Póker Fórum Archívum > Multi table > R1per2 MTT kérdései

R1per2
2008. szept. 13. 19:49

R1per2 MTT kérdései

A verseny 200fpp pontos freeroll, 200 eurós prize poolal, első 5 fizet. 44-en indultunk, 16-an maradtunk, két asztalon ment a játék.

Push or fold? Az anték miatt 7 az M számom, 66-ot eldobtam volna, de gondoltam teljes asztalon elég lesz a 77. A parti végkimenetelétől függetlenül ilyen M számmal teljes asztalon mi a push range korai pozícióból?
Hand History Posting and Rakeback

titcar
Válasz R1per2 kommentjére
2008. szept. 13. 20:09

A verseny 200fpp pontos freeroll, 200 eurós prize poolal, első 5 fizet. 44-en indultunk, 16-an maradtunk, két asztalon ment a játék.

Push or fold? Az anték miatt olyan 8-9 körüli az M számom, 66-ot eldobtam volna, de gondoltam teljes asztalon elég lesz a 77. A parti végkimenetelétől függetlenül ilyen M számmal teljes asztalon mi a push range korai pozícióból?

Harrington szerint ha jól emlékszem kis párokkal 5M felett nem kell pusholni, főleg nem korai pozícióból. ilyen 8-9Mnél sztem 99alatt biztos hiba a push előről.

R1per2
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 13. 20:34

Francokat, a sok ante miatt 7-es volt az M számom csak. Ezesetben is?
Van erre egy tuti táblázat? Push or fold különböző M számokra (bot mégjobb lenne :D)

titcar
2008. szept. 13. 21:22

Francokat, a sok ante miatt 7-es volt az M számom csak. Ezesetben is?
Van erre egy tuti táblázat? Push or fold különböző M számokra (bot mégjobb lenne :D)

előről még ugy is fold sztem.

want2push
2008. szept. 15. 1:33

titcar-hoz hasonlóan látom. 77 fold ebben a szituban.

Push zóna nálam UTG-ről full ringen az adott M számmal: (99)TT+, AK+

De kíváncsian várom mások véleményét is.

V.Peti
Válasz want2push kommentjére
2008. szept. 15. 14:56

titcar-hoz hasonlóan látom. 77 fold ebben a szituban.

Push zóna nálam UTG-ről full ringen az adott M számmal: (99)TT+, AK+

De kíváncsian várom mások véleményét is.

én igazából mostanság csak élő versenyeken játszom. de nekem ez a 2bet rangem, ami neked a push zóna talán még AQs. nálam is sima push lenne ez a 77. ha már harrington: házi feladat: számold ki harrington által, hogy mekkora a valószínűsége, hogy van még pár rajtad kívül. ha meg ugye nincs pár máris 50%+-od van.

Sobi
Válasz V.Peti kommentjére
2008. szept. 18. 6:19

Sziasztok!

Szerintem a 77 nem feltétlen allin, két dolog miatt, az egyik hogy UTG vagy, a másik egy utg allin nem éppen jelent erőt. Na most mivel nagyok a vakok és nem állsz a legjobban, esetleg megér egy limpet, de a legjobb megoldás a fold. Régen énis estem sokszor hasonló hibákba, sőt még néha most is megteszem,de már egyre ritkábban, de inkább jobb 77es párral hátsó pozicókból allin menni vagy egy nagyobbat emelni.

R1per2
Válasz Sobi kommentjére
2008. szept. 20. 22:18

Itt mi a helyes lépés? Button call, ss kisvak allin. Milyen ranggel megadó? Button mennyire zavaró?

titcar
2008. szept. 20. 22:38

Itt mi a helyes lépés? Button call, ss kisvak allin. Milyen ranggel megadó? Button mennyire zavaró?

a tour milyen szakaszában vagytok, van.e valami info pluszba?

R1per2
2008. szept. 21. 20:12

42-ből 15 kiesett kb. Mindenkinek kevés zsetonja van a vakokhoz képest, nem szokott körfold lenni, valaki allin megy. Láttam gyenge mutatásokat is.

Mai versenyen megismétlődött a szituáció, QQ volt a kezemben, instacall a kisvak pushra. Most a button eldobta a limpet, a kisvaknál meg A5o volt...

Mostani versenyről Hand History Posting and Rakeback ezzel estem ki.
A kisvak és nagyvak is sitouton volt, 3 ellenfél ellen pusholtam. Ennyi zsetonnal ebben a szituációban any2 allin, így is volt 36% esélyem a duplázásra, preflop nagyon ritkán vagyok sokkal jobb helyzetben, viszont így van esélyem lopni vakot, ami baromi sokat számít, ilyen kevés zsetonnal. Ha most pl AJ-m van, méginkább underdog vagyok, de ha vártam volna egy erős párra, mint TT, JJ, akkor is csak coinflipet játszom. És mire azokat a lapokat kivárom, semmi zsetonom nem marad, a duplázás semmit nem ér.

Bingó póker.

Élő ügyfélszolgálat