el fogy a mákjuk. Bár utóbbi időben én is azt érzem amit te irsz, nem tudok ezeken az allin fesztiválokon nyerni.... :-)
Mai mérleg a Starsos szateliteken és tornákon jó sok minusz....
Elindultam összesen 5 szateliten es 2 tornan....
pedig azt hittem ma összejöhet a nagy kassza a 25k-ás versenyen iszonyatosan jól álltam. 118K volt mikor az atlag 37 volt. két partyban szálltam el...
sb bb harc: AA vs A10 Flop A83 ez 60k-ba került
Aztan 1200-as nagyvaknal utg raise 3600 mp call button(abszolut chipleader es az elött ő szedett le AA-al) raise 30K ig. Ekkora raise szamomra kizarta a KK es AA lehetőségét vagy AK vagy JJ ra tettem. Nálam bb-én AK allinre toltam és imádkoztam. A srac JJ mutatott flopban mar ott volt a J. A csavonak minden jött.... Maga is mar majdnem szégyelte magat :-)
Holnap új nap új szerencse :-)
Na itt vannak az említett partyk:
1. Hero makes a hero call....
PokerStars No-Limit Hold'em Tourney, Big Blind is t1200 (9 handed) Hand History converter Courtesy of PokerZion.com
UTG+1 (t32490)
MP1 (t71079)
MP2 (t59375)
MP3 (t79942)
CO (t7812)
Button (t77742)
SB (t203187)
Hero (t112379)
UTG (t13670)
Preflop: Hero is BB with A[:club:], T[:club:].
7 folds, SB raises to t6000, Hero calls t4800.
Flop: (t11800) 9[:diamond:], 3[:heart:], A[:heart:] (2 players)
SB checks, Hero bets t7200, SB raises to t14400, Hero calls t7200.
Turn: (t40600) 5[:spade:] (2 players)
SB checks, Hero checks.
River: (t40600) J[:spade:] (2 players)
SB bets t40800, Hero calls t40800.
Final Pot: t122200
2. A kieső partym...
PokerStars No-Limit Hold'em Tourney, Big Blind is t1600 (9 handed) Hand History converter Courtesy of PokerZion.com
UTG (t37190)
UTG+1 (t74954)
MP1 (t65675)
MP2 (t87342)
MP3 (t10112)
CO (t66692)
Button (t249412)
Hero (t56079)
BB (t10220)
Preflop: Hero is SB with K[:diamond:], A[:club:].
1 fold, UTG+1 raises to t4800, 1 fold, MP2 calls t4800, 2 folds, Button raises to t33600, Hero raises to t55929, 1 fold, UTG+1 folds, MP2 folds, Button calls t22329.
Flop: (t122358) J[:heart:], 3[:heart:], 2[:club:] (2 players)
Turn: (t122358) 3[:club:] (2 players)
River: (t122358) 6[:diamond:] (2 players)
Final Pot: t122358
a masodik partival nem lehet mit csinalni, jol volt jatszva
az elsoben ekkora stackekkel nekem a standard jatekom a 3-bet 17500 es dobok a 4-betre
ezt jatszom mondig, ha legalabb 40-50BB effektiv stack van es sokszor nyit a SB
persze idonkent call jo/rossz lappal egyarant stb es float/raise/bet a legtobb flop ha gyenge a SB
ahogy ment nekem egy eszrevetelem lenne:
a tipikus tournament jatekos nagyon bena nagy stackel nem tudom ez ki volt nem irtal nevet, gondolom nem regular vagy valami ismert arc
milyen gyorsan potolta a rivert?
a legvaloszinubb, hogy a riveren a zonaja teljesen polarizalt a nuts/air kore
ha 3-bol 1 bluff akkor mindegy mit csinalsz, ha tobb, akkor tartani kell
en asszem ahogy ment, eleg sokszor lesz nalad a legjobb lap ahhoz, hogy megerje tartani
de asszem a dolgok ott kezdtek rosszra fordulni, amikor nem emeltel vissza pf, illetbe amikor nem hivtal a turnon mondjuk 1/2 pot a turnon es sima dobas a crai-ra
sajnos nagyon nagy az eselye a hivasnak, es tenyleg van szerepe, hogy mennyire jo jatekos hivott (minel jobb, annal valoszinubb a bluff)