Póker Fórum Archívum > Multi table > R1per2 MTT kérdései

R1per2
Válasz R1per2 kommentjére
2008. szept. 25. 22:06

Dühöngő topik lesz már ebből... kivárom türelmesen a lapot, egy két ügyes emeléssel elviszek pár kisebb bankot, még azt se mondhatnám, hogy csak erre vártam. Így is short stack leszek, mert emelkedik a vak. Erre isntacallolja a visszaemelés A7s-el. Persze örülnöm kellene neki.
Hand History Posting and Rakeback
Ti hogy a francba tudtok ennyiszer nyerni tornákon? Mit csináltok másképp, mint én? Ráadásul azt sem mondhatom, hogy olyan sok nevező közül akarok sikert elérni, most is csak 130-an voltunk (1K eurós freeroll)

Lehet Sobinál van a titok nyitja:

Tényleg így kell játszani a korai szakaszban, úgy több babért terem?

titcar
2008. szept. 25. 22:35

Dühöngő topik lesz már ebből... kivárom türelmesen a lapot, egy két ügyes emeléssel elviszek pár kisebb bankot, még azt se mondhatnám, hogy csak erre vártam. Így is short stack leszek, mert emelkedik a vak. Erre isntacallolja a visszaemelés A7s-el. Persze örülnöm kellene neki.
Ti hogy a francba tudtok ennyiszer nyerni tornákon? Mit csináltok másképp, mint én? Ráadásul azt sem mondhatom, hogy olyan sok nevező közül akarok sikert elérni, most is csak 130-an voltunk (1K eurós freeroll)

Lehet Sobinál van a titok nyitja:

Tényleg így kell játszani a korai szakaszban, úgy több babért terem?

"Ti hogy a francba tudtok ennyiszer nyerni tornákon? Mit csináltok másképp, mint én?" valószínűleg azt, hoyg sokkal többön indulunk és ebből néh akijön a lépés :)

R1per2
Válasz titcar kommentjére
2008. szept. 28. 0:27

össze is jött :) 1. hely, 229 induló, +250 euró! Majd írok a naplóba, csak most irány partizni!

titcar
2008. szept. 28. 0:29

össze is jött :) 1. hely, 229 induló, +250 euró! Majd írok a naplóba, csak most irány partizni!

grat :)

Élő ügyfélszolgálat